Hayırlı olsun tedaviniz bende bu ay başlıyacağım adet olmayı bekliyorum saizem iğne kullanıyorum şimdi ilk tedavimde bir tane yumurta toplanmıştı İnşallah bu sefer daha çok olur benimde geç gelişmişti yumurtalarımHanımlar merhabalar aranıza yeni katıldım.2011 yılında evlendim, ilk zamanlar çocuk istemedik korundum şimdide normal yolla olmuyor mart 30 da 40 dolacak çok acelem var çokbu ayın 2.sinde hastalandım ve başladım sürece emek hoca nın ekibi ile özge hoca ilgileniyor sağolsun çok ilgili yumurtalarım istenilen büyüklükte değil henüz nerdeyse her gün hastanedeyiz benim gibi bu tarz birşeyle karşılaşan var mı neler tavsiye edersiniz. Yarın tekrar kontrole gidicem inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Rabbim tüm isteyen herkesin kucağını hayırlısı ile sağlıkla doldursun inşallah
Merhaba , tedavin hayirli olsun . Kullandigin igneler gun gectikce buyumesine daha da yardimci olacaktir. Belki basladigin igne ml ' mini yukseltebilerler .Onemli olan 1 tane de olsa kaliteli bir yumurta olmasi. Ignelerinde saatini gecirmeden kullanman iyi olur vitaminlerini de ayni sekilde aksatmadan gerisi nasip isi.tez vakit te isteyen herkese nasip olsun insallah.Hanımlar merhabalar aranıza yeni katıldım.2011 yılında evlendim, ilk zamanlar çocuk istemedik korundum şimdide normal yolla olmuyor mart 30 da 40 dolacak çok acelem var çokbu ayın 2.sinde hastalandım ve başladım sürece emek hoca nın ekibi ile özge hoca ilgileniyor sağolsun çok ilgili yumurtalarım istenilen büyüklükte değil henüz nerdeyse her gün hastanedeyiz benim gibi bu tarz birşeyle karşılaşan var mı neler tavsiye edersiniz. Yarın tekrar kontrole gidicem inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Rabbim tüm isteyen herkesin kucağını hayırlısı ile sağlıkla doldursun inşallah
Merhaba mesajinizi simdi gordum sizin isleminiz nasil oldu dondurma yapildi mi.?Selam herkese
Perşembe günü benim yumurta toplamam oldu normalde bu gün dondurma işlemi yapılacaktı fakat yavaş ilerliyorlar yarını bekliycez dediler
Aranızda tedavisi bu şekilde ilerleyen varmı
Yarına bir tane kalıcak mi bilmiyorum 6. Günüm korkmaya başladım acikcasi
Teşekkür ederim inşallah sizinde hayırlısı şle güzel sonuçlar alacağınız bir süreç olurHayırlı olsun tedaviniz bende bu ay başlıyacağım adet olmayı bekliyorum saizem iğne kullanıyorum şimdi ilk tedavimde bir tane yumurta toplanmıştı İnşallah bu sefer daha çok olur benimde geç gelişmişti yumurtalarım
Amin inşallah herkese hayırlısı ilr nasip etsin inşallahMerhaba , tedavin hayirli olsun . Kullandigin igneler gun gectikce buyumesine daha da yardimci olacaktir. Belki basladigin igne ml ' mini yukseltebilerler .Onemli olan 1 tane de olsa kaliteli bir yumurta olmasi. Ignelerinde saatini gecirmeden kullanman iyi olur vitaminlerini de ayni sekilde aksatmadan gerisi nasip isi.tez vakit te isteyen herkese nasip olsun insallah.
Merhaba , bence adetini beklemeden erken gitmen daha iyi olur .Kızlar merhaba. Bende 3 Ay oldu gitmedim kafam dinlensin diye en son gittiğimde ilk aşılamamı oldum ama tutmadı. O zamanlar sabah etken saatte gidip direk randevu ile muayene oluyorduk şimdi Nasıl olacak acaba. Ben adetimin 2 ya da 3. Günü mü gitmeliyim yoksa daha erkenden mi gitmeliyim bilgi verebilirseniz sevinirim. Özelde çalıştığım için sürekli izin durumlarım olmuyor çünkü.
Evet donduruldu ama kalitesi düşük malesefMerhaba mesajinizi simdi gordum sizin isleminiz nasil oldu dondurma yapildi mi.?
Hic sikinti yapma 2 denememde de kaliteli transfer oldu ilki tutmadi 2.de sonlandi kalp atisi durdu.olucagi varsa dusukte tutar zaten cozdurmede belli olur bozulursa bozulur takma kafana vardir bi hayirEvet donduruldu ama kalitesi düşük malesef
Keşke benimde herkes gibi 3. Gün dobdursalardi
keske yardimci olabilsem bend2 emek beyden randevu alip gidecegim insllah benide nasil bir surec bekliyor hic bilmiyorum.allah yardimcimiz olsun. emek beye hemen randevu alabiliyormuyuzHanımlar merhabalar aranıza yeni katıldım.2011 yılında evlendim, ilk zamanlar çocuk istemedik korundum şimdide normal yolla olmuyor mart 30 da 40 dolacak çok acelem var çokbu ayın 2.sinde hastalandım ve başladım sürece emek hoca nın ekibi ile özge hoca ilgileniyor sağolsun çok ilgili yumurtalarım istenilen büyüklükte değil henüz nerdeyse her gün hastanedeyiz benim gibi bu tarz birşeyle karşılaşan var mı neler tavsiye edersiniz. Yarın tekrar kontrole gidicem inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Rabbim tüm isteyen herkesin kucağını hayırlısı ile sağlıkla doldursun inşallah
keske yardimci olabilsem bend2 emek beyden randevu alip gidecegim insllah benide nasil bir surec bekliyor hic bilmiyorum.allah yardimcimiz olsun. emek beye hemen randevu alabiliyormuyuz
Merhaba youtube dan falan video izleyin yada sitelerden tup bebek asamalarini arastirin.tabi sadece dr prof docent olanlari dinleyin.on bilgi herzaman iyidir.en azindan dr yada hemsire birsey anlattiginda azda olsa bilginiz oldugu icin daha iyi anlarsiniz.ben sahsen boyle yapmistim ilk zamanlar.keske yardimci olabilsem bend2 emek beyden randevu alip gidecegim insllah benide nasil bir surec bekliyor hic bilmiyorum.allah yardimcimiz olsun. emek beye hemen randevu alabiliyormuyuz
evet haklisin ama yasadigim dusuklerden sonra pskolojik olarak hazir hissetmeliyim kendimi hem.cok istiyorum hem cok.korkuyorumMerhaba youtube dan falan video izleyin yada sitelerden tup bebek asamalarini arastirin.tabi sadece dr prof docent olanlari dinleyin.on bilgi herzaman iyidir.en azindan dr yada hemsire birsey anlattiginda azda olsa bilginiz oldugu icin daha iyi anlarsiniz.ben sahsen boyle yapmistim ilk zamanlar.
Bende dusuk yaptim canim 10 haftalik. 2.tup denemesiydi okadar ugras emek tam oldu derken sevindigimiz gibi cakildik.cakildigimiz yerden mecbur kalktik.yasim 39 son rapor sansim.anne olmak istiyorsak mecburuz harekete gecmeye cunku sadece kendimizin cabasiyla olucak bisey bu.istiyorsan son kez uzul sonra ogune kadarki herseyi unut onune bak.istersen yaparsinevet haklisin ama yasadigim dusuklerden sonra pskolojik olarak hazir hissetmeliyim kendimi hem.cok istiyorum hem cok.korkuyorum