Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Bende dusuk yaptim canim 10 haftalik. 2.tup denemesiydi okadar ugras emek tam oldu derken sevindigimiz gibi cakildik.cakildigimiz yerden mecbur kalktik.yasim 39 son rapor sansim.anne olmak istiyorsak mecburuz harekete gecmeye cunku sadece kendimizin cabasiyla olucak bisey bu.istiyorsan son kez uzul sonra ogune kadarki herseyi unut onune bak.istersen yaparsin 👍😉
rabbim isteyen herkese nasip etsin cok sukur benim bir kizim var ama bir kardeşi olsun cok istiyor en cokda onun icin istiyorum. Rabbim hakkimizda hayırlısını versin.

Insallah hayirlisi olsun hastaneye erken giden buradan yazarsa iyi olur işlemin yapilip yapilmadiğina dair.
[/QUOT
Bu sabah yumurta toplattim,hemsire akli olan ortalik durulunca gelir tedavi icin dedi.hatta birinin yakini gelicekmis tedaviye temmuzda gel dedi.umuttepe acilden biri basvurmus corona suphesiyle ama sonucu ne cikmis bilmiyorlar.esimede disarda birinin esi hasta bakmiycaklar galiba artik demis tam net bilgi degil ama bilemiyorum.tedavi basladik diye bizinki tam bu zamana denk geldi.yoksa aklim cikiyor her gittikce.

Hakkımızda hayırlısı adet olunca mecbur bir gideriz bakalım ne derler.sen nasılsın yarın öğreneceksin dimi kaç yumurta toplandı döllendi inşallah güzel haberler alırsın

Gecmis olsun hayirli olsun insallah . Ne yapilacagini bilemedim bir yanim git diyor bir yanim gitme neyse ki siz atlattiniz guzel haberler aliriz insallah sizden.

Gecmis olsun hayirli olsun insallah . Ne yapilacagini bilemedim bir yanim git diyor bir yanim gitme neyse ki siz atlattiniz guzel haberler aliriz insallah sizden.
Sagolasin bakalim yarin ariycam dollenme olmustur ins.transferden sonra atim atmiycam hastaneye korkudan.kolonya ile geziyo herkes maskelide cok insan var.adet olunca bir git gidisata bak olmazsa icine sinerse baslarsin

Sagolasin bakalim yarin ariycam dollenme olmustur ins.transferden sonra atim atmiycam hastaneye korkudan.kolonya ile geziyo herkes maskelide cok insan var.adet olunca bir git gidisata bak olmazsa icine sinerse baslarsin
Hayırlı sabahlar ne yaptın canım aradınmı aklım sendeydi süreci bilince heyecan yapıyor insan

Hayırlı sabahlar ne yaptın canım aradınmı aklım sendeydi süreci bilince heyecan yapıyor insan
Ay sorma aradim.moraller tavan.8 yumurta vardi ultrasonda 6 toplandi dediler 3u dollenmeye uygunmus dolledik ama gelisim.yok yarin tekrar arayin dediler internetten arastiriyorum boyle neden oldu diye hayirlisi bakalim

Ay sorma aradim.moraller tavan.8 yumurta vardi ultrasonda 6 toplandi dediler 3u dollenmeye uygunmus dolledik ama gelisim.yok yarin tekrar arayin dediler internetten arastiriyorum boyle neden oldu diye hayirlisi bakalim
Hayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel haberler alırsın bende bugün yarın hastalanacağım ne yapacağım bilmiyorum gitsemmi ertelesemmi

X