Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

insallah canım. bende hepinizin guzel haberlerınıı almak ısterım. bu yolda emek veren her arkadasım zorlugun ne oldugunu bılıyor. allah bu yolladı heerkesın yolunu acık etsın canlar
Hayatimda hicbukadar zorlukla umitsizlikle caresizlikle bas etmemistim.allah baska dertler vermesin insallah bizlere.sinavimiz insallah biter artik bu forumlara girmeyi birakiriz

Canim yasim geçiyor 39 yasindayim.peki senin kist ameliyatindan once toplamaa neden yapmadılar.emek bey bana once toplama sonra ameliyat dedi.ben ameliuat sonrasi az olan rezervim iyice azalir diye cok korkuyorum.

Canim yasim geçiyor 39 yasindayim.peki senin kist ameliyatindan once toplamaa neden yapmadılar.emek bey bana once toplama sonra ameliyat dedi.ben ameliuat sonrasi az olan rezervim iyice azalir diye cok korkuyorum.
Ne bileyim valla o bisey demeyince dogrusu bu herhalde dedim.ben 39 yasindayim.amh 1.89 benim ameliyattan sonra.ondan once 2018 ocakta 2.70 civariydi.

Arkadaslar tup bebek sekreterligin numarasini bilen yazabilir mi?ayrica reglin 3 . Gunu de gidilebiliyordu degil mi?
303 71 38 olması lazım dünden beri arıyorum ulaşamıyorum yarın 3. Günüm ama bu ay gitmemeye karar verdim şu anda başlasak bile durum daha kötüye giderse tedavi yarım kalırsa diye çekiniyorum hakkımızda hayırlısı

Hanimlar hastaneyi aradim azonce dollenmemis yumurtalar transfer iptal dediler.hayirlisi demekten baska care yok su an.bilgisi olan varmi rapor hakkimda yanmis oluyor mu?

Hanimlar hastaneyi aradim azonce dollenmemis yumurtalar transfer iptal dediler.hayirlisi demekten baska care yok su an.bilgisi olan varmi rapor hakkimda yanmis oluyor mu?
Hayırlısı olsun canım herşeyde bir hayır vardır hiç bilmiyorum canım yumurta toplarken boş çıksa hak gitmiyor herhalde ama tam bilemiyorum

Dollenme yok canim transfer iptal dediler.niye boyle oldu anlamiyorum sanirim ameliyat etkiledi.gecen denemede hamile kaldim cunku 10.haftayi gormustuk.
Biz elimizden geleni yapıyoruz canım ama vakti zamanı gelmesinde olmuyor rabbim hayırlısını nasip etsin ilk tedavim hemen başlamıştı benimde şimdide öyle olacak sanıyordum 6 aydık gidip geliyorum bir türlü başlayamadık şimdide bu durum çıktı bilemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Biz elimizden geleni yapıyoruz canım ama vakti zamanı gelmesinde olmuyor rabbim hayırlısını nasip etsin ilk tedavim hemen başlamıştı benimde şimdide öyle olacak sanıyordum 6 aydık gidip geliyorum bir türlü başlayamadık şimdide bu durum çıktı bilemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Aynen catlasak patlasakta vakti gelmeyince olmuyor.hayirlisini isteyip dua ediyordum hep demekki hayirli degilmis.uzulup yolumuza bakicaz artik.

ya canım benı hatırlarmısın bılmem bende 2 kere orda opu oldum bırınde 4 yumurta topladılar hıcbırı dollenmedı. digerınde tek yumurta toplandı dollendı ama tutmadı maalesef. tavsıyem butun haklarınızı orda bıtırmeyın. maalesef laboratuvarları gelısmemıs. Emek hoca harıka bır doktor ama laboratuvar da cok mühim
Canim 4 yumurta toplandigi zaman dollenmediginde rapor hakkin yanmismiydi hatirliyormusun?benimkiler dollenmemis sabah aradim bari rapor hakkim sakli olsa.

Arakadaslar merhaba emek hocayla gorustum yeni islemlerin hepsinin iptal edilgini soyledi. Sonra sekreterlikle gorustum acil ameliyatlarin disinda hic birseyin yapilmadigini bir cok ameliyatin iptal edildigini sadece bu vaka cikmadan once baslamais kisilerin islemlerinin yapildigini belirtti rektorlukten alinan karar dedi.

canlar ben eray hoca ıle devam ettım yoluma . okan unı. de denıyorum. transfer oldum sonuc beklıyorum. ıkınızınde hakkında hayırlısı olsun. tez vakıtte bebeklerınıze kavusun ınsallah
Memnun kaldınızmı be yaklaşık ne kadar mal oldu bende 7.günümdeyim transferimin 2.deneme ama yine olmadı gibi ya aret kamer ya cem çelik yada eray hocayı düşünüyorım

Memnun kaldınızmı be yaklaşık ne kadar mal oldu bende 7.günümdeyim transferimin 2.deneme ama yine olmadı gibi ya aret kamer ya cem çelik yada eray hocayı düşünüyorım
Memnun kaldım umuttepeden sonra okanda hiç sura beklemedim tek kişilik oda , özel ilgi cok özel hissettim. Bu moralimi cok etkiledi. Umuttepede sinir harbi yaşıyordum her seferinde. Maliyete gelirsek okanda raporlu yaptırınca 5000 civarı raporsuz sadece transfer 3750, yumurta toplama ise 5400 idi ilaclar hariç

X