- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 44
Benim.adetin bitmesini beklemisti emek bey ozelde gelip cektirmistim.Rahim filmi öyle adetliyken mi çekiliyor bilmiyordum o zaman geçti benim 5.günüm
Zaten soğan suyu ovulasyonla bir daha deneyesim vardi. Bu ayda deneyeyim. Sizde ki sorun nedir?
Ne yaptın canım sen gittinmi belli olduğu ameliyatın zamanıArkadaslar laporoskopi ile kist ameliyati olan varmi aramlnizda acaba?
Bugun aradilar yarin gidiyorum ilac yazilcakmis yatis yapilip persembe ameliyat dediler.benimde ctesi adet olmam lazimdi gecikti 4.gun oldu test isticem olmszda belki hamileyimdir kendiliginden sonrada kirmizi karyagarNe yaptın canım sen gittinmi belli olduğu ameliyatın zamanı
Hadi inşallah hamilesindir de gerek kalmaz ameliyataBugun aradilar yarin gidiyorum ilac yazilcakmis yatis yapilip persembe ameliyat dediler.benimde ctesi adet olmam lazimdi gecikti 4.gun oldu test isticem olmszda belki hamileyimdir kendiliginden sonrada kirmizi karyagar
Hadi bakalım hayırlısı olsun bellimi olur bu işler herşey yolunda gider inşallahBugun aradilar yarin gidiyorum ilac yazilcakmis yatis yapilip persembe ameliyat dediler.benimde ctesi adet olmam lazimdi gecikti 4.gun oldu test isticem olmszda belki hamileyimdir kendiliginden sonrada kirmizi karyagar
Ins kan aldilar ama bakiyorum sonuclar yok hic.cikmamis daha herhalde.asistanlara soyledim hayirlisi.Hadi inşallah hamilesindir de gerek kalmaz ameliyata
Insallah bakalim.sonuclara bakiyorum int ten habire daha cikmamis.Hadi bakalım hayırlısı olsun bellimi olur bu işler herşey yolunda gider inşallah
Insallah bakalim.sonuclara bakiyorum int ten habire daha cikmamis.
[/QUOTE merak ettim çıktımı sonuçlar
Hayırlısı olsun canım yarın dimi operasyon geçmiş olsun şimdiden herşey güzel olur inşallah senin içinIntte gorunmuyo aksam vizite gelince asistanlar dosyami birakti odaya ordan baktim sonuc 2 cikmis degilim yani.artik psikolojik etkilendim demekki.40 yasindayim ilk kez adetim gecikti.
Canım senin çocuğun olduğu için zaten ücretli yaptiricaksin aşılama yada tup ne olursamerhaba
2.çocugu düşünüyoruz.1.5 senedir sonuc alamadik.umuttepe infertilt bölumunde hormon testi ve rahim filmi cektirdim.rahim filmi temiz cikti ama yumurta rezervim düsuk cikti. esim de gerekli testleri yaptirdi.esimin sonuclari gayet iyi. daha önce asilama falan yaptirmadim.emek hoca ya randevu alcaktim.ücretli hasta bakmadigini ögrendim polikliniklerden randevu alcakmisim ben simdi dosya mi hazirliycam .o dosyada hangi evraklar var.benim durumumda olanlar hangi doktora gittiniz nasil yol izlediniz yardimci olurmusunuz
Sagol canim.yarin operasyon bakalim.ilk kez ameliyat olucam.heyecanim cok.allah hepimizin emeklerini bosa cikarmasin kucagimiz saglikli bebislerle dolsun.Hayırlısı olsun canım yarın dimi operasyon geçmiş olsun şimdiden herşey güzel olur inşallah senin için
sagol canim bugun randevum var bakalim ne diycek emek hoca belkide asilama yada tup bebege hic gerek kalmiycakCanım senin çocuğun olduğu için zaten ücretli yaptiricaksin aşılama yada tup ne olursa
Yanı vakit kaybetmemek adına drek emek hocanın özeline git derim
Benimde çocuğum var ücretli tup olucak inşallah
çok gecmis olsun canimBugun aradilar yarin gidiyorum ilac yazilcakmis yatis yapilip persembe ameliyat dediler.benimde ctesi adet olmam lazimdi gecikti 4.gun oldu test isticem olmszda belki hamileyimdir kendiliginden sonrada kirmizi karyagar
Sagol canim.randevun kacta? Bekleyis zor geliyor 2 hastasi var suan bugun ameliyatlik bildigim.çok gecmis olsun canim
2 kisi var diye beklersin belkide ilk seni alirlar.beklemek zordur tabi canimm yapabilcegimizteksey var oda bol bol dua etmek.Güzel Allah im Bekleyislerimizin sonunda hepimizin yuzunu guldursun insallahSagol canim.randevun kacta? Bekleyis zor geliyor 2 hastasi var suan bugun ameliyatlik bildigim.
Bence ptesi git bisey olmaz ctesi hastalansanda ptesi gidilirdi.ama icine sinmiyosa bugunde git.Bayanlar bu ay tedaviye başlıycam fakat az önce hasta oldum araya hafta sonu girdi pazartesi 4. Gün oluyor nasıl yapicam bilgisi olan varmı bu gün gitsem mi hastaneye pazartesi gitsem çok geç olmazmi
Pazartesi gidersin benimde öyle olmuştu cuma hastalanmıştım aramıştım pazartesi gelirsin demişlerdiBayanlar bu ay tedaviye başlıycam fakat az önce hasta oldum araya hafta sonu girdi pazartesi 4. Gün oluyor nasıl yapicam bilgisi olan varmı bu gün gitsem mi hastaneye pazartesi gitsem çok geç olmazmi