Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Randevu için aradım sabah bu hafta özel randevu açmayacak hoca dediler öğleden sonra tüp bebek bölümünü arayacağım geçen hafta aradığımda salı gelirsiniz demişlerdi

Benim 1. Denememde kimyasal gebelik oldu ikinciye başlayacaktık genetik test istedi hoca onun sonucunu göstereceğim adette olacağım bir anönce başlayayım diye telaş yapıyorum

Benim 1. Denememde kimyasal gebelik oldu ikinciye başlayacaktık genetik test istedi hoca onun sonucunu göstereceğim adette olacağım bir anönce başlayayım diye telaş yapıyorum
Hadi hayirlisi ins yarin ulasirsin ins emek beye.ogleden sonra ne diycekler bakalim.genetik testi umuttepede mi yaptirdiniz?

Hadi hayirlisi ins yarin ulasirsin ins emek beye.ogleden sonra ne diycekler bakalim.genetik testi umuttepede mi yaptirdiniz?
İnşallah canım genetik test Umuttepe’de yapılmıyor Derince araştırmada yapılıyormuş ama sonuç 4-5 ay da çıkıyormuş bizde beklemek istemedik özelde yaptırdık

İnşallah canım genetik test Umuttepe’de yapılmıyor Derince araştırmada yapılıyormuş ama sonuç 4-5 ay da çıkıyormuş bizde beklemek istemedik özelde yaptırdık
Ucreti nekadar ozelde?benim 2.denemede 10 haftalik kalp atisi durmasi yuzunden dusuk oldu.genetik gerek yok demisti hamilelik takibi icin gittigim baska bir prof.

Ucreti nekadar ozelde?benim 2.denemede 10 haftalik kalp atisi durmasi yuzunden dusuk oldu.genetik gerek yok demisti hamilelik takibi icin gittigim baska bir prof.
500 lira verdik eşimde bende yaptırdım benim tüp bebekten öncede 3 düşüğüm var onun için istedi. Genetik testte normal geldi bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Amin canim vakti zamani gelsin artik hepimiz icin.genetik test te problem olsa nasil tedavi yapiyorlar ki?hormon tedavisi mi? 3.de problem olursa yine ben kendi basima gidip yaptiricam artik

1 haftadır heryerden araştırıyorum bende araştırmacı gazeteci gibi oldum sende ara bi istersen sor arayacaktınız ne zaman geleyim diye sor çok kalabalık oluyor bazen gözdende kaçıyor
Kadin dogum.servisine biraktirdi bana emek bey kagitlarimi.tup bebek bolumunu arasam sistemden falan gorurlermi acaba?yedi beni umuttepe.oranin kalabaligi stresi 3 senedir arpa boyu yol alamadim cok canim sıkılıyor sorma canim

Kadin dogum.servisine biraktirdi bana emek bey kagitlarimi.tup bebek bolumunu arasam sistemden falan gorurlermi acaba?yedi beni umuttepe.oranin kalabaligi stresi 3 senedir arpa boyu yol alamadim cok canim sıkılıyor sorma canim
Ozaman belki bilemezler ama yinele ara hiç değilse yönlendirirler belki ianşallah bir an önce sonuç alırsın canım rabbim yardımcın olsun

Bende genelde ulaşamıyorum sekreterliğe o nedenle hemşirelerin dinlenme odasını arayarak yardımcı oluyorlar. Sizlerede vereyim numarası '' 303 71 43 ''dür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…