- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 44
Allah sifa versin.randevusuda acilmayinca gitti diye paniklemistikSelam kızlar bende emek hocası hastasıyım. Babası baypas ameliyatı olduğundan durumu pek iyi değil diye duymuştum o nedenle gelmemişti. Şuan dönüşü oldu
Hadi gozunaydin.bende subatta basliycaktimda ameliyat olmayinca marta kaldi buyuk ihtimalBen dün gittim rapor için evrakları teslim ettim cuma günü raporum çıkacak Şubat adetiyle başlıyacağız inşallah dün çok yoğunluk yoktu hemen muayene oldum
Saol canım seninde bir an önce olur ameliyatında tedavine başlarsın inşallahHadi gozunaydin.bende subatta basliycaktimda ameliyat olmayinca marta kaldi buyuk ihtimal
Insallah.25 i adet olucam olunca gidipkendimi hatirlatirimSaol canım seninde bir an önce olur ameliyatında tedavine başlarsın inşallah
Evet bencede kendini hatırlat çikolata kistimiydi senin benim ilk tedavide oluşmuştu kist ilaçlardan küçülmezse içini boşaltırız demişti ama yumurta toplamadan önce küçülmüştüInsallah.25 i adet olucam olunca gidipkendimi hatirlatirimkisti almayi baslasa ne guzel olurdu
Basit kist benimki icini bosaltmisti tup bebek oncesi 2.denemede 7 cm di.simdi tekrarladi 12 cm olmus.alinicak dedi emek bey ne derse oyle ilerliyoruz bakalim.Evet bencede kendini hatırlat çikolata kistimiydi senin benim ilk tedavide oluşmuştu kist ilaçlardan küçülmezse içini boşaltırız demişti ama yumurta toplamadan önce küçülmüştü
Merhaba infertilt bölümüne randevu alındıktan sonra hormon testi ve rahim filmi ne kadar sürede sonuçlanıyor? Rahim filmi korkulacak bir şey mi?merhaba
2.çocugu düşünüyoruz.1.5 senedir sonuc alamadik.umuttepe infertilt bölumunde hormon testi ve rahim filmi cektirdim.rahim filmi temiz cikti ama yumurta rezervim düsuk cikti. esim de gerekli testleri yaptirdi.esimin sonuclari gayet iyi. daha önce asilama falan yaptirmadim.emek hoca ya randevu alcaktim.ücretli hasta bakmadigini ögrendim polikliniklerden randevu alcakmisim ben simdi dosya mi hazirliycam .o dosyada hangi evraklar var.benim durumumda olanlar hangi doktora gittiniz nasil yol izlediniz yardimci olurmusunuz
erken saatlerde randevu alirsan öyleden sonra ikisinin sonucunu da alirsin.rahim filmi birazcık sancılı geçiyor ama dayanilmiycak bir agri degilMerhaba infertilt bölümüne randevu alındıktan sonra hormon testi ve rahim filmi ne kadar sürede sonuçlanıyor? Rahim filmi korkulacak bir şey mi?
Yorumları okudum aslında biraz gözüm korkmadı değil sanirim cok kisa suruyormus haftaya alacagim randevu insallah yaptırmam gerekerken saatlerde randevu alirsan öyleden sonra ikisinin sonucunu da alirsin.rahim filmi birazcık sancılı geçiyor ama dayanilmiycak bir agri degil
Ben emek hocaya özel randevuyla gitmiştim dosyamızı açtı evrakları teslim ettikten 3 gün sonra raporumuz çıktı 2. Tedaviye başlayacağızmerhaba
2.çocugu düşünüyoruz.1.5 senedir sonuc alamadik.umuttepe infertilt bölumunde hormon testi ve rahim filmi cektirdim.rahim filmi temiz cikti ama yumurta rezervim düsuk cikti. esim de gerekli testleri yaptirdi.esimin sonuclari gayet iyi. daha önce asilama falan yaptirmadim.emek hoca ya randevu alcaktim.ücretli hasta bakmadigini ögrendim polikliniklerden randevu alcakmisim ben simdi dosya mi hazirliycam .o dosyada hangi evraklar var.benim durumumda olanlar hangi doktora gittiniz nasil yol izlediniz yardimci olurmusunuz
hakkinda hayirlsi olur insallahYorumları okudum aslında biraz gözüm korkmadı değil sanirim cok kisa suruyormus haftaya alacagim randevu insallah yaptırmam gerek
Merhaba umuttepede hemen cektilermi rahim filmini? Bana adet olunca ara ona gore gun veriyoruz demislerdi 2018 de.hakkinda hayirlsi olur insallahben hormon testi icin gitmistim dr rahim filmide isteyince neye ugradigimi bilemden oldu bitti daha oncedenbu konuyla ilgili yorumlara bakmamistim.iykide bakmamisim yoksa bende korkardim
özel randevu nasil aldin.internette 1haftadir takipteyim hep dolu.telefondan zorda olsa pzrtesi ulastim ama emek hoca artik ozel randevul hasta almiyormus randevu vermedi dosyami evraklari toplayip ben vercekmisim hic bisey anlamadim onun icin sanirim hastaneye gitmem gerekcek.İnsallah sende emeginin karsiligini alirsin2.tedavi sonuc verir insallhBen emek hocaya özel randevuyla gitmiştim dosyamızı açtı evrakları teslim ettikten 3 gün sonra raporumuz çıktı 2. Tedaviye başlayacağız
adetin 3.gunu gtmistim. öyle benim ayni gunolduMerhaba umuttepede hemen cektilermi rahim filmini? Bana adet olunca ara ona gore gun veriyoruz demislerdi 2018 de.
Rahim filmi öyle adetliyken mi çekiliyor bilmiyordum o zaman geçti benim 5.günümadetin 3.gunu gtmistim. öyle benim ayni gunoldu
Aralık ayında almıştım ben genetik test istemişti hoca onun sonucunu alınca randevu almadan sabah erken gittim öyle başladı süreç amin inşallah sende sabah erken gidip görüş istersen ama pazartesi ve cuma gitmemeye çalış çok kalabalık oluyor tapan için gerekli evrakları söyleyebilir istersenözel randevu nasil aldin.internette 1haftadir takipteyim hep dolu.telefondan zorda olsa pzrtesi ulastim ama emek hoca artik ozel randevul hasta almiyormus randevu vermedi dosyami evraklari toplayip ben vercekmisim hic bisey anlamadim onun icin sanirim hastaneye gitmem gerekcek.İnsallah sende emeginin karsiligini alirsin2.tedavi sonuc verir insallh
Rahim filmi adet bitiminden sonra 5 gün içinde çekiliyor ama hemen randevu bulunmuyor Umuttepe’de ben özelde çektirmiştimRahim filmi öyle adetliyken mi çekiliyor bilmiyordum o zaman geçti benim 5.günüm
Zaten soğan suyu ovulasyonla bir daha deneyesim vardi. Bu ayda deneyeyim. Sizde ki sorun nedir?
Aa adetli oluyormu ki? Benim adetim bittiginde cektirmiatim ozeldeadetin 3.gunu gtmistim. öyle benim ayni gunoldu