Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ne zaman başlayacaksın ben 20 sinden sonra başlayacağım inşallah ilaçlar filan hazır ama ilk tedaviye başladıktan sonra düzensizleşti adetlerim stresden
Pataloji sonucu cikinca gidicekmisim.kacgunde cikar bilmiyorum.benimde bu ay 6 gun gecti test bakildi 2 cikti.bu stres berbat bisey hemen etkiliyor.ugras bul kendine orgu falan int dizileri falan izle.ben ahsap kursuna basladim bu tup islemlerden elime gecen herseyi boyuyorum 🤣

Pataloji sonucu cikinca gidicekmisim.kacgunde cikar bilmiyorum.benimde bu ay 6 gun gecti test bakildi 2 cikti.bu stres berbat bisey hemen etkiliyor.ugras bul kendine orgu falan int dizileri falan izle.ben ahsap kursuna basladim bu tup islemlerden elime gecen herseyi boyuyorum 🤣
1.deneme daha kolaydı sanki ne olacağını bilmiyordum şimdi daha çok stres yapıyorum

K kleopatra41 gecmis olsun canim.bende laparoskopi olucam sen emek beyemi oldun.benim lap ile tupler kapancak.tuplerimde sivi birikimi var.alah hepimizin yardimcisi olsun.
Sagol canim.evet canim emek bey ve birkac dr ekibi girdi ameliyata ameliyat kagidinda isimleri yaziyordu.ameliyat sonrasi emek bey geldi sagolsun bilgilendirdi.narkozu zor attim o kismi beni zorladi sadece.gecmis olsun simdiden.nezaman gunu bellimi

Yok canim daha gitmedim gun almaya.hazir degilim sanki .nasil oluyo hemen veriyolsrmi ameliyat gunu.emek beyin ozeline.gidip.almayi dusunuyorim
Hemen veriilyomu senin surec nasil oldu.sen ne ameliyati oldun?

Yok canim daha gitmedim gun almaya.hazir degilim sanki .nasil oluyo hemen veriyolsrmi ameliyat gunu.emek beyin ozeline.gidip.almayi dusunuyorim
Hemen veriilyomu senin surec nasil oldu.sen ne ameliyati oldun?
Biran once git bence.ben kasimda gittim anestezi onayi alirken grip oldum emek bey ocakta srariz dedi son adet tarihimi aldi ama sonra yilbasinda izne cikti gecikti sali gunu aradilar cardamba yatis persembe ameliyat oldum.yumurtalik kistimi aldilar 12 cm olmustu.ozeline gidip ameliyati konusmustuk bizde.ben kasimda yasim.40 doluyor oyuzdrn acrlem var birde 3 senedir ugrasiyorum biran once olsun tup tekrar istiyorum.gecikmeden git bence.

Iyi geceler arkadaslar sizden bir kac konuda yardim almak istiyorum. Oncelikle 36 yasina girmek uzereyim 11 yasinda bir kizim var cok sukur ama kizimdan sonra 3 dusuk yaşadım.Simdi ise fsh 31 cikti ve arastirma hastanesi umuttepeye direk gitmemi soyledi sizden ricam hangi dr tavsiye edersiniz hicbilgim yok birtek yiğit beyle bi girusmemiz olmustu kurtaj zamaninda ama biraz sorunlu bir gorusme olmustu. Ama iyibir dr oldugunu duymuştuk. Arkadaslar simdi benim.1 cocugjm oldugu icin ucretlimi olcak ve ben asilama degil direk tup bebek istiyorum nerden baslamam gerek bilginize ihtiyacim var.

Iyi geceler arkadaslar sizden bir kac konuda yardim almak istiyorum. Oncelikle 36 yasina girmek uzereyim 11 yasinda bir kizim var cok sukur ama kizimdan sonra 3 dusuk yaşadım.Simdi ise fsh 31 cikti ve arastirma hastanesi umuttepeye direk gitmemi soyledi sizden ricam hangi dr tavsiye edersiniz hicbilgim yok birtek yiğit beyle bi girusmemiz olmustu kurtaj zamaninda ama biraz sorunlu bir gorusme olmustu. Ama iyibir dr oldugunu duymuştuk. Arkadaslar simdi benim.1 cocugjm oldugu icin ucretlimi olcak ve ben asilama degil direk tup bebek istiyorum nerden baslamam gerek bilginize ihtiyacim var.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah Umuttepe’de emek hocaya gidiyorum özel randevu alabilirsin ilk görüşme için evet 1 çocuğun olduğu için ücretli olacak

X