- 5 Ağustos 2019
- 47
- 29
Merhaba bende randevu almaya çalışıyorum ama daha açılmadı diyorlar sık sık arayarak şansımızı deneyeceğiz internet randevuda emek hocanın isminde çıkmıyor izindeki diye sordum bir bileğimiz yok dediler inşallah en kısa zamanda alabilirsinizmerhaba kızlar. ne yazık ki olumsuz sonuçlanan bi transfer sonrası emek beye randevu bulup görüşmeye gidemedim. randevu sistemi ne zaman açılıyor hangi gün hamgi saat bileniniz var mı!
Ben 17 Aralık’ta gitmiştim genetik test istedi bizden test sonucu çıkınca gelin dedi şimdi randevu almaya çalışıyorumben emek hoca özele gececek diye duydum dogru mu acaba
Merhaba bende randevu almaya çalışıyorum ama daha açılmadı diyorlar sık sık arayarak şansımızı deneyeceğiz internet randevuda emek hocanın isminde çıkmıyor izindeki diye sordum bir bileğimiz yok dediler inşallah en kısa zamanda alabilirsiniz
Inan benimde aklima bu geldi.olur mu olur.yigit beyde 1.tedavime basladim zink diye gitmisti ortada kalmistimben emek hoca özele gececek diye duydum dogru mu acaba
Insallah doğru değildir yazik ınsanlar ortada kalmasınInan benimde aklima bu geldi.olur mu olur.yigit beyde 1.tedavime basladim zink diye gitmisti ortada kalmistim
Şimdi görüştüm hastaneyle bu hafta hoca yok il dışında haftaya gelin dediler ben geçen ay gittiğim için randevu almanıza gerek yok sabahtan gelin dediler
Bende aylül ayında 1.denememi yapmıştım kimyasal gebelik oluştu Aralık ayında randevu aldım gittim genetik test istedi hoca onların sonucuna göre başlayacağız dediooof desene biz randevu bulana kadar devam edeceğiz sistemde yatmayaayy acaba ben de gitsem direkt görülebilir miyim hocayla 16sında transfer oldum ama olumsuz
Sende ara istersen tüp bebek bölümünü ordan söylerler randevu almana gerek varmı diyeooof desene biz randevu bulana kadar devam edeceğiz sistemde yatmayaayy acaba ben de gitsem direkt görülebilir miyim hocayla 16sında transfer oldum ama olumsuz
Benide ariycaz dediler kist ameliyatim icin adetimde bitti arayan yok,izinde denince ilk aklima bu geldi.adi bile yok listede randevuya kapali oluyordu gun gectikce aciliyordu.supheli durum yani .hangi hastaneye diye duydunmu ozel isini bari orda yakaliyim emek beyiInsallah doğru değildir yazik ınsanlar ortada kalmasın
Yok onu duymadım canım. Bütün özellere sormak lazım kocaelinde:)Benide ariycaz dediler kist ameliyatim icin adetimde bitti arayan yok,izinde denince ilk aklima bu geldi.adi bile yok listede randevuya kapali oluyordu gun gectikce aciliyordu.supheli durum yani .hangi hastaneye diye duydunmu ozel isini bari orda yakaliyim emek beyi
Yok onu duymadım canım. Bütün özellere sormak lazım kocaelinde:)
Sormaarastirmaci gazeteci olicaz yakinda zaten cocuk dogurana kadar meslek sahibi etti bizi bebeler
Sende ara istersen tüp bebek bölümünü ordan söylerler randevu almana gerek varmı diye
Sende kist mi vardı kuzum valla ciko kisti vardı zaten ama emek hoca önemli değil demişti özge hocada var dedi emek hocaya sordu o sırada emek hocada yoğundu iğne vurulalm birde doğum kontrol ilacı verdi 1ay sonra gel tekrar vurcaz dedi daha belli deği cankm sen ne alemdesnBen bir aylik vurulmustum canim.senin trensfer ne zman?transfer oncesi ignemi vuurlcaksin?