Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar merhaba. 25 kasımda emek hoca tarafından aşılamam yapıldı. Hiçbir adet belirtim olmamakla birlikte hamilelik belirtim de yok. Ovülasyon testi vardı evde aşılamanın 11. 12. ve 13. Günü test taptığımda çift çizgi gördüm pazar gecesi ise gebelik testi yaptım negatif çıktı. C.tesi günü adet olmam gerekiyordu hala olmadım bu sabah ise çamaşırımda lekelenme gördüm ve beyaz akıntı ile lekelenmem oldu iyice kafam karıştı hiçbir belirtim yok ama kimisi göğüste şişme kasıkta batma falan yazmış ama bugünki akıntı harici hiçbir şey yok. Emek hoca 15 gün sonra kan ver dedi dün vermem gerekiyordu aslında ama korkumdan veremedim bu durum normal mi. Bugün kan vereceğim inşallah ama çokta korkuyorum negatifi görmekten.
Kan testi yaptır hiç belli olmuyor bu işler işlemden dolayı bünyede şaşıyor bazen tutmasa da sanki hamileymiş gibi hissediyor insan daha gazla ğmitlenmeden test yap

Kızlar merhaba test yaptırdım maalesef ki negatif ama halen şeffaf akıntı var ve 4 gün adetim gecikti. Progastanı bıraktım bende negatifi öğrendikten sonra. Negatife mi üzüleyim adet olmadığıma mı :KK43:

Kızlar merhaba test yaptırdım maalesef ki negatif ama halen şeffaf akıntı var ve 4 gün adetim gecikti. Progastanı bıraktım bende negatifi öğrendikten sonra. Negatife mi üzüleyim adet olmadığıma mı :KK43:
Progestan geciktiriyor, benimkinide cok geciktirmisti. Hayırlısı olsun üzülme , tüp denersiniz.

Nekadar uzulme desekte uzuluceksin ama hayat kaliteni dusurucek kadar uzulme sakin duani et vakti zamani gelmemis demekki yanliz degilsin uzuntunu paylasiyoruz❤

X