- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
Aminn canim,hepimiz güzel haberler alıp gulelim. Bende adet olmadim bi türlü, cok heyecanliyim baslamak içinGüldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canim,hepimiz güzel haberler alıp gulelim. Bende adet olmadim bi türlü, cok heyecanliyim baslamak içinGüldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün
Amiiinn Yaa insan çok sabırsızlanıyor değil mi bende ay sonunu iple çekiyorumAminn canim,hepimiz güzel haberler alıp gulelim. Bende adet olmadim bi türlü, cok heyecanliyim baslamak için
Hemde nasıl geçmiyor günlerAmiiinn Yaa insan çok sabırsızlanıyor değil mi bende ay sonunu iple çekiyorum
Bir bakmışız sonuç bekliyor olacağız biraz daha sabırHemde nasıl geçmiyor günler
EvetBir bakmışız sonuç bekliyor olacağız biraz daha sabır
Kan testi yaptır hiç belli olmuyor bu işler işlemden dolayı bünyede şaşıyor bazen tutmasa da sanki hamileymiş gibi hissediyor insan daha gazla ğmitlenmeden test yapKızlar merhaba. 25 kasımda emek hoca tarafından aşılamam yapıldı. Hiçbir adet belirtim olmamakla birlikte hamilelik belirtim de yok. Ovülasyon testi vardı evde aşılamanın 11. 12. ve 13. Günü test taptığımda çift çizgi gördüm pazar gecesi ise gebelik testi yaptım negatif çıktı. C.tesi günü adet olmam gerekiyordu hala olmadım bu sabah ise çamaşırımda lekelenme gördüm ve beyaz akıntı ile lekelenmem oldu iyice kafam karıştı hiçbir belirtim yok ama kimisi göğüste şişme kasıkta batma falan yazmış ama bugünki akıntı harici hiçbir şey yok. Emek hoca 15 gün sonra kan ver dedi dün vermem gerekiyordu aslında ama korkumdan veremedim bu durum normal mi. Bugün kan vereceğim inşallah ama çokta korkuyorum negatifi görmekten.
Progestan geciktiriyor, benimkinide cok geciktirmisti. Hayırlısı olsun üzülme , tüp denersiniz.Kızlar merhaba test yaptırdım maalesef ki negatif ama halen şeffaf akıntı var ve 4 gün adetim gecikti. Progastanı bıraktım bende negatifi öğrendikten sonra. Negatife mi üzüleyim adet olmadığıma mı
Nekadar uzulme desekte uzuluceksin ama hayat kaliteni dusurucek kadar uzulme sakin duani et vakti zamani gelmemis demekki yanliz degilsin uzuntunu paylasiyoruz❤Kızlar merhaba test yaptırdım maalesef ki negatif ama halen şeffaf akıntı var ve 4 gün adetim gecikti. Progastanı bıraktım bende negatifi öğrendikten sonra. Negatife mi üzüleyim adet olmadığıma mı
Maşallah cok sevindim ,sağlıkla kucağına al ınsallahKızlar ben emek hocanın vesilesiyle martta oglumu kucagima aldım elhamdülillah şimdi tekrar hamileyim hemde doğal kaldm
Ay cok guzel bir haber Rabbim bunu da saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar ben emek hocanın vesilesiyle martta oglumu kucagima aldım elhamdülillah şimdi tekrar hamileyim hemde doğal kaldm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim senin adına.Kızlar ben emek hocanın vesilesiyle martta oglumu kucagima aldım elhamdülillah şimdi tekrar hamileyim hemde doğal kaldm
Gule gule buyut bebislerini insallah.2.dogal nasil oldu peki.problem.neydi ilkinde tup yapmistinizKızlar ben emek hocanın vesilesiyle martta oglumu kucagima aldım elhamdülillah şimdi tekrar hamileyim hemde doğal kaldm
çok sevindim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinKızlar ben emek hocanın vesilesiyle martta oglumu kucagima aldım elhamdülillah şimdi tekrar hamileyim hemde doğal kaldm
Canim cok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum, insallah sağlıklı bir sekilde tekrar olur. Cem bey ne dedi bu duruma?Merhaba arkadaşlar dün bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım çok üzgünüm
Hiç birsey demedi patoloji sonuç çıkınca gönder dedi dondulmuslarim var artık onunla devam edecemCanim cok üzüldüm ne diyecegimi bilemiyorum, insallah sağlıklı bir sekilde tekrar olur. Cem bey ne dedi bu duruma?
Gecmis olsun canim.Merhaba arkadaşlar dün bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım çok üzgünüm
Çok üzgünüm ne desem bilemiyorum gerçekten Allah sabır versin inşallah dondurulmuşlarınla olumlu sonuca ulaşırsın rabbim birdaha bu aciyi yasatmasin inşallahMerhaba arkadaşlar dün bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım çok üzgünüm