Maşallah darısı başımızaÇok şükür 4. Tedavim bu pozitifi gördüm bugün Rabbim isteyen herkese nasib etsin banada sağlıkla kucagima almayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah darısı başımızaÇok şükür 4. Tedavim bu pozitifi gördüm bugün Rabbim isteyen herkese nasib etsin banada sağlıkla kucagima almayı
Amiin canim isteyen herkeze nasib etsin AllahMaşallah darısı başımıza
Merhaba bende umuttepe den tüp bebek için rapor cıkartacagım. Ve cem beyde yaptırmak istiyorum. Raporlu olarak ne kadar ödeme yaptınız ve memnun kaldınız mı acaba?Çok teşekkür ederim canım darısı hepinize doktorum Bahceci umut Cem Çelik bahcecide rapor geçerli merak ettiğin birsey varsa sorabilirsin
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun ben memnun kaldım tedavi kişiye özel yapılıyor ilaçlar hariç 15 bin bulduMerhaba bende umuttepe den tüp bebek için rapor cıkartacagım. Ve cem beyde yaptırmak istiyorum. Raporlu olarak ne kadar ödeme yaptınız ve memnun kaldınız mı acaba?
Evet çıkarttım bahcecide kullandım
Bende bugun görüştüm, adet olunca baslicaz tedaviye. Emek beye randevu alıp mi çıkarttın raporu yoksa direk sabah gitsem sıra alsam yardımcı olurlar mi ?Evet çıkarttım bahcecide kullandım
Merhaba bana rapor çıkartırken nelerin gerektiğini yazabilir misiniz bende Kocaelideyim Umuttepede rapor çıkartmak istiyorum fakat ne yapacağız kimden randevu alacağız ne götüreceğiz hicbir bilgim yok. Bizde sorun erkek faktoru sperm 4 milyon ve morfoloji 0 Aralıkta da Cem çeliğe randevum var inşallahEvet çıkarttım bahcecide kullandım
Merhaba hayırlı olsun umuttepe tüp bebek bölümüne gidip oradan sıra alın size neler gerekli liste veriyorlar biraz acele etmeniz gerek raporunuz yetismeye bilirMerhaba bana rapor çıkartırken nelerin gerektiğini yazabilir misiniz bende Kocaelideyim Umuttepede rapor çıkartmak istiyorum fakat ne yapacağız kimden randevu alacağız ne götüreceğiz hicbir bilgim yok. Bizde sorun erkek faktoru sperm 4 milyon ve morfoloji 0 Aralıkta da Cem çeliğe randevum var inşallah
Canım eğer umuttepede daha önce deneme yaptiysan sıra al tüp bebek bölümünden siran geldiğinde Dr söyle dış merkez icin rapor diye zaten hemen hazırlıyorlarBende bugun görüştüm, adet olunca baslicaz tedaviye. Emek beye randevu alıp mi çıkarttın raporu yoksa direk sabah gitsem sıra alsam yardımcı olurlar mi ?
Teşekkür ederim Biz düşünmüştük ki randevumuz 28 Aralıkta ya yani ilk görüşmeye gideceğiz o günden sonra çıkartalım diyorduk yanlış mı düşünüyoruz yani hemen çıkmıyor mu raporMerhaba hayırlı olsun umuttepe tüp bebek bölümüne gidip oradan sıra alın size neler gerekli liste veriyorlar biraz acele etmeniz gerek raporunuz yetismeye bilir
Rapor çıkarmak uzun sürebiliyor benim ilk rapor 7 ayda çıktı siz bence hemen gidip başvuru yapın çünkü daha bir sürü tahlil isteyecekler Umuttepe’den olması şart tahlillerinTeşekkür ederim Biz düşünmüştük ki randevumuz 28 Aralıkta ya yani ilk görüşmeye gideceğiz o günden sonra çıkartalım diyorduk yanlış mı düşünüyoruz yani hemen çıkmıyor mu rapor
İnanamıyorum 7 Ay mı başka hastaneden rapor çıkmıyor mu yani bildiğiniz daha hızlı işlemlerin ilerlediği biryer 1 günde çıktı diyorlardı nasıl çıkarttılar o kadar çabuk şuan çok şaşırdımRapor çıkarmak uzun sürebiliyor benim ilk rapor 7 ayda çıktı siz bence hemen gidip başvuru yapın çünkü daha bir sürü tahlil isteyecekler Umuttepe’den olması şart tahlillerin
Evrakları tamamlıyorsun teslim ediyorsun bekliyorsun sonra başka hangi hastanelerden çıkıyor bilgim yok tahliller zaten uzun sürüyorİnanamıyorum 7 Ay mı başka hastaneden rapor çıkmıyor mu yani bildiğiniz daha hızlı işlemlerin ilerlediği biryer 1 günde çıktı diyorlardı nasıl çıkarttılar o kadar çabuk şuan çok şaşırdım
Anladım teşekkür ediyorum çok sağolun.Evrakları tamamlıyorsun teslim ediyorsun bekliyorsun sonra başka hangi hastanelerden çıkıyor bilgim yok tahliller zaten uzun sürüyor
Anladım canim teşekkürler, doktor bana vitamin başladı şimdi, adet olana kadar sana da başlamış miydiCanım eğer umuttepede daha önce deneme yaptiysan sıra al tüp bebek bölümünden siran geldiğinde Dr söyle dış merkez icin rapor diye zaten hemen hazırlıyorlar
Evet eşime ve bana vermişti hangi Dr gidiyorsunAnladım canim teşekkürler, doktor bana vitamin başladı şimdi, adet olana kadar sana da başlamış miydi
Fulya bahcecide remzi abali. 3 ay surecek toplam . Cok heyecanliyim. Maxijuno diye bi vitamin, seninde mi ondandıEvet eşime ve bana vermişti hangi Dr gidiyorsun
Değildi canım benim farklıydı hayırlı olsun tedavin olumlu sonuç alacaksın inanıyorum gittiğin merkez çok iyi drlar hepsi çok iyi bundan sonra rabbim bilir dualarım seninle sende sakaryadandin dimiFulya bahcecide remzi abali. 3 ay surecek toplam . Cok heyecanliyim. Maxijuno diye bi vitamin, seninde mi ondandı