Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

kızlar merhaba, 3 aydır aşılama için bekliyorum, ilk ay tatilimize denk geldi biz erteledik, 2. ve 3. ay Emek hoca izinli olduğu için gidemedik. Yarın 3.gün gitmemiz gerekiyor ama Emek hoca burada mı bilmiyoruz, 3 ay geçtiği için de nasıl yapacağız bilemedik cuma akşamı hasta oldum ve randevu alma gibi bir durumumuz olamadı. Yarın telefonla arayayım eğer varsa salı günü gideyim diye düşündüm ama problem olur mu acaba illa 3. gün mü gitmek gerekir.

Emek hoca ile daha önce Gorustuyseniz randevu gerek yok direk sıra alıyorsunuz

Ikinci ve dorduncu gunde olur diye biliyorum

Çok teşekkür ederim canım darısı hepinize doktorum Bahceci umut Cem Çelik bahcecide rapor geçerli merak ettiğin birsey varsa sorabilirsin
Ben fulyada başlayacağım anneme çok yakın diye, dr remzi abaliyi istiyorum ama bakalim. 17 bini buldu mu sizin toplam? Bide süreç ne kadar sürdü? Rahîm dinlendirme transfer vs

Ben fulyada başlayacağım anneme çok yakın diye, dr remzi abaliyi istiyorum ama bakalim. 17 bini buldu mu sizin toplam? Bide süreç ne kadar sürdü? Rahîm dinlendirme transfer vs
Okadar bulmadı raporlu olduğum icin ama ilaçlarımda bir önceki tedaviden kalmıştı rahim dinlendirme klinik olarak hepsi uygulamayı istiyor ama benim sürec çok hızlı gelişti Eylül opu oldum 1 hafta sonrası adet oldum aynı adetimin 25. Günü transfer oldum çok şükür pozitif ilk deneme evet pahalı merkez ama dış merkezlerde ben zaten okadar para Ödemiş oldum keske ilk deneme orada yapsaydım

Anladım canim, allah tamamına erdirsin çok sagol

Üniversiteye hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Randevu almadan gitsem sıkıntı yaparlar mı acaba sonuçta daha önce belirtilen günlerde gitmiş oluyorum. Eşimde bende çalışıyoruz ona göre izin alacağız.

Daha onceden gitmissen xaten emek bey hastalaninca gel demistir buyuk ihtimal.randevu almadan sabahtan git sira al sekreterlerden bukadar baska birsey yapmana ozel randevuya gerek yok canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…