Raporlu fiyat canım bunlar ilaçlarım hariç bi vitamin veriyorlar 300 TL tükendik zaten maddi olarakBunlar raporsuz fiyarlarmi peki?
Valla tukendik.bebis gelmeden masraflari yaptik artik yok ole onlara yuzme kursu muzik kursu evde flut calicaklar artik :)Raporlu fiyat canım bunlar ilaçlarım hariç bi vitamin veriyorlar 300 TL tükendik zaten maddi olarak
Öyle gelsinler yeterki yoktan var ederiz yineValla tukendik.bebis gelmeden masraflari yaptik artik yok ole onlara yuzme kursu muzik kursu evde flut calicaklar artik :)
Emek hoca ile daha önce Gorustuyseniz randevu gerek yok direk sıra alıyorsunuzkızlar merhaba, 3 aydır aşılama için bekliyorum, ilk ay tatilimize denk geldi biz erteledik, 2. ve 3. ay Emek hoca izinli olduğu için gidemedik. Yarın 3.gün gitmemiz gerekiyor ama Emek hoca burada mı bilmiyoruz, 3 ay geçtiği için de nasıl yapacağız bilemedik cuma akşamı hasta oldum ve randevu alma gibi bir durumumuz olamadı. Yarın telefonla arayayım eğer varsa salı günü gideyim diye düşündüm ama problem olur mu acaba illa 3. gün mü gitmek gerekir.
Ikinci ve dorduncu gunde olur diye biliyorumkızlar merhaba, 3 aydır aşılama için bekliyorum, ilk ay tatilimize denk geldi biz erteledik, 2. ve 3. ay Emek hoca izinli olduğu için gidemedik. Yarın 3.gün gitmemiz gerekiyor ama Emek hoca burada mı bilmiyoruz, 3 ay geçtiği için de nasıl yapacağız bilemedik cuma akşamı hasta oldum ve randevu alma gibi bir durumumuz olamadı. Yarın telefonla arayayım eğer varsa salı günü gideyim diye düşündüm ama problem olur mu acaba illa 3. gün mü gitmek gerekir.
Ben fulyada başlayacağım anneme çok yakın diye, dr remzi abaliyi istiyorum ama bakalim. 17 bini buldu mu sizin toplam? Bide süreç ne kadar sürdü? Rahîm dinlendirme transfer vsÇok teşekkür ederim canım darısı hepinize doktorum Bahceci umut Cem Çelik bahcecide rapor geçerli merak ettiğin birsey varsa sorabilirsin
Okadar bulmadı raporlu olduğum icin ama ilaçlarımda bir önceki tedaviden kalmıştı rahim dinlendirme klinik olarak hepsi uygulamayı istiyor ama benim sürec çok hızlı gelişti Eylül opu oldum 1 hafta sonrası adet oldum aynı adetimin 25. Günü transfer oldum çok şükür pozitif ilk deneme evet pahalı merkez ama dış merkezlerde ben zaten okadar para Ödemiş oldum keske ilk deneme orada yapsaydımBen fulyada başlayacağım anneme çok yakın diye, dr remzi abaliyi istiyorum ama bakalim. 17 bini buldu mu sizin toplam? Bide süreç ne kadar sürdü? Rahîm dinlendirme transfer vs
Anladım canim, allah tamamına erdirsin çok sagolOkadar bulmadı raporlu olduğum icin ama ilaçlarımda bir önceki tedaviden kalmıştı rahim dinlendirme klinik olarak hepsi uygulamayı istiyor ama benim sürec çok hızlı gelişti Eylül opu oldum 1 hafta sonrası adet oldum aynı adetimin 25. Günü transfer oldum çok şükür pozitif ilk deneme evet pahalı merkez ama dış merkezlerde ben zaten okadar para Ödemiş oldum keske ilk deneme orada yapsaydım
Amin canım şeninde şimdiden hayırlı olsunAnladım canim, allah tamamına erdirsin çok sagol
Hadi hayirlisi,dualarimiz seninle.stres yapma hayirlisini iste dua et Allah yardimcin olsunMerhaba kızlar yarın yumurtala topalcak baya heycanlıyım bu 2.deneme ama yinede insan geriliyorİnş kaliteli döllenir amin allhım yar ve yardımcımız olur inşalllah
Hayırlısı olsun canım insallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba kızlar yarın yumurtala topalcak baya heycanlıyım bu 2.deneme ama yinede insan geriliyorİnş kaliteli döllenir amin allhım yar ve yardımcımız olur inşalllah
Insallah guzel haberlerini aliriz . Kolaylikla atlat.Merhaba kızlar yarın yumurtala topalcak baya heycanlıyım bu 2.deneme ama yinede insan geriliyorİnş kaliteli döllenir amin allhım yar ve yardımcımız olur inşalllah
Daha onceden gitmissen xaten emek bey hastalaninca gel demistir buyuk ihtimal.randevu almadan sabahtan git sira al sekreterlerden bukadar baska birsey yapmana ozel randevuya gerek yok canim.Üniversiteye hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Randevu almadan gitsem sıkıntı yaparlar mı acaba sonuçta daha önce belirtilen günlerde gitmiş oluyorum. Eşimde bende çalışıyoruz ona göre izin alacağız.
Sabah 8 de gidip sira alsan yeterli,oraya telefon ile ulaşmak imkansiz.Üniversiteye hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Randevu almadan gitsem sıkıntı yaparlar mı acaba sonuçta daha önce belirtilen günlerde gitmiş oluyorum. Eşimde bende çalışıyoruz ona göre izin alacağız.