Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Bende öyle yapmayı düşünüyorum, bir yandan devlet gerçekten çok vakit kaybettiriyor ama özelde de kime gidebilirim bilmiyorum o nedenle mecbur ilk burada deneyeyim dedim.Sabah 8 de gidip sira alsan yeterli,oraya telefon ile ulaşmak imkansiz.
Izmitte özel iki tane var zaten konakta bir doktor ve eray bey. Eray beyde transferi falan istanbul tuzlada yapıyormuş.Teşekkür ederim. Bende öyle yapmayı düşünüyorum, bir yandan devlet gerçekten çok vakit kaybettiriyor ama özelde de kime gidebilirim bilmiyorum o nedenle mecbur ilk burada deneyeyim dedim.
Geçmiş olsun canım, bir dahaki ay yapilmasi daha iyi rahim dinlenir. Pko var galiba sende 28 yumurta olduğuna göre.Kızlar yumurtalarım toplandı 28 ama servise yatırdılar fazla olunca su toplama olabilşyormus bu akşam burda kalcam trasferde diğer ay yapılcakmıs benim gibi böyle olan oldumu
Yok canım aslında bende opu eşimde sıkıntı vardı ama karnımda ağırmaya başladı hayırlısı bakalmGeçmiş olsun canım, bir dahaki ay yapilmasi daha iyi rahim dinlenir. Pko var galiba sende 28 yumurta olduğuna göre.
Hadi gozunaydin 1 sepet yumurtan olmus ne guzel.gecmis ollsunKızlar yumurtalarım toplandı 28 ama servise yatırdılar fazla olunca su toplama olabilşyormus bu akşam burda kalcam trasferde diğer ay yapılcakmıs benim gibi böyle olan oldumu
Bizim bir sorunumuz yoktu sebepsiz
Canım benimde öyle olmustu bol bol su iç ohss olma 15 yumurtadan sonra transfer erteleniyorKızlar yumurtalarım toplandı 28 ama servise yatırdılar fazla olunca su toplama olabilşyormus bu akşam burda kalcam trasferde diğer ay yapılcakmıs benim gibi böyle olan oldumu
Sende hastanede yattınmı canım acayip ağrım oldu ilk yumurta toplamada hiçCanım benimde öyle olmustu bol bol su iç ohss olma 15 yumurtadan sonra transfer erteleniyor
Yatmadım canım su toplamadı bol bol su icin demişti DrSende hastanede yattınmı canım acayip ağrım oldu ilk yumurta toplamada hiç
BÖYle olmamıştım ultrasda baktılar birqz sıvı birikmi vqrmıs
Canm tedavin hayirli olsun oncelikle umarim hayırlı guzel sonuclar alırsın ilaclara gelince her hastanin tedavisi farkli oluyo hic takılma oraya senin aşılama mi olucakMerhaba kızlar. Sabahtan gittim yine bir bana mı denk geliyor anlamadım ilaçları yanlış yazmışlardı eczaneden geri dönmüştüm düzelttik şunları al dediler 14 kutu fostimon 1 kutu ovitrelle yazıldı. Şimdi geldim yine yanlış falan dediler sonra letu diye bir hap alacaksın 5 gün kullanacaksın haftaya iğneyle geleceksin dediler süreç böyle mi işliyor acaba. Kafam iyice karıştı.
Teşekkür ederim canım. Evet emek hoca 2 kez aşılama deneyelim sonra tüp bebeğe geçelim dedi. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız en kısa sürede. Çok sancılı bir süreç gerçekten. Birde eşimde bende özel de çalıştığımız için izin alma vs. Daha da sıkıntılı oluyor kimseye de bu durumu bildirmedik daha da zor oluyor, acaba birisi görür mü vs. Diye :)Canm tedavin hayirli olsun oncelikle umarim hayırlı guzel sonuclar alırsın ilaclara gelince her hastanin tedavisi farkli oluyo hic takılma oraya senin aşılama mi olucak
Bende ayni sekilde demitorum kimseye goren olursa diye telaslaniyorum :) en iyisi kimseye dememek her kafadan ses cikiyo her ay soruyolar adet oldunmu bilmem ne aman solemeyin derimTeşekkür ederim canım. Evet emek hoca 2 kez aşılama deneyelim sonra tüp bebeğe geçelim dedi. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız en kısa sürede. Çok sancılı bir süreç gerçekten. Birde eşimde bende özel de çalıştığımız için izin alma vs. Daha da sıkıntılı oluyor kimseye de bu durumu bildirmedik daha da zor oluyor, acaba birisi görür mü vs. Diye :)
Merhaba canim benim dondurulmus transferiydi adetin 2 veya 3 günü kontrollere başlıyosun onlar bi kac gun aralikla çağırıyorlar takip ediyolar yabi ilaçlarda herkezde farkli tabi ama bana ilk donmusda transfere kadar kullandirtmamisdi bu ikinci donmus tedavim bunda estrofem le başladım sonra glifor die bi ilac ve vitaminlerim vardi transfer öncesi bant yapistrdim transfer sonrasi da yine ayni ilaçlar ve ekten ilaçlar verildi hayirli olsun bu arada tedavinMerhaba kızlar dondurulmuş embryo transferi yaptıran varmı kızlar bunun aşamaları neler ilaç vs kullanılıyormu sürekli muayene oluyormu bilgi verirmisimiz
Teşekkür ederiö canım hayırlısı inşallah sizin olumlumu olduMerhaba canim benim dondurulmus transferiydi adetin 2 veya 3 günü kontrollere başlıyosun onlar bi kac gun aralikla çağırıyorlar takip ediyolar yabi ilaçlarda herkezde farkli tabi ama bana ilk donmusda transfere kadar kullandirtmamisdi bu ikinci donmus tedavim bunda estrofem le başladım sonra glifor die bi ilac ve vitaminlerim vardi transfer öncesi bant yapistrdim transfer sonrasi da yine ayni ilaçlar ve ekten ilaçlar verildi hayirli olsun bu arada tedavin
Çok şükür 4. Tedavim bu pozitifi gördüm bugün Rabbim isteyen herkese nasib etsin banada sağlıkla kucagima almayıTeşekkür ederiö canım hayırlısı inşallah sizin olumlumu oldu