Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Harekette sorun varsa bol incir ve pharmaton zinco kullandık etkısını gördük ve varıkosel amelıyatı olduk
DOktormu söyledi o ilacı kendinizmi kullandınız biz amelyat gerekli değil dendi erkek faktoru cok daha önemli kafam cok karısık bir kerenededik olmadı yine olmıcak gibi geliyoe sizim oldumy bebiş

DOktormu söyledi o ilacı kendinizmi kullandınız biz amelyat gerekli değil dendi erkek faktoru cok daha önemli kafam cok karısık bir kerenededik olmadı yine olmıcak gibi geliyoe sizim oldumy bebiş
Varıkosel eşimin hıxını cok düşürmüştü ve ilk üç ay vıtamın ve klomen önerıldı ama hiç bır işe yaramadı ve varıkosel varsa eşte tüp benekte tutmaması çok yuksek oluyormuş ve bızde hmn ameliyat olduk 3 ay veya 6 ayda artıs olur dedı dr hiç işac vermedı ama bn proxeed plus aldım eşime üç ayda cok az bıse farkettı ama dger 3 ayda okadar cok artıs oldukı eşim hacamat oldu ve pharmaton zinco kullandı ve çokta incir yedı ve deger fırlamış şimdi yeni cıktıgı için dr üç ay bekleyın notmal dedı olmazsa tüp önerdı pharmaton ve zınco vıtamın ilacları

Hangi doktora gittiniz canım aslında hacamettt yaptırabiliriz suan gerçekten ruhhen kötü hissediyoeum rabbim nasip etsin herkese allahım amin

Kizlar ben yeni ise basladim bugun .o yuzden izin almami imkani yok.bana cetrotide yazmamis emek bey.emek beye msj atsam olur derse gidicek olanlardan biri zahmet olmazsa bana yazdirip sifreyi mesaj atabilirmi?ilac pahali ve ilac suremin bitmesinede 8 gun kaldizor durumda kaldim.

Yakın zamanda gidecek biri yardımcı olmazsa süre içinde ben gidersem bi sorarım ama ilaç yazımı için kayıt açılması gerekiyorsa tckn ile işlem yapılır mı sen olmadan bilemedim bankoyu arayıp bi sor istersen eğer olur derlerse yardımcı oluruz

Evet canim hem bankodaki erkek olan ile hemde emek beyle msj ile gorustum bugün.tc no ile yazarız arkadaşınız geldiginde dedi emek bey.durumu anlattim.bankodaki de tc no ile sizin yardimci oluruz dediler.sana zahmet kendinle birlikte banada kayıt actirip sornasinda ilac yazdirirsan cok dua ederim sana.

Ben buzdolabinda saklıyorum hepsini ama yazin sicak diye koymustum dolaba simdi disardada saklanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…