Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba iyiyiz kimimiz tedavide kkmkmiz beklemedeyiz sen nasilsinMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Merhaba bende beklemedeyim. Biraz uzaklasmak kendimi iyi hissetirmeye basladi.Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Merhaba iyiyiz kimimiz tedavide kkmkmiz beklemedeyiz sen nasilsin
İyim bende çok şükür kaldığımız yerden devam ediyoruz Bahceci de bugün transfer 15. Günü pazar kan verdim çok şükür pozitif bugün tekrar verdim sonuç bekliyorumMerhaba bende beklemedeyim. Biraz uzaklasmak kendimi iyi hissetirmeye basladi.
Amin canım inşallah rabbim hepimizin kucağına sağ saglim almak nasip etsinHayirli olsun cok sevindim sizin adiniza sagsalim kucaginiza alin insallah.☺
Ayy super haber daim olur kucagina saglikla alirsin insallah kacinci denemendi buİyim bende çok şükür kaldığımız yerden devam ediyoruz Bahceci de bugün transfer 15. Günü pazar kan verdim çok şükür pozitif bugün tekrar verdim sonuç bekliyorum
Saol canım teşekkür ederim 2. Denemem ilk Umuttepe 2. Bahcecide yaptırdım çok şükür pozitifAyy super haber daim olur kucagina saglikla alirsin insallah kacinci denemendi bu
Hayirli olsun umuttepe yi tercih etmeme sebebin neydi?laboratuvar falan ii degil deniyor bundan dolayi miSaol canım teşekkür ederim 2. Denemem ilk Umuttepe 2. Bahcecide yaptırdım çok şükür pozitif
Evet laboratuvar iyi degil yeterli değil gerçi rabbim nasip ettikten sonra her yerde olur ama neredeyse bana Umuttepe Bahceci ile aynı fiyata geldiHayirli olsun umuttepe yi tercih etmeme sebebin neydi?laboratuvar falan ii degil deniyor bundan dolayi mi
Dogru soyluyorsun benim2.deneme tuttu ama devami gelmedi.bende eray beye gidicem sanirim umut yerine.tekrar hayirli olsun insallah gebelikte yakalriz seniEvet laboratuvar iyi degil yeterli değil gerçi rabbim nasip ettikten sonra her yerde olur ama neredeyse bana Umuttepe Bahceci ile aynı fiyata geldi
İnsallah canım bende ilk kanda 240 çıktı 11 gün 15 gün yaptırdım 385 çıktı biraz dusuk sanki yarın tekrar kan vereceğimDogru soyluyorsun benim2.deneme tuttu ama devami gelmedi.bende eray beye gidicem sanirim umut yerine.tekrar hayirli olsun insallah gebelikte yakalriz seni
7200 tüp bebek işlemleri 550 muayene 1400 TL rahim dinlendirme ilaçlarım geçen tedavimden vardı 1900 TL kalan embriyo dondurma ücreti ödedim
Merhaba benim de oyleydi esim yapiyordu ve son zamanlarda girmiyordu sonra igne ucunu yanlis tutmamizdan kaynaklanabilecegini soyledi hemsire. Benden hic kan gelmedi .bas ve isaret parmaginla bi tik disari cekerek yaptigim da da kolaylasmisti.Merhaba kızlar bende tüp bebek için ipnelere devam ediyorum pazartesi büyük ihtmimal yumurta toplanacak iğnelerimi kendim yapıyorum ilk zamanlar iğne daha rahat giriyordu şimdi karnım sertleşmiş gibi:)sizde de durum böylemi merak ettim birde bazen kan geliyor azcık umarım sıkıntı değildir
Hic kafaya takma canim rakamlari herkesin farkli olabiliyor.2 ye katlaniyosa gerisine takilma hic.İnsallah canım bende ilk kanda 240 çıktı 11 gün 15 gün yaptırdım 385 çıktı biraz dusuk sanki yarın tekrar kan vereceğim
İnsallah yarın yukselmis olur 2 katlamadıHic kafaya takma canim rakamlari herkesin farkli olabiliyor.2 ye katlaniyosa gerisine takilma hic.
Bunlar raporsuz fiyarlarmi peki?7200 tüp bebek işlemleri 550 muayene 1400 TL rahim dinlendirme ilaçlarım geçen tedavimden vardı 1900 TL kalan embriyo dondurma ücreti ödedim