Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba iyiyiz kimimiz tedavide kkmkmiz beklemedeyiz sen nasilsin
Merhaba bende beklemedeyim. Biraz uzaklasmak kendimi iyi hissetirmeye basladi.🙂
İyim bende çok şükür kaldığımız yerden devam ediyoruz Bahceci de bugün transfer 15. Günü pazar kan verdim çok şükür pozitif bugün tekrar verdim sonuç bekliyorum

Evet laboratuvar iyi degil yeterli değil gerçi rabbim nasip ettikten sonra her yerde olur ama neredeyse bana Umuttepe Bahceci ile aynı fiyata geldi
Dogru soyluyorsun benim2.deneme tuttu ama devami gelmedi.bende eray beye gidicem sanirim umut yerine.tekrar hayirli olsun insallah gebelikte yakalriz seni 😅

Evet bende duymustum laboratuvarla ilgili , hatta transferim yapilmadan benimle birliktr transfer olmayi bekleyen bir bayanla konustum.onun umuttepede 3. Denemesiydi . Yaklasik 3 ay oncede laboratuvar yenilendi dedi bana . Ne kadar dogru bilemiyorum. Ve kendisi de hamile suan .

Merhaba kızlar bende tüp bebek için ipnelere devam ediyorum pazartesi büyük ihtmimal yumurta toplanacak iğnelerimi kendim yapıyorum ilk zamanlar iğne daha rahat giriyordu şimdi karnım sertleşmiş gibi:)sizde de durum böylemi merak ettim birde bazen kan geliyor azcık umarım sıkıntı değildir

Merhaba kızlar bende tüp bebek için ipnelere devam ediyorum pazartesi büyük ihtmimal yumurta toplanacak iğnelerimi kendim yapıyorum ilk zamanlar iğne daha rahat giriyordu şimdi karnım sertleşmiş gibi:)sizde de durum böylemi merak ettim birde bazen kan geliyor azcık umarım sıkıntı değildir
Merhaba benim de oyleydi esim yapiyordu ve son zamanlarda girmiyordu sonra igne ucunu yanlis tutmamizdan kaynaklanabilecegini soyledi hemsire. Benden hic kan gelmedi .bas ve isaret parmaginla bi tik disari cekerek yaptigim da da kolaylasmisti.

X