Tesekkür ederim canım en kısa zamanda özelden randevu alıcam.Merhaba her durumda ucretli olucak zaren.rapoeu olana daha ucuz raporu olmayana fiyat dahada yuksek aradaki fark bu bence bekleme 122₺ ozel muayne ol islemlerin baslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ederim canım en kısa zamanda özelden randevu alıcam.Merhaba her durumda ucretli olucak zaren.rapoeu olana daha ucuz raporu olmayana fiyat dahada yuksek aradaki fark bu bence bekleme 122₺ ozel muayne ol islemlerin baslar
aa benımde rezervım az ve laparoskopi oldum. o dahada mı azaltıyormus? bilmiyordum . üzüldüm şimdi ya. kuzum o zaman maddı durumunuz ıyı ıse daha ıyı bır labda yapabılırsınız. pekı sen neden laaroskopi olacaksın. benım bı tupte hıdrosalpenks varmıs aldılar o tüpü. diğer tipde tıkalı ımıs actılar onu.Canim rezervim az bide laparoskopi olucagim icin iyice azalma olasılığına karsi bu yontem uygulancak.dondurma işleminde de laboratuvarın iyi olmasi gerkiyomus.
3. gün embriyosu ıse erken canım. hayırlısı olsun canım. dondurulmusun var mıydı?Kızlar bugün kan verdim transferin 7 günü negatif maalesef acaba erken mi
3 gün canim olsaydi yine çıkardı çok dusukte olsa nasip kısmet dondurulmusum kalmadı başka merkezde denicem artık ama kesinlikle bir devlet hastanesi olmicak3. gün embriyosu ıse erken canım. hayırlısı olsun canım. dondurulmusun var mıydı?
Arkadaşım 3.gün için erken bekle bir zamanın da yap moral bozma yok3 gün canim olsaydi yine çıkardı çok dusukte olsa nasip kısmet dondurulmusum kalmadı başka merkezde denicem artık ama kesinlikle bir devlet hastanesi olmicak
Memnun kalmadinmi umuttepeden?benimde ordaki ilk denemem ilki ozeldi.bende ozeldenbmemnun kalmadim tabi her merkeze gore degisir konaktan bahsediyorum ben3 gün canim olsaydi yine çıkardı çok dusukte olsa nasip kısmet dondurulmusum kalmadı başka merkezde denicem artık ama kesinlikle bir devlet hastanesi olmicak
Aslında tedavi başlayınca pişmanlık oldu benim icin özelle ayni fiyata geldi birazda nasip kısmet tabiMemnun kalmadinmi umuttepeden?benimde ordaki ilk denemem ilki ozeldi.bende ozeldenbmemnun kalmadim tabi her merkeze gore degisir konaktan bahsediyorum ben
Hatirlisi olsun hakkinda rapirsuZ olunca dogrudur fiyat takin olur oZelle dusundugun merkez neresiAslında tedavi başlayınca pişmanlık oldu benim icin özelle ayni fiyata geldi birazda nasip kısmet tabi
Raporlu yaptırdım ama donduruldu çözüldü transfer derken neredeyse ayni fiyat geldi bahçeci düşünüyorumHatirlisi olsun hakkinda rapirsuZ olunca dogrudur fiyat takin olur oZelle dusundugun merkez neresi
Daha test gunune var ins gerek kalmaZRaporlu yaptırdım ama donduruldu çözüldü transfer derken neredeyse ayni fiyat geldi bahçeci düşünüyorum
Evet olabilir grup toplanirsa yapilabilir.günaydın hanımlar,
sanırım aktif 5 6 kişiyiz umuttepe ile ilgili süreçler ve işlemler vs gerekse destek gibi anlamda grup kursak dahaa yakın olabiliriz.
wtsap grubu gibi
Beninde dondurulcak hemde havuz sisitemiyle daha fazla oducem o zman ben.toplamda ne kdar tuttu peki.bahceciyle bende gorustum 6350 ilaclar haric dondurma parasi 1900 istedi.muayene de 550 tl bi defaya mahsus veriliyormuş.Raporlu yaptırdım ama donduruldu çözüldü transfer derken neredeyse ayni fiyat geldi bahçeci düşünüyorum
Canim ilk rapor dondurmayı karşılıyor ama çözdürme ve transfer icin 1300 tl ödeme yapıyorsun bana umuttepede toplamda 4000 bin tl buldu raporlu olduğum halde ilaçlar dahil bahçeci umut da rapor geçiyor ilaçlar hariç raporlu 3100 tl bizim bir sorunumuz yok çok hafif pco var bendeBeninde dondurulcak hemde havuz sisitemiyle daha fazla oducem o zman ben.toplamda ne kdar tuttu peki.bahceciyle bende gorustum 6350 ilaclar haric dondurma parasi 1900 istedi.muayene de 550 tl bi defaya mahsus veriliyormuş.
Inslalah gerek kalmaz hamilesin dir.sizde sorun neydi
Kizlar 21.gun cagirsi beni emek bey tahlil flan yapiliyomu acmi gitmem gerekiyo.bide 10 da flan orda olsam olur herhlade dimi.
Canim bilenler de yazar heraldede ,21. Gun progestron tahlili yapilir genelde, bence saat 10 a kalma derim.
Cnaim bahceci umut icin dedigim fiyatlar raporlu fiatlar.bende orayi cok istedim ama ameliyat olucagim icin butcem yetmedi.bide ameliyat olacağım icin havuz sistemi ypilcak bahcecide yaparsam 30 bini buluyo.Canim ilk rapor dondurmayı karşılıyor ama çözdürme ve transfer icin 1300 tl ödeme yapıyorsun bana umuttepede toplamda 4000 bin tl buldu raporlu olduğum halde ilaçlar dahil bahçeci umut da rapor geçiyor ilaçlar hariç raporlu 3100 tl bizim bir sorunumuz yok çok hafif pco var bende