Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Selam kızlar çarşamda gidicem emek hocaya eşime özelde sperm testi yaptık bi öncekine göre daha düşük cıkmış bi bakrmısınız sizce aşılamaya geterlimi keşke esksi gibi olsaydı ümitlencektim:KK43:

Eklentiler

• 710984D2-DD54-4A1F-BEA0-7AAB9C60A26A.jpeg
    710984D2-DD54-4A1F-BEA0-7AAB9C60A26A.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 65
Canim rezervim az bide laparoskopi olucagim icin iyice azalma olasılığına karsi bu yontem uygulancak.dondurma işleminde de laboratuvarın iyi olmasi gerkiyomus.
aa benımde rezervım az ve laparoskopi oldum. o dahada mı azaltıyormus? bilmiyordum . üzüldüm şimdi ya. kuzum o zaman maddı durumunuz ıyı ıse daha ıyı bır labda yapabılırsınız. pekı sen neden laaroskopi olacaksın. benım bı tupte hıdrosalpenks varmıs aldılar o tüpü. diğer tipde tıkalı ımıs actılar onu.

3 gün canim olsaydi yine çıkardı çok dusukte olsa nasip kısmet dondurulmusum kalmadı başka merkezde denicem artık ama kesinlikle bir devlet hastanesi olmicak
Memnun kalmadinmi umuttepeden?benimde ordaki ilk denemem ilki ozeldi.bende ozeldenbmemnun kalmadim tabi her merkeze gore degisir konaktan bahsediyorum ben

günaydın hanımlar,
sanırım aktif 5 6 kişiyiz umuttepe ile ilgili süreçler ve işlemler vs gerekse destek gibi anlamda grup kursak dahaa yakın olabiliriz.
wtsap grubu gibi

Raporlu yaptırdım ama donduruldu çözüldü transfer derken neredeyse ayni fiyat geldi bahçeci düşünüyorum
Beninde dondurulcak hemde havuz sisitemiyle daha fazla oducem o zman ben.toplamda ne kdar tuttu peki.bahceciyle bende gorustum 6350 ilaclar haric dondurma parasi 1900 istedi.muayene de 550 tl bi defaya mahsus veriliyormuş.
Inslalah gerek kalmaz hamilesin dir.sizde sorun neydi

Beninde dondurulcak hemde havuz sisitemiyle daha fazla oducem o zman ben.toplamda ne kdar tuttu peki.bahceciyle bende gorustum 6350 ilaclar haric dondurma parasi 1900 istedi.muayene de 550 tl bi defaya mahsus veriliyormuş.
Inslalah gerek kalmaz hamilesin dir.sizde sorun neydi
Canim ilk rapor dondurmayı karşılıyor ama çözdürme ve transfer icin 1300 tl ödeme yapıyorsun bana umuttepede toplamda 4000 bin tl buldu raporlu olduğum halde ilaçlar dahil bahçeci umut da rapor geçiyor ilaçlar hariç raporlu 3100 tl bizim bir sorunumuz yok çok hafif pco var bende

Canim ilk rapor dondurmayı karşılıyor ama çözdürme ve transfer icin 1300 tl ödeme yapıyorsun bana umuttepede toplamda 4000 bin tl buldu raporlu olduğum halde ilaçlar dahil bahçeci umut da rapor geçiyor ilaçlar hariç raporlu 3100 tl bizim bir sorunumuz yok çok hafif pco var bende
Cnaim bahceci umut icin dedigim fiyatlar raporlu fiatlar.bende orayi cok istedim ama ameliyat olucagim icin butcem yetmedi.bide ameliyat olacağım icin havuz sistemi ypilcak bahcecide yaparsam 30 bini buluyo.

Yaaa o kadar erkenmi gitmek lazim.sirami bulamam ki.hic sabah erken flaanda gel demedi.21.gun gel dedi direk.gebzeden gidecegim icin zor oluyo.kim vardi gebzeden burda yaa direk umuttepeye giden arabalara hic denk geleemdim saatlerini bilen varmi

X