Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Yaaa o kadar erkenmi gitmek lazim.sirami bulamam ki.hic sabah erken flaanda gel demedi.21.gun gel dedi direk.gebzeden gidecegim icin zor oluyo.kim vardi gebzeden burda yaa direk umuttepeye giden arabalara hic denk geleemdim saatlerini bilen varmi
erken git canım sıra alındıgı ıcın erken gıtmende fayda var.

Kizlar ben hastaneden ozele randevu almak icin ariyorum uygunluk yokmus ama her seyden ziyade gidecegim zaman onemli diye dusunuyorum , cunku benim tum belgelerim tamamlandi esim de ya da ben de sorun yok. Bizi arayip su islem yapilacak demediklerinden isler hizlansin diye ozele gidicem ama ne zaman gideyim ki bana yapilacak olan hemen yapilsin regl oldugumda mi regl den sonra mi ? Asilama ya da tup bebek yaptiranlar bilgi verebilir mi?. Benim gibi bekleyip ozele gidip , o surec nasil ilerlerdi yardimci olursaniz sevinirim.

Kizlar ben hastaneden ozele randevu almak icin ariyorum uygunluk yokmus ama her seyden ziyade gidecegim zaman onemli diye dusunuyorum , cunku benim tum belgelerim tamamlandi esim de ya da ben de sorun yok. Bizi arayip su islem yapilacak demediklerinden isler hizlansin diye ozele gidicem ama ne zaman gideyim ki bana yapilacak olan hemen yapilsin regl oldugumda mi regl den sonra mi ? Asilama ya da tup bebek yaptiranlar bilgi verebilir mi?. Benim gibi bekleyip ozele gidip , o surec nasil ilerlerdi yardimci olursaniz sevinirim.
Özel randevu alabiliyorsan al alamıyorsan adet 2 günü git özel randevu iste hem muayene olur hem rapor yazar tedavi uygunsa başlar

Özel randevu alabiliyorsan al alamıyorsan adet 2 günü git özel randevu iste hem muayene olur hem rapor yazar tedavi uygunsa başlar
Su an reglm in son gunu o zaman bu aydan gecti sanirim su an bir sey yapamazlar.Bir daha ki regl in 2. Gunu giderim .peki telefondan randevu alamazsam sabahtan hastaneye gidip ozel de muayene olmak istedigimi soylersem o gun muayene ederler mi.ki?😊

selam .Özele randevu almak için hastaneyemi gitmek gerek yoksa telefonla alabilirmiyiz.
bizim evraklar tüp bebek bölümüne verildi 3 ay oldu haber cıkmadı bunun için nasıl bir yol izlemek gerek
Merhaba özel randevu telefon alıyorsun bulmak biraz zor ama hergun arayın gitme gibi sansınız varsa gidip görüşün

Kizlar dun hastanedeydim 21.gun cagirmisti alttN muayene oldum yumurtlama olmus dedi emek hoca bi bant verdi hemşire anlatti regliye kadar kullan sonra çıkar dedi 3.gunude gel dedi.bu banti hic duymamistim nedem verdi anlamadim.tahlil falanda istemedi hic.

merhaba hanimlar dun yum toplando bugun aradim 10 taneden 2 si dollenmis digerleri ziyanmi oldu dedim digerlerini takip edicez cuma gelin transfer icin dediler acikcasi daha cok dollenir dondurulur diye dusunmustum moralim bozulmadi degil neden dollenmedi hepsi diye bilgi veriyorlarmi

X