Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kizlar raporum cikti emek bey adetin 21.gunu gel yimurtlama olduysa ilaç yazicam flan biseyler dedi ama anlamadim hic bisey.konu hakkmda bilgisi olan varmi sizede 21.gun yumurtlama olup olmadigina bakildimi

Hadi hayirlisi olur ins yuzun guler bende en korktugum kisim transfer idrar a sıkısık olmak nasil becerivem merak eriyorum
Çok sıkışık olma bende çok sıkışıktım ve çok zor geçti küçük pet şişe yeterli içeri girmeden yarim saat önce başla içmeye içeride küçük bi şişe al yeter zaten sonrası çok kötü oluyor

Merhaba kızlarım ayın 18 regl olucam inşallah emek hocaya randevu aldım regl 2 yada 3günü aşılama için gitmek gerekiyor sanırım 20martta randevu aldım acayip heycanlıyım inşallah herşey yolunda gider ve aşılama ile hamiş kalırım dua edin
merhaba bende randevu almak ıcın aradım 18 in den sonra almamı belirttiler doluymus.İlk defa mı gidiyorsun inşallah yolunda gider güzel haberler alırsın.

merhaba bende randevu almak ıcın aradım 18 in den sonra almamı belirttiler doluymus.İlk defa mı gidiyorsun inşallah yolunda gider güzel haberler alırsın.
4ay öncesinde gitmiştim normal yolla deneyinnolöazsa tekrar gelin demişti olmadı o yüzden tekrar gidiyorum çarşamba ara sabah erken o zaman liste cıkıyormş sanırım canım

Çok sıkışık olma bende çok sıkışıktım ve çok zor geçti küçük pet şişe yeterli içeri girmeden yarim saat önce başla içmeye içeride küçük bi şişe al yeter zaten sonrası çok kötü oluyor
İnş başarılı geçmiştir bende cok korkuyorum ne kadar sürüyor işlem ay bende idrardan korkuyorum ya tutamazsam o sırada:KK43: birde eşimle gidicem ama yanıma bir yakınımı daha alsammı gerekli oluyormu canım

Kizlar spermiyogram oncesi kan tahlili yapiliyor ya o tahlil kac gunde cikiyor.2 hafta sonra demisler esimede merak ettim.
Kizlar spermiyogram oncesi kan tahlili yapiliyor ya o tahlil kac gunde cikiyor.2 hafta sonra demisler esimede merak ettim.
Merhaba ben sabah vermiştim öğlen sonuçları almıştım. Kan tahlili için 2 hafta beklemedim.

Kızlar merhaba,
Gebzeden gidiyorum bende 3,5 yıllık evliyim ve hiç olmadı ilk kez tedaviye başlıyorum.
Evrakları teslim ettikten ne kadar süre sonra işlemlere başlıyorlar aşılalama yaparlar herhalde bana

X