Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

merhaba hanimlar dun yum toplando bugun aradim 10 taneden 2 si dollenmis digerleri ziyanmi oldu dedim digerlerini takip edicez cuma gelin transfer icin dediler acikcasi daha cok dollenir dondurulur diye dusunmustum moralim bozulmadi degil neden dollenmedi hepsi diye bilgi veriyorlarmi
Hayırlı olsun canım seninde 3 gün transfer olacak biraz laboratuvar ile ilgili sanırım benim 28 tane yumurtadan 2 tane kaldı insallah onlarda tutunmuştur

Hayırlı olsun canım seninde 3 gün transfer olacak biraz laboratuvar ile ilgili sanırım benim 28 tane yumurtadan 2 tane kaldı insallah onlarda tutunmuştur
Insallah tahakkimizda hatirlisi ols
Hakkiizda hayirlisi olsun canim sana iki tane mi transfer edildi?Lab degistirmeye suan maddi olarak gucum yok anca ailelerden yardim olursa modum dustu ama ins bu son olur tutar tekrar igneler falan cok yorgun hossediyorum kendimi bastan baslamak icin

Kizlar dun hastanedeydim 21.gun cagirmisti alttN muayene oldum yumurtlama olmus dedi emek hoca bi bant verdi hemşire anlatti regliye kadar kullan sonra çıkar dedi 3.gunude gel dedi.bu banti hic duymamistim nedem verdi anlamadim.tahlil falanda istemedi hic.
Daha oncesinden tahlillerin yapilmismiydi? Belki ondan dolayi istememis olabilir.

Insallah tahakkimizda hatirlisi ols

Hakkiizda hayirlisi olsun canim sana iki tane mi transfer edildi?Lab degistirmeye suan maddi olarak gucum yok anca ailelerden yardim olursa modum dustu ama ins bu son olur tutar tekrar igneler falan cok yorgun hossediyorum kendimi bastan baslamak icin
Maddi manevi zaten yoruluyoruz 3 tane dondurulmusum vardı transfer sırasında emriyolog geliyor emriyo hakkında Bilgi veriyor 3 çözdürmüşler biri cop oldu 2 transfer yapıldı bugün 9 günüm hiçbir belirtim yok yarin kan vermeye gidecem ilaçlarım bitti eğer pozitif olursa ilaclarimi alırım diye düşündüm

Maddi manevi zaten yoruluyoruz 3 tane dondurulmusum vardı transfer sırasında emriyolog geliyor emriyo hakkında Bilgi veriyor 3 çözdürmüşler biri cop oldu 2 transfer yapıldı bugün 9 günüm hiçbir belirtim yok yarin kan vermeye gidecem ilaçlarım bitti eğer pozitif olursa ilaclarimi alırım diye düşündüm
Inslalah pozitifi gorursun cnaim simsimi tutunur sana bebislerin.

Ben de kac gundur ariyorum hep dolu birdaha ki ay regl imin 2. gunu ne kadar arayacagim baktim hala alamiyorum sabah tan gidicem. Bana da sabah tan git denildi sanirim gidince oluyor.

12.gun de degilmi testin?insallah pozutif olur mis gibi bu islemlerden kurtulursun bakalim benim neler olucak hatirlisi

Merhaba kızlar bende gittim bugun emek hocaya eşimim sayısı düşük bendede çiko kisti var ama aşılamaya adım attık yüzde 8 tutma ihtimali dedi cok ümitlenmeyin aslınds sizinki
Tüp bebeklik ama şartları sağlamıyorsunuz dedi mecbur 2kere yaptırcaz sonrs tüp bebek nasipse bugun klomenle başladım pazar gününe kadar içcem sonra salı günü ultrasonla bakıcaz dedi sonrası iğnelere başlarız dedi cokmu iğneler kızlar bilgisi olan varmı aşılama tutmazsada hemen gidicem 2.aşılama için hemen istiyorum çünkü tüp bebek için hemen başlamak lazm

X