Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

İnş başarılı geçmiştir bende cok korkuyorum ne kadar sürüyor işlem ay bende idrardan korkuyorum ya tutamazsam o sırada:KK43: birde eşimle gidicem ama yanıma bir yakınımı daha alsammı gerekli oluyormu canım
İnsallah canim bakalım hiç bir belirti yok suan icin çok idrara sıkışık olmayın sonra stres oluyor işlem kısa sürüyor en fazla 10 Dk hiç birsey anlamıyorsun zaten normal muayene gibi

İnsallah canim bakalım hiç bir belirti yok suan icin çok idrara sıkışık olmayın sonra stres oluyor işlem kısa sürüyor en fazla 10 Dk hiç birsey anlamıyorsun zaten normal muayene gibi
Teşekkür ederim canım :)heycanlıyım cokkk:) bende eşimde sıkıntı vardı ama test yaptırıp gitcem gemennolsun istyrm bide ilaç ve hastaneye ne kadar ödediniz

Kızlar merhaba,
Gebzeden gidiyorum bende 3,5 yıllık evliyim ve hiç olmadı ilk kez tedaviye başlıyorum.
Evrakları teslim ettikten ne kadar süre sonra işlemlere başlıyorlar aşılalama yaparlar herhalde bana
Merhaba ben ozel muaynede evraklarimi vermistim rapora uygun gorulunce hemen aldimmraporu.diger turlu randevusuz gidersen biraz uzun surebiliyormus.probleme gore asilama olmadan direk tupte yapiyorlar bana oyle oldu tupe basladik

Kizlar ilaclara baslamadan once hormon degerlerine bakılıyomu.fsh bakkkmadi bana mesela hic e2 falanda.tahliller yapilamdan direk tupe baslaniyo

PaZartesi transfer oldum yatıyorum evin içinde dolaşıyorum 9 gün sonra test günüm bakalım nasip kısmet artık
canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. bugün 6. gün mü oluyor yakında belli olur hayırlısıyla inşallah. var mı agrın filan? hangı ılacları verdı hoca?

Kizlar ilaclara baslamadan once hormon degerlerine bakılıyomu.fsh bakkkmadi bana mesela hic e2 falanda.tahliller yapilamdan direk tupe baslaniyo
canım tüp bebek ilaclarını dıyrosun degıl mı? onlara baslamadan fsh yada e2 bakmıyor. e2 ye daha sonra yumurtalar olgunlasınca bakıyor . için rahat olsun canım. işini cok ıyı yapıyor emek hooca. yogunuguna ragmen hıcbırsey atlamıyor.

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. bugün 6. gün mü oluyor yakında belli olur hayırlısıyla inşallah. var mı agrın filan? hangı ılacları verdı hoca?
Bugün 6 gün ilk 3 gün kaşıklarımda agri vardı dünden beri hiç birsey yok oksapar kan sulandırıcı iğne climera bant 2 tane daha hap verdi birde jel kullanıyorum Cuma test günüm insallah olumlu olur

Teşekkür ederim canım :)heycanlıyım cokkk:) bende eşimde sıkıntı vardı ama test yaptırıp gitcem gemennolsun istyrm bide ilaç ve hastaneye ne kadar ödediniz
İlaclara 1200 tl ödeme yaptık 890 tl kadar hastaneye yaptık yumurta donduruldu benim çözdürmek ve transfer icin 1340 tl ödeme yaptık ama tavsiyem ilaçların hepsini alma şimdi ne verecek bilmiyorum ama ben aldığıma çok pişman oldum Keske rapor karsiladigi kadar alsaydım sadece 1 kutu İlac kullandık 5 kutu duruyor

Bugün 6 gün ilk 3 gün kaşıklarımda agri vardı dünden beri hiç birsey yok oksapar kan sulandırıcı iğne climera bant 2 tane daha hap verdi birde jel kullanıyorum Cuma test günüm insallah olumlu olur
benımde ılk bir hafta ara ara agrılarım olmustu. ilaclar aynıymıs. ama bana bant vermemıstı.

Kizlar umuttepenin laboratuarı nasil bilen varmi emek hoca orta dedi bana benimde enbriyolarim dondurulup oyle transfer edilcek havuz yöntemi uygulancak daha sorna tüpümü aldiricam.oyle deyince iyice moralim bozuldu.dondurulmus embriyo ile hamile kalanlar oldumu?

Kizlar umuttepenin laboratuarı nasil bilen varmi emek hoca orta dedi bana benimde enbriyolarim dondurulup oyle transfer edilcek havuz yöntemi uygulancak daha sorna tüpümü aldiricam.oyle deyince iyice moralim bozuldu.dondurulmus embriyo ile hamile kalanlar oldumu?
yani canım daha iyi laboratuvarlar elbette var. bu bıraz maddıyatla ılgılı. sende neden havuz uygulanıyor. yumurta rezervın az mı? moralını bozma. dondurulmusla hamıle kalanda var taze transferle hamıle kalanda.. taze yada dondurulmuş tutma olasılıgi uzerıne etkısı var mı ki? bu konuda bı arastırma var mı bende bılmıyorum acıkcası.

Canim rezervim az bide laparoskopi olucagim icin iyice azalma olasılığına karsi bu yontem uygulancak.dondurma işleminde de laboratuvarın iyi olmasi gerkiyomus.

İlaclara 1200 tl ödeme yaptık 890 tl kadar hastaneye yaptık yumurta donduruldu benim çözdürmek ve transfer icin 1340 tl ödeme yaptık ama tavsiyem ilaçların hepsini alma şimdi ne verecek bilmiyorum ama ben aldığıma çok pişman oldum Keske rapor karsiladigi kadar alsaydım sadece 1 kutu İlac kullandık 5 kutu duruyor
Teşekkür ederim inş banada rapor cıkar nasip bizde eşimde sperm sıkınıtısı var en son teste yine düşük cıktı kısmet baklm

Merhaba kızlar 3.5 yıllık evliyim, ben aralık ayında tum evraklarımı teslim ettim ama hala geri dönüş yapılmadı raporum bir türlü çıkmadı.aradım konsey toplanmadı dıyorlar aranızda bu kadaar bekleyen oldumu sımdi tek çare ozel randevu alarak gıdeyım diyorum işlerin hızlanması için acaba bana ücretli gittiğim de yapılan aşılama ya da tüp bebek uygulaması da mı ucretli olur. Bilginiz var mı?

Merhaba kızlar 3.5 yıllık evliyim, ben aralık ayında tum evraklarımı teslim ettim ama hala geri dönüş yapılmadı raporum bir türlü çıkmadı.aradım konsey toplanmadı dıyorlar aranızda bu kadaar bekleyen oldumu sımdi tek çare ozel randevu alarak gıdeyım diyorum işlerin hızlanması için acaba bana ücretli gittiğim de yapılan aşılama ya da tüp bebek uygulaması da mı ucretli olur. Bilginiz var mı?
Merhaba canim öncelikle hayırlı olsun benimde öyle olmustu çok geç aradılar ama randevu alıp gidersen hemen yazıyorlar raporu aşılama yada tüp bebek ayrı bir ücret

Merhaba her durumda ucretli olucak zaren.rapoeu olana daha ucuz raporu olmayana fiyat dahada yuksek aradaki fark bu bence bekleme 122₺ ozel muayne ol islemlerin baslar

X