Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

geçmiş olsun canım en azından biri açık.bakalım emek bey ne diyecek.umarım hayırlısıyla bir an önce tedavine başlarsın.

Hamile kalsan bile bana gel dedi bu sağ tüp şişme yapıyormuş bebek olsa bile düşme riskini arttırıyormus normalde alırdık ameliyatla ama yaşın daha genç hamile kalmazsan olursun ameliyat dedi

Hamile kalsan bile bana gel dedi bu sağ tüp şişme yapıyormuş bebek olsa bile düşme riskini arttırıyormus normalde alırdık ameliyatla ama yaşın daha genç hamile kalmazsan olursun ameliyat dedi
hıııı peki tüp bebek yapıp embriyonu dondursan. sonra ameliyat olduktan sonra transfer olsan nasıl olur acaba. sonuçta bu durumda hamile olsan bile riskli olabilir yani.

hıııı peki tüp bebek yapıp embriyonu dondursan. sonra ameliyat olduktan sonra transfer olsan nasıl olur acaba. sonuçta bu durumda hamile olsan bile riskli olabilir yani.

Aşılama denicem tutmazsa 1tup bebek o da olmazsa alcakmis tüpü öyle dedi eğer bı DHA kimyasal olursam aşılamada flan direk alırız dedi

bak böyle çıktı

Eklentiler

• hsg.jpg
    hsg.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 288
Aşılama denicem tutmazsa 1tup bebek o da olmazsa alcakmis tüpü öyle dedi eğer bı DHA kimyasal olursam aşılamada flan direk alırız dedi
Hayırlısı olsun canım doktor en iyisini bilir. Geçen kontrolümde 2 kişi kalp atışı dinlemeye gelmişti. Bir umut doğdu içime.

Hayırlısı olsun canım doktor en iyisini bilir. Geçen kontrolümde 2 kişi kalp atışı dinlemeye gelmişti. Bir umut doğdu içime.

Allah'tan ümit kesilmez bizde kavuscaz inşallah bişi sorcam eşin doktora muayene olduktan sonra doktor mu talep ediyor sperm testini onun için ayrı gün mü almak gerekiyor

Yani uzman değilim ama gerçekten sağ tüp şişmiş belli.
Sisti ama çıkış var o biraz umitlendirdi Dr u bakalım hakkımız da hayirlisi

Allah'tan ümit kesilmez bizde kavuscaz inşallah bişi sorcam eşin doktora muayene olduktan sonra doktor mu talep ediyor sperm testini onun için ayrı gün mü almak gerekiyor
İlk önce eşin muayene olunca kan testi vermesini istiyorlar. Bulaşıcı hastalık var mı diye. 15 günde çıkar diyorlar kan testi ama biz sürekli internetten takip ettik 1 haftada çıktı. Sonra perhiz uygulayıp sabah erkenden gidip sperm sırası aldı. Örneğini verdi aynı gün 15.30 gibi önceden randevu almıştık ürolojiye. Aynı gün sperm sonucu çıkınca doktora göstermişti.

Meraba arkadaşlar umuttepede rapor için tahlillerimiz yapıldı eşimde hareketlilik az çıktı varikosel olabilir demiş tüp bebek önermiş. Ameliyat olmadan tüp bebek tutar mı benim gibi olanlar ne yaptınız?

Meraba arkadaşlar umuttepede rapor için tahlillerimiz yapıldı eşimde hareketlilik az çıktı varikosel olabilir demiş tüp bebek önermiş. Ameliyat olmadan tüp bebek tutar mı benim gibi olanlar ne yaptınız?

Doktor ameliyat demisse dinlemelisin canım başka doktorlar hasta kapmak için yalan konuşuyor biz vakit kaybetmiş oluyoruz

Merhaba arkadaşlar ben dün tüp bebek raporumu çıkarttım emek beye gidiyorum eşimde hareketlilik az çıktı benim de AMH değerim 0,77 çok düşük değilmi benim gibi olup da tutan varmı bidahaki ay başlıcam inşallah bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Birde ben aşılama yaptırmak istiyorum direk tüp bebege mi randevu almam lazım yoksa kadın doğuma mı. Sonrasında tüp bebek için rapor çıkarttırcam

X