Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba benim tek tupum yok iki gebelik gecirdim ilk i dusuk oldu ikincisi dis gebelik tek tup alindi yigit hoca bir sure dogal yolla gebelik olusmasini bekleyelim dedi ama jaziran ayindan beri gebelik olusmadi bende tekrar emek hocaya randevu aldim acaba bana ne orerir,tek tup olmayip direk tup bebege yonlendirilenler oldumu acaba

Merhabalar
Elimde bir açılmamış birde 50ünitesi kullanılmış (450kaldı) gonal f kaldı.
İzmit te oturuyorum. Burada olan varsa verebilirim. Soğuk zincire dikkat ettim.

Kızlar yaa benim pskolojim kötü off aşılama için hangi zamanda gitmek lazım yani adetten öncemi sonramı hemen gidip işlemler başlasın istiyorum eşim için sperm testi gerekli olurmu yine bu ay ovulasyon testi denedim olmazsa diğer ay gidicem ama kafamda hep bebek aşırı istyrm cevremde herkes bbekli :KK43:zaten 1sene vajinismusla uğraştm 6aydır deniyoruz olmuyor

Kızlar yaa benim pskolojim kötü off aşılama için hangi zamanda gitmek lazım yani adetten öncemi sonramı hemen gidip işlemler başlasın istiyorum eşim için sperm testi gerekli olurmu yine bu ay ovulasyon testi denedim olmazsa diğer ay gidicem ama kafamda hep bebek aşırı istyrm cevremde herkes bbekli :KK43:zaten 1sene vajinismusla uğraştm 6aydır deniyoruz olmuyor
Daha once seprm testi yaptirdiysaniz umuttepede yine istemezler bence 6ay-1 yil kabul ediyor dr lar tahlilleri.asilama hic yaptirmadim nezaman baslanir bilmiyorum ama en uygun zamani emek bey soyler randevu alip git o nezaman derse

Daha once seprm testi yaptirdiysaniz umuttepede yine istemezler bence 6ay-1 yil kabul ediyor dr lar tahlilleri.asilama hic yaptirmadim nezaman baslanir bilmiyorum ama en uygun zamani emek bey soyler randevu alip git o nezaman derse
Eşimde hepatit b vardı orda yapmadılar dışarda yaptırdk emek hoca baktı ozamnki testlere en sonki yüksekti banada rahim filmi çekti bahara gelin normal deneyin dedi ama olmuyor:KK43:bmde gidiyim artk diyrn aşılama olsn neye göre aşılama neye göre tüp bebek bilmyen ama baklm cok şstyrm bir bebişim olan

X