kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

ben sabahtan akşama kadar burdayım aslında güya çalışıyorum işte 1 saat çalışıyosam 2 saat nette geziom sonra iş yetiştirmeye çalışıyorum :)

yok canım ne kusuru anlıyorum seni bende çok zor bir hamilelik geçirdim senin birde çocuğun var ayrı zor tabi.Belediyede çalışıyorum ben çocuğumada annem bakıyor.

hemde ne kadar zor anlatamam, allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin,benimde annem geldi şehirdışından o bakıyor bana, ilkinde de böyleydim yine annem baktı, nasıl ödeyecem hakkını bilmiyorum.annen yanında ne kadar şanslısın,iyi ki varlar

nasıl oldun canım, inşallah iyi geçer hergünün,bişeyler yiyebiiyo musun

yok gayet iyim ben şuanda aman hep böyle geçsin evet hiç tiksinme yada hassaslık yok rahat yemek yiyorum bi dün kötüydüm ama bugun düzeldim. anneleriniz yanınızda olduğu için çok şanslısınız ben şimdiden derdine düştüm nasıl olacak kim bakacak çalışmıcam mı diye annem istanbulda benimde gelse bile 1 hafta kalabilir hem ablamın yavrusuna bakıyor hemde babamı yalnız bırakamıyor

benim annemde ankaradan geliyor canım her defasında babamı, kardeşimi bırakıyor onlar bi şekilde idare ediyolar,senin annende gelir, kaynanan yok mu? canım inşallah hep iyi geçer, ben hala kötüyüm ne serum ne başka şey fayda vermiyor, kokularda öldürüyor beni, ah bi doğursamda rahatlasam...

geçer geçer bugünlerde geçer sonra döner bakarsın ne zorlandım dersin... kaynanam varda pek ilgilenmiyorum birbirimizle ama artık mecbur ilgilenecez sanırım :)

geçer geçer bugünlerde geçer sonra döner bakarsın ne zorlandım dersin... kaynanam varda pek ilgilenmiyorum birbirimizle ama artık mecbur ilgilenecez sanırım :)

bende de var ondan, ama hiçbir işime yaramadı bugüne kadar,güya o gelecekti hastalandı onun yerine annem geldi ha gelse bana bakacak biri değil ya, annem gidecek o gelcek bakalım neler olcak...

kıslaar cumartesi günü son randevum vaaarrr çarşambada doğum yapıcaaam...
heyecan dorukta yani..
tırsıommuuuu,seviniommuuu çözemedimki...

kıslaar cumartesi günü son randevum vaaarrr çarşambada doğum yapıcaaam...
heyecan dorukta yani..
tırsıommuuuu,seviniommuuu çözemedimki...

ay canım ne kadar güzel sona yaklaştın, allah sağlıkla almayı nasip etsin,sanada bebişide şimdiden geçmiş olsun,doğumdan sonra görüşürüz inşallah, sevin,ama tırsma , sakin ol,kendini ferah tut.allah kolay geçitlerden geçirsin.

Haftaya bu saatlerde gözümün önünde olucak inşallahhh...
Allah razı olsun.

bende de var ondan, ama hiçbir işime yaramadı bugüne kadar,güya o gelecekti hastalandı onun yerine annem geldi ha gelse bana bakacak biri değil ya, annem gidecek o gelcek bakalım neler olcak...

geliosa yine iyi :) bizimkisi evleneli 6 ay olacak nerdeyse daha kapımı çalmamıştır.

MMM41 canım Allah sağlıkla doğumunu yapmayı gerceklestrsn inşşşş hayrlısıyla bebeğine kavusursun inşş Allah ikinize de sağlık versin inş:)inş inş inşşşşşşşş

canlarrrr ben 1 hafta kadar olamıcam aranızda tatile çıkıyorum bugün.reglm yakın ama hiçbir belirtim yok normalde belim ağrır karnımda ağrı olur göğüslerim şişer ve acır ama hiçbiri yok:) inş yine beni kandırmıyodur umarım bu sefer yanılmam paylasırım bnde sizlerle:) öpüyorum hepinizi kendnze çooookkkkkkk iyi bakın görüşmek üzere....

tatilmi bnde istiyorum ondan yaaaa :) inşallah hayırlı hberlerle dönersin cnm hadi bol bol eğlen :)

çok heyecanlı ya peki doğumun nasıl olacak sağlıkla kucağına alırsın inşallah

MMM41 canım Allah sağlıkla doğumunu yapmayı gerceklestrsn inşşşş hayrlısıyla bebeğine kavusursun inşş Allah ikinize de sağlık versin inş:)inş inş inşşşşşşşş

Doğumum epidural sezeryan olacak cnm, cmrtsi ayrıntılar belli olacak

Allah razı olsun düşündüğünüz için Rabbim bekleyen kimsenin elini boş bırakmasın, dualarımızda aklımızda olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…