hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben merkezde çalışıyorum ev iş çocuk mekik dokuyorum sabahtan akşama biraz yaramaz oğlum sağolsun hiç yerinde durmuyorhoş geldin canım başlıköyle ama herkese açık topiğimiz,allah bağışlasın oğlunu, ne taraftasın,sen neler yapıyosun...
hoşgeldinnn allah oğlunu sana bağışlasın ne tarafta oturuyorsun
canım işte adetimi bekliyorum yani haziranın 6sı gibi regl olmam lazım ya da olmamam:) eger regl olursam gdicem tekrar efara vericek yine olursam son efarayı bitirip iğneye başlıcak inşşşş bu kadar uzamadan mutlu haberi alırım
canım işte adetimi bekliyorum yani haziranın 6sı gibi regl olmam lazım ya da olmamam:) eger regl olursam gdicem tekrar efara vericek yine olursam son efarayı bitirip iğneye başlıcak inşşşş bu kadar uzamadan mutlu haberi alırım
günaydın hanımlar sonunda kendime nazar değdirdim ve bulantılarım başladı ne yesem çıkarıyorum ne olacak böyle bilmiyorum işe zor geliyorum
Burası çok sessiz..
Bu forumdaki sayfiye yeri gibi
mrb kızlar ben de kocaeliden ve hamiş :) yeni öğrenenlerdenim ve ne zaman hamile kaldığım belli değil ama doktorum 6-7 haftalık diyor.bu arada doktor ve hastane paylaşımlarınızı bekliyorum.benim biraz sorunlu da ilki düşüktü şimdi bi sürü ilaç ve iğne oluyorum vve ve kafamda bi sürü soru işareti var acaba doru mu diye?kullandığım ilaçları yazıyorum
folbiol günde bir yarım
progestan günde 3' e çıktık çünkü dün kontrolümde hafif bi kanama gördü doktorum
coraspin günde 1
fraxiparine 0,4 ml günde 1 iğne
bünyem hiç alışık değil bu kadar ilaca ama eksik bişey yaparsam da düşüğüm tekrarlıcak diye korkuyorum sizce?
ah canım benim allah yardımcın olsun, zor bi durum inşallah sürekli olmaz,rapor alsan bulantıların geçene kadar,benim de hala geçmedi, dün serum bağlattım 2,5 saat bekle bekle bitmedi ama değişen bişey yok hala berbat durumdayım. kafayı yiyecem artık hiç bişeyden zevk almıyorum o kadar bunaldım ki allah yardımcımız olsun
mrb kızlar ben de kocaeliden ve hamiş :) yeni öğrenenlerdenim ve ne zaman hamile kaldığım belli değil ama doktorum 6-7 haftalık diyor.bu arada doktor ve hastane paylaşımlarınızı bekliyorum.benim biraz sorunlu da ilki düşüktü şimdi bi sürü ilaç ve iğne oluyorum vve ve kafamda bi sürü soru işareti var acaba doru mu diye?kullandığım ilaçları yazıyorum
folbiol günde bir yarım
progestan günde 3' e çıktık çünkü dün kontrolümde hafif bi kanama gördü doktorum
coraspin günde 1
fraxiparine 0,4 ml günde 1 iğne
bünyem hiç alışık değil bu kadar ilaca ama eksik bişey yaparsam da düşüğüm tekrarlıcak diye korkuyorum sizce?
hoş geldin canım, allah tamamına erdirsin inşallah, folbiol bende kullandım, diğer söylediklerini bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar emin ol, hangi doktora gidiyosun, ne tarafta oturuyosun.
bu arada izmit kadın sağlığı hastanesini beğenmiyorum sırf doktorum için oraya gidiyorum allah nasip eder de o günleri görürsek doğum için hastane tercihi yapmak lazım....
hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben merkezde çalışıyorum ev iş çocuk mekik dokuyorum sabahtan akşama biraz yaramaz oğlum sağolsun hiç yerinde durmuyor
hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben
bu arada izmit kadın sağlığı hastanesini beğenmiyorum sırf doktorum için oraya gidiyorum allah nasip eder de o günleri görürsek doğum için hastane tercihi yapmak lazım....
canım yakınmışız birbirimize, şimdi bi oğlun var ikinciyede hamilemiydin , ben mi yanlış anladım. kafam yerinde değil kusura bakma
ay yok hamile değilim ben dedim ya görünce dayanamadım geldim hamile değilim diye sadece hemşehrilerime selam vermek gerekirse yardımcı olmak için uğradım oğlum birdahaki ay yaşına girecek ikinciyi şu an kaldıramam :) biraz yaramazda sağolsun uyku ve yemek problemimiz var ve ben çalışıyorum harap oluyorum resmen.sen neresindendin canım?
ay canım kusura bakma , dedim ya kafam yerinde değil, berbat bile hamilelik yaşıyorum, allah bağışlasın yavrunu yavrularımızı, alikahya tarafındayım, ne işle uğraşıyosun, oğluna kim bakıyor, senin işinde çok zor, allah kolaylık versin,biraz kaynaşalım bi buluşma ayarlaycam görüşür, inşallah güzel dostluklarda kurarız.
özel izmit kadın sağlığı demet boyacı doktorum doktorumla sorunum çok tatlı, zaten güvendiğim için bütün ilaçları kullanıyorum ama bünyem alışık değil bu kadar ilaca normalde de hastalıklarımı ilaçsız geçirmeye çalışanlardanım, vardır bi bildiği diyip gözümüzü kapadık ... allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebelerimizi inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?