kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

hoş geldin canım başlıköyle ama herkese açık topiğimiz,allah bağışlasın oğlunu, ne taraftasın,sen neler yapıyosun...
hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben merkezde çalışıyorum ev iş çocuk mekik dokuyorum sabahtan akşama biraz yaramaz oğlum sağolsun hiç yerinde durmuyor

hoşgeldinnn allah oğlunu sana bağışlasın ne tarafta oturuyorsun

hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben

allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah canı gönülden dua ediyorum.

mrb kızlar ben de kocaeliden ve hamiş :) yeni öğrenenlerdenim ve ne zaman hamile kaldığım belli değil ama doktorum 6-7 haftalık diyor.bu arada doktor ve hastane paylaşımlarınızı bekliyorum.benim biraz sorunlu da ilki düşüktü şimdi bi sürü ilaç ve iğne oluyorum vve ve kafamda bi sürü soru işareti var acaba doru mu diye?kullandığım ilaçları yazıyorum
folbiol günde bir yarım
progestan günde 3' e çıktık çünkü dün kontrolümde hafif bi kanama gördü doktorum
coraspin günde 1
fraxiparine 0,4 ml günde 1 iğne

bünyem hiç alışık değil bu kadar ilaca ama eksik bişey yaparsam da düşüğüm tekrarlıcak diye korkuyorum sizce?

günaydın hanımlar sonunda kendime nazar değdirdim ve bulantılarım başladı ne yesem çıkarıyorum ne olacak böyle bilmiyorum işe zor geliyorum

ah canım benim allah yardımcın olsun, zor bi durum inşallah sürekli olmaz,rapor alsan bulantıların geçene kadar,benim de hala geçmedi, dün serum bağlattım 2,5 saat bekle bekle bitmedi ama değişen bişey yok hala berbat durumdayım. kafayı yiyecem artık hiç bişeyden zevk almıyorum o kadar bunaldım ki allah yardımcımız olsun

hoş geldin canım, allah tamamına erdirsin inşallah, folbiol bende kullandım, diğer söylediklerini bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar emin ol, hangi doktora gidiyosun, ne tarafta oturuyosun.

şimdilik iyim inşallah tekrarlamaz yine ben bi gün zor dayandım allah sana yardımcı olsun haziranın ilk haftası tekrar kontrole gideyim diorum erken deildir herlde. tuzlu kraker filn ye belki bastırır dıecemde koca serum bısey yapmamış kraker nasıl geçirsin dimi

ilaçlar hakkında pek bilgim yok ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın doktor olarakta daha gitmedim ama izmit kadın sağlığı merkezine gidecem demet hanım varmış çok iyimiş öyle dediler ama henüz test etmedim

aramıza baya bi katılan arkadaslarımız olmuşşşş hepiniz hoşgeldiniz Allah hamile olanınıza da,bekleyene de hayırlar nasip etsin inş. dualarını esirgemeyip moralimi yüksek tutan herkese çooookkkk teşekkür ederim iyi ki varsınız:) herkes fırsat buldukça geldiği için muhabbet yapamıyoruzzz

hoş geldin canım, allah tamamına erdirsin inşallah, folbiol bende kullandım, diğer söylediklerini bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar emin ol, hangi doktora gidiyosun, ne tarafta oturuyosun.

özel izmit kadın sağlığı demet boyacı doktorum doktorumla sorunum çok tatlı, zaten güvendiğim için bütün ilaçları kullanıyorum ama bünyem alışık değil bu kadar ilaca normalde de hastalıklarımı ilaçsız geçirmeye çalışanlardanım, vardır bi bildiği diyip gözümüzü kapadık ... allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebelerimizi inş...

bu arada izmit kadın sağlığı hastanesini beğenmiyorum sırf doktorum için oraya gidiyorum allah nasip eder de o günleri görürsek doğum için hastane tercihi yapmak lazım....

bu arada izmit kadın sağlığı hastanesini beğenmiyorum sırf doktorum için oraya gidiyorum allah nasip eder de o günleri görürsek doğum için hastane tercihi yapmak lazım....

izmit kadın sağlık nerde canım, ben bilemedim. eğer özel tercih edersen ben konak hastanesini tavsiye ederim. ben ilk çocuğumu orda doğurdum allah izin verire ikincide orda olacak çünkü doktorum orda ve şimdiye kadarda memnun kaldım. ne kadarlıktı bebiş.

hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben merkezde çalışıyorum ev iş çocuk mekik dokuyorum sabahtan akşama biraz yaramaz oğlum sağolsun hiç yerinde durmuyor

hoşbulduk canım akarcada oturuyorum ben

canım yakınmışız birbirimize, şimdi bi oğlun var ikinciyede hamilemiydin , ben mi yanlış anladım. kafam yerinde değil kusura bakma

hayırlı olsun allah kucağında görmeyi nasip etsin doktorundan memnun olman güzel ama hastaneden dolayı masrafın artacak gittiğin hastane senden doğum parası alacak bir de doktorun alacak pahalıya mal olacak o sağlıkla gelsin bebiş inşallah hastane doktor konuları hallolur

canım yakınmışız birbirimize, şimdi bi oğlun var ikinciyede hamilemiydin , ben mi yanlış anladım. kafam yerinde değil kusura bakma

ay yok hamile değilim ben dedim ya görünce dayanamadım geldim hamile değilim diye sadece hemşehrilerime selam vermek gerekirse yardımcı olmak için uğradım oğlum birdahaki ay yaşına girecek ikinciyi şu an kaldıramam :) biraz yaramazda sağolsun uyku ve yemek problemimiz var ve ben çalışıyorum harap oluyorum resmen.sen neresindendin canım?

ay canım kusura bakma , dedim ya kafam yerinde değil, berbat bile hamilelik yaşıyorum, allah bağışlasın yavrunu yavrularımızı, alikahya tarafındayım, ne işle uğraşıyosun, oğluna kim bakıyor, senin işinde çok zor, allah kolaylık versin,biraz kaynaşalım bi buluşma ayarlaycam görüşür, inşallah güzel dostluklarda kurarız.

yok canım ne kusuru anlıyorum seni bende çok zor bir hamilelik geçirdim senin birde çocuğun var ayrı zor tabi.Belediyede çalışıyorum ben çocuğumada annem bakıyor.

Bende demet boyacıya gidecem ama hastaneyle ilgili hiç olumsuz bişey demediler gayet temiz dediler doktor içinde çok iyi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…