Canım hangi modeli acaba maclarenin?
Canım benimde 6. haftada kanamam olmuştu. Ertesi gün gittim dr.a bana iğne vurmuştu baska ilaç vermemişti kalp atislari yoktu daha yatıp dinlendim sadece tuvalet ihtiyacım için kalktım diyebilirim diğer kontrole cagirdiginda da iğne vurmuştu herşey normaldi çok şükür. Bi daha da olmadı şükür. Ilk aylarda bebek yerlesirken olabiliyormus bana öyle demişti.Yat dinlen canım hiçbir is yapma.
Bana igne yapmamasi biraz kafami karistirdi, sence başka doktora gitsem mi
Canım dr.un kimdi senin? Ben ilk aylarimda Akademiye Nuri beye gidiyordum igneyi o vurdurmustu şimdi Cihana gidiyorum Mehmet Ataman'a.Icini rahatlatmak için bir gözük istersen baska dr.a.
merhaba planlı sezeryan olcak arkadaşlara hangi tarihleri kaçıncı haftada gün verildi ??
merhabalrr benım eger sezeryan olursa 2 ocak dendı sızın??? doktorunuz kım ? sızın de az kalmıs:)
normal doğumum 12 ocak.10 gün öncesi oluyor. bebiş nasıl sizin?? sağlığı kilosu falan nasıl?
şimdilik herşeyi iyi çok şükür 34+2 iken gitmiştim en son 2350 gr dı bu haftasonu yine gidicem 36+2 olmuş olcak bakalım ne dicek doktor
peki doktorunuz 34+2 de nelere baktı nst ile baktı mı??doğum şeklini konustunuz mu tahlıl ıstedı mı?
benım 31. haftada gıttıgmde kan olcumu ve seker tahlılm yapıldı.
Kızlar bir terslik olmazsa bende epidural normal doğum düşünüyorum. Çevrenizde var mı epidural normal yapan?
merhaba kızlar biz geldik,bir hafta önce bugun doğum gerçekleşti şimdi bir haftalık olduk... zorlu ve yorucu bi doğum geçirdim ama onlar için herşeye dege çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz, darısı sizlere olsun kızlar hayırlıca yavrularınızı elinize alın, girdikçe yazarım. hepinizi öpüyorum.
Canım hangi modeli acaba maclarenin?
merhaba kızlar biz geldik,bir hafta önce bugun doğum gerçekleşti şimdi bir haftalık olduk... zorlu ve yorucu bi doğum geçirdim ama onlar için herşeye dege çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz, darısı sizlere olsun kızlar hayırlıca yavrularınızı elinize alın, girdikçe yazarım. hepinizi öpüyorum.
Kızlar bir terslik olmazsa bende epidural normal doğum düşünüyorum. Çevrenizde var mı epidural normal yapan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?