kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Bana igne yapmamasi biraz kafami karistirdi, sence başka doktora gitsem mi

doğuma az kaldı sanki heyecan başladı :) inşallah sizlerde iyisiniz siteye baya yeni arkadaş katıldı izmitin böyle bir sayfası olması bence çok hoş:)
herkese günaydınnn.. günümüz çok güzel geçsin işl.:)

Canım dr.un kimdi senin? Ben ilk aylarimda Akademiye Nuri beye gidiyordum igneyi o vurdurmustu şimdi Cihana gidiyorum Mehmet Ataman'a.Icini rahatlatmak için bir gözük istersen baska dr.a.

Doktorum Halil Atalay, ona da çok güveniyorum bilmiyorum şimdi başka doktora gidersem iyice kafam allak bullak olur diye endiseliyim, bu arada kanamam durdu çok şükür, bu da ilacin ise yaradigini gösteriyor degil mi

şimdilik herşeyi iyi çok şükür 34+2 iken gitmiştim en son 2350 gr dı bu haftasonu yine gidicem 36+2 olmuş olcak bakalım ne dicek doktor

peki doktorunuz 34+2 de nelere baktı nst ile baktı mı??doğum şeklini konustunuz mu tahlıl ıstedı mı?
benım 31. haftada gıttıgmde kan olcumu ve seker tahlılm yapıldı.

peki doktorunuz 34+2 de nelere baktı nst ile baktı mı??doğum şeklini konustunuz mu tahlıl ıstedı mı?
benım 31. haftada gıttıgmde kan olcumu ve seker tahlılm yapıldı.

şeker ve kan ölçümlerim daha önce yapılmıştı nst ye bağlamadı şuanda herşey normal gözüküyo ama benim korkularım var normal doğumdan (

bende de ikinci kez yapıldı bu tahliller. malesef bende de olduğundan sezeryana daha sıcagım..inşallah normal doğum yaparsın canm.

Kızlar bir terslik olmazsa bende epidural normal doğum düşünüyorum. Çevrenizde var mı epidural normal yapan?

merhaba kızlar biz geldik,bir hafta önce bugun doğum gerçekleşti şimdi bir haftalık olduk... zorlu ve yorucu bi doğum geçirdim ama onlar için herşeye dege çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz, darısı sizlere olsun kızlar hayırlıca yavrularınızı elinize alın, girdikçe yazarım. hepinizi öpüyorum.

Canım gözün aydın çok sevindim. Allah size bağışlasın analı babalı büyüsün şansı bahtı açık olsun
Darısı bizlerin başına inşallah

ay canım ne guzel senı merak etmıstım.. dogum seklın nasıldı memnun kaldınmı tavsıyelerın neler? dogumn neredeydı? bebısın nasıl kaç kılo dogdu masallah sımdıden :)

Kızlar bir terslik olmazsa bende epidural normal doğum düşünüyorum. Çevrenizde var mı epidural normal yapan?

abimin eşi epidural iğneyle normal doğum yaptı konak hastanesinde. bende Allah normal doğum nasip ederse epidural düşünüyorum.

kızlar buarada nst'ye kaçıncı haftada başlanıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…