kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Bahsettiğin ahşap beşiklerden arkadaşım almıştı ki bende çok şık oldugu için ondan istiyordum ama şimdi vazgeçtim.
çünkü bebek çabuk büyüdüğü için 1 yaşına kadar falan yatması mümkün değil ki yatarken dönmeyede başladıkları için çok güvenli olmadı, onlarda gidip park yatak aldılar mecburen...:44:
Ben ayrıca bebek odası yapacağım ama yatak odamada park yatak alacağım.

Son düzenleme:
arkadaşlar doğuma hazırlık çantanızı hazırladınız mı var mı bunu koy dediğiniz şeyler??

Canım çoğumuzun dogumuna daha uzun süre var ama ben ilk dogumumda goturduklerimi söyleyeyim. Bebek için; 10 lu hastane çıkışı,yedek takım bikaç tane, penye battaniye, çorap, agiz mendili,yenidogan bez, islak mendil.Kendim icin de; gecelik doğuma girerken giymiştim, 2 takım pijama, terlik, corap, havlu peçete, hasta bezi, ped, tarak aklıma gelenler bunlar eksikler vardir muhtemelen aklima geldikce yazarım :) benim normal doğum oldugu için fazla bişey goturmemistim aksam 7 de dogum yapmıştım sabah 8 de cikmistim.Pek bi bilgim yok ama sezeryan dogum yapanlar pijama yerine gecelik tercih ediyorlarmis daha rahat oluyormuş dikislerden dolayı.

Canım kullananlardan duyduguma göre en fazla 6 ay yatabiliyorlarmis.Oyun parkida kullanmadım kullananlar genelde memnun, onu da şık bulmuyorum demişsin.O zaman mobilya besigini al, bi sene sonra falan oda düşünüyorsun sanırım diğer parçalarını da oda yapacagin zaman alırsın. Ogluma bende oda yapamamistim mobilya beşik almıştım 4 yaşına kadar yattı besiginde simdide kardeşi yatacak.Ileriye dönük bir yatırım olur hem :)

mrb canım bende park yatak almayı düşünüyordum ama zamanla demirleri çok gıcırdı yapıyormuş çocuk içinde hareket ettikçe bunu bana bunları satan yakın bir arkadaşım söyledi ve o ses zamanla çok rahatsız edici bir durum oluyormuş benim mobilya beşik var kardeşimden geldi bana ama o benim odama sığmadığı için çocuk odasında duracak bebeğimin en az 8 aya kadar yanımda kalması gerektiği için bende araştırdım ve şu modeli beğendim hem pratik ve hem şık bir model fiyatıda çok iyiydi 250 tl herşeyi içinde.18 aya kadar kullanılıyor bilginiz olsun.

Yardimci oldugun icin tesekkur ederim

Tesekur ederim canim, hic olmazsa kullanmis olanlardan bi fikir sahibi oldum..
Birax daha dusunmeye devam

yatak odası için böyle birşey gerçekten uygun. bana da görümcem aldı bu tarz bi beşik 2 yaşına kadar kullanabilir dediler fiyatı da sanırım 150 tl filan..

yatak odası için böyle birşey gerçekten uygun. bana da görümcem aldı bu tarz bi beşik 2 yaşına kadar kullanabilir dediler fiyatı da sanırım 150 tl filan..

evet ben kendim gidip mağzasından baktım çok pratik ve çok şık duruyor altındada sepeti var ıvır zıvırları oraya doldurma şansımız var.benim çok hoşuma gittiler bunun birde alçak olanı vardı daha küçük o 150 tl idi bu daha yüksek ve cibinlik için üst demiri var ondan 250 tl fiyatı ben bunun turuncusunu alıcam hem erkeğe hem kıza gitsin bellimi olur doktorların yanılma paylarıda oluyor bazen doğumda doktorun dediği çıkmıyor çevremde çok gördüm öyle.tavsiye ederim park yataktan daha iyi bana göre.

Bizde bebişimizin park yatağını dün aldık Daha doğrusu abim hediye aldı yeğenine
Kraft disney minnie kırmızı renkli olanını beğendik. İndirimede girmiş 299 TL'ye aldık.
Bizim şuan bebek odası bebek arabası haricinde hiçbir eksiğimiz kalmadı, ben biraz erkenciyimdirde
Bebek odası ve arabasınada karar verdik onuda ilerleyen zamanlarda alacağız artık

Efeadacim bu ne hız :) mışıl mışıl uyusun inşallah yatağında yavrucugun.Arabada neye karar verdin canım?

Efeadacim bu ne hız :) mışıl mışıl uyusun inşallah yatağında yavrucugun.Arabada neye karar verdin canım?

aynen canım ben oldum olası hep aceleciyimdir
Travel sistem bebek arabası alırsam kraftın nova olan modelini alacağım kırmızı renkli, ama sadece bebek arabası olanını alırsam oda kraftın dörde katlanır bebek arabası olacak. Bu dörde katlanan araba henüz türkiyeye gelmemiş 1 ay içinde gelecekmiş. Kraftın bayisi bu arabayı çok övdü resimlerden gördüğüm kadarıyla çok kullanışlı ergonomik, ayrıca çok hafifmiş. gelsin bir görelim eğer beğenirsek onu alacağız. :44:

ben hala araba alamadım ve kararda veremedim

ben hala araba alamadım ve kararda veremedim

canım biz etrafımızdaki arkadaşlarımızdanda gördük herkeste çeşit çeşit her markadan araba var. ama ben nedense kraftınkilerde takıldım kaldım. bu bahsettiğim kraft travel nova modeli çok hafif 7,5-8 kg. muadilleri 10-15 kg imiş. yani benim eşim çoğunlukla y.dışında olduğu için ben bebekle başbaşa kalacağım yani bir yandan arabanın ağırlığı bir yandan çocuğun ağırlığı haliyle insanda güç kalmaz sürekli kaldırmaktan. Ben hafif az yer kaplayan ergonomik birde tekerleklerinin rahat dönmesine çok önem veriyorum.

Canım bende sırf hafifliginden dolayı chicco lite way istiyorum.Ama doğar doğmaz kullanabilir miyim emin değilim kimi kullanılır diyo kimi rahat olmuyor diyo ilk aylar için.Travel sistemi de çıktı ama travel istemiyorum.Ilk bebiste pierre cardin almıştım kraftin modeline çok benziyor ama çok ağırdı tek başıma otobüse binemiyordum.Onun için bu sefer hafiflik ön planda benim içinde.

Kızlar 6 haftalik hamileyim ctesi kahverengi lekelenmem oldu,doktorum progestana baslatti günde 3 defa. Dün gece kanamam oldu, bu sabah da 3 4 damla kan gelince doktora koştuk, usg de kese normal,hala kalp atisi yok. Ilaci 4e cikardi günde. Ama bi arkadasim igne neden vermedi dedi aklima takildi. Zaten 10 gündür çok kasik agrim var. Bi fikriniz var mi bu durumla ilgili?

daha kalp atışı duyulmaması normal sanki.iğne yapmışlardı bana da,ilaçta içmiştim.bence sen takma kafana,yorma kendini bol bol dinlen.

Canım bende duymuştum Chicco Lite Way'i. Benim bir arkadaşım Maclaren'in pusetini aldı bebeğine ve ilk doğduğu andan beri kullanıyor.
Sende kullanabilirsin bence hemen

Canım benimde 6. haftada kanamam olmuştu. Ertesi gün gittim dr.a bana iğne vurmuştu baska ilaç vermemişti kalp atislari yoktu daha yatıp dinlendim sadece tuvalet ihtiyacım için kalktım diyebilirim diğer kontrole cagirdiginda da iğne vurmuştu herşey normaldi çok şükür. Bi daha da olmadı şükür. Ilk aylarda bebek yerlesirken olabiliyormus bana öyle demişti.Yat dinlen canım hiçbir is yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…