kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

tamam cnm sağol eşim sağolsun yardımcı oluyor önceden yapmayan adam şimdi ev bile süpürüyor :)

sende sagol cnm biz cocuk için onca sıkıntıya katlanıyoruz cnm onlarda evde yardımcı olsunlar artık demi şaka bi yanada benim eşimde sagolsun tedavi oldugum dönemler hep yanımdaydı hiç yorulmama izin vermiyordu

allah razı olsun onlardan en buyuk destekçim başka kimse bilmiyor gerçi :)

allah razı olsun onlardan en buyuk destekçim başka kimse bilmiyor gerçi :)

bende bu sefer kimseye söylemiyecem tedaviye başladıgımı birileri bilince sorularla bunaltıyorlar resmen ama kayınvalidem bende kalıyo onada sòylemeyi düşünmüyorum nasıl olacak doktora gidip gelirken bilmiyorum bence sende iyi yapmışsın başkalarına söylemeyerek

benim eşimin tarafı çocuk istemediğimizi sanıyorlar tek görümcem biliyor ama tedavıyı falan bılmıyor.. benım annem ve yengem bılıyor ama bu kez onlara bıle soylemedım doktora gıdıp gelirken devamlı sordular nereye dıye ısrarla soylemedım ... sormalarından sıkılıyorum hem olmazsa ben yeterince uzulucem baskalarıda uzulmesın istedim.. başka şeyleri bahane ederek çık evden canım rabbım bı fırsatını verır inşallah..

cnm ben telden giriyorum şarjım bitmek üzere çıkmam lazım inş. yine denk gelir yazışırız iyi geceler dualarım seninle inş. pozitif sonuç alırsın Allaha emanet ol görüşürüz

Canım inşallah herşey gönlünüze göre olsun, umarım en kısa sürede hamile kalır bize verirsin haberlerini

Kızlar Merhaba,
Hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlar dileklerine en kısa zamanda kavuşurlar inşalllah. Allah hepimize hayırlısını versin. Hamilelerin duası kabul olur derler. :) İNNNŞALLAH. Ben de yarın 2. kez kontrole gideceğim. Umarım herşey yolundadır. Bakalım bebişimin ağzını, burnunu ulrtasonda görebilecek miyim :)
Buarada Sudioz'un çarşamba günü doğumu vardı. Bilen arkadaş var mı, doğum yaptı mı acaba?

Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Bebek beşiklerine bakıyorum. Oda yapmayı düşünmüyorum ilk etapta. O yüzden bir beşik alayım dedim, oyun parkı öneriyor konuştuğum kişiler ben de çok şık bulmuyorum. Ahşap beşikler var; oval cibinlikli görünümü şık ama ne kadar kullanışlı bilmiyorum. Başka aklıma takılan bir şey 1 yaşına kadar ahşap beşikte bebek yatabilir mi (dediğim modelde) ? Fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…