aslında cnm düşünmemeye çalışsan ama nasıl yapacaksan onu bilmiyorum kafanı dagıtacak bişeyler bulsan aşılamadan sonra dinlen dedimi sana doktorun
ilkgun dınlen dedı sonrası için bişey demedi ama ben bişey yapmamaya çalışıyorum sence ne yapmalıyım
cnm agır iş yapma bence elinden geldikce dinlen
tamam cnm sağol eşim sağolsun yardımcı oluyor önceden yapmayan adam şimdi ev bile süpürüyor :)
sende sagol cnm biz cocuk için onca sıkıntıya katlanıyoruz cnm onlarda evde yardımcı olsunlar artık demi şaka bi yanada benim eşimde sagolsun tedavi oldugum dönemler hep yanımdaydı hiç yorulmama izin vermiyordu
allah razı olsun onlardan en buyuk destekçim başka kimse bilmiyor gerçi :)
bende bu sefer kimseye söylemiyecem tedaviye başladıgımı birileri bilince sorularla bunaltıyorlar resmen ama kayınvalidem bende kalıyo onada sòylemeyi düşünmüyorum nasıl olacak doktora gidip gelirken bilmiyorum bence sende iyi yapmışsın başkalarına söylemeyerek
cnm ben telden giriyorum şarjım bitmek üzere çıkmam lazım inş. yine denk gelir yazışırız iyi geceler dualarım seninle inş. pozitif sonuç alırsın Allaha emanet ol görüşürüz
yanı etıket gbı bır seydı ben ole baktım ınternetten.
daha çok var(( 12 gün sonra canım nasıl geçer günler bilmiyorum
kızlaaarrr izmitin neresindensiniz??
sende sagol cnm biz cocuk için onca sıkıntıya katlanıyoruz cnm onlarda evde yardımcı olsunlar artık demi şaka bi yanada benim eşimde sagolsun tedavi oldugum dönemler hep yanımdaydı hiç yorulmama izin vermiyordu
Ben Alikahya tarafında Kavanium Evlerinde oturuyorum canım :)
Bu arada Rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda hamile haberlerini verirsin burdan bize
bende orda oturuyorum canım hangi adadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?