kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Aminnn Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, esinde hayırlısıyla gelir inşallah.

tesekkurler hayırlısı herseyin en basta gec olsun güc olmasın
esim gelsinde sag saglim olur zamnla hersey
sizde kucanıza hayırlısıyla saglıkla alırsınız ins yavrunuzu

Canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Amin canım. İnş bu sefer Allah tamamını nasip eder. hcg değerim haftaya 3000 lerde olacak ozaman gideceğim doktora. gecen seferde bu değerlerde gözükmüştü. öncekinde hep vajinal muayene oldum.Doktorlar alakası yok diyorlar ama Çok insan var muayenenin ardından hemen düşüğü olan. Bu sefer olmayacağım. Karından ne zaman gözükürse....
Senin hamilelik ne durumda, herşey yolunda mı?

tsk.ederim cnm,eşımin iş arkadaslari yaşca buyukler,pek gidip gelmeleri yok,akrabalarla gorusuluyor ama arkadas gbi olmuyor ne yazikki,zamanla cevre yaparim elbet :)

Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah bebisini.canım.Bende heyecanla 5 kasimi bekliyorum cinsiyet belli olcak muhtemelen bide 3lü test falan yapılacak.

amin canım teşekkür ederim. cinsiyet belli demişsin neyin olacak ,allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım.

Bencede vajinal muayene yaptırma canım ne olur ne olmaz sen önlemlerini al da takdir Allah'in gene de.Benimde iyi gidiyor bi sorunum yok şükür muayene gününü bekliyorum heyecanla :)

merhabalar tesekkur ederım ıyıyız :) 7 ay bıtmek uzere fakat artık zorlanmaya basladım... agırlastı baya bebıs sanırım daha cabuk yoruluyorum sankı... haftaya doktorumuza gıdecegız bakalım nasıl bebısss. sekerım 80 e dusmustu dıyete devam edıyorum ama cok esnaettm malesef dayanamıyorum.. sızleerr nasılsınız varmı gelısme?? bu aralar hangı testler yapılıyor bılen varmı yaptıran? yoksa sadece rutın kontrole mı gıdıoruz

7. ayımız da bıtıyor cok heyecanlıyım :) var mı benım gıbı yaklaşan dogumu? doktorlarınız neler dıyor mesela?? benım bebıs hala donmedıydı bakalım nasıl bu gııttıgımzde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…