Aminnn Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, esinde hayırlısıyla gelir inşallah.
Canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım öncelikle tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin.Hamileligin keyfini sürmeye bak arkadaş çevren burda bile olsa çocuk dogunca anca bebegine ve evine yetiyorsun.Bebis dogunca zamanin nasıl geçtiğini anlamayacaksin bile.insan tabiki istiyor yakınında arkadaşları olsun ama inan herkes kendi derdine düşüyor, görüşmek bazen imkansız oluyor İnşallah zamanla kafa dengin arkadaşlar edinirsin.Esinin arkadaşlarının eşleri yada akrabaları yok mu?
Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah bebisini.canım.Bende heyecanla 5 kasimi bekliyorum cinsiyet belli olcak muhtemelen bide 3lü test falan yapılacak.
güle güle otur canım, evet 2. olduğu için günüm belli, ama dayanmaya gücüm kalmadı, çok zor geçiyor ya, hayırlısı 8 ayı devirdim,bir ay daha sabredecem.
1 ay dediğin nedir ki 8 ayın yanında ben allaha şükür iyim yaaa inşallah böyle bitiririm
Bencede vajinal muayene yaptırma canım ne olur ne olmaz sen önlemlerini al da takdir Allah'in gene de.Benimde iyi gidiyor bi sorunum yok şükür muayene gününü bekliyorum heyecanla :)Amin canım. İnş bu sefer Allah tamamını nasip eder. hcg değerim haftaya 3000 lerde olacak ozaman gideceğim doktora. gecen seferde bu değerlerde gözükmüştü. öncekinde hep vajinal muayene oldum.Doktorlar alakası yok diyorlar ama Çok insan var muayenenin ardından hemen düşüğü olan. Bu sefer olmayacağım. Karından ne zaman gözükürse....
Senin hamilelik ne durumda, herşey yolunda mı?
amin canım teşekkür ederim. cinsiyet belli demişsin neyin olacak ,allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım.
tesekkurler hayırlısı herseyin en basta gec olsun güc olmasın
esim gelsinde sag saglim olur zamnla hersey
sizde kucanıza hayırlısıyla saglıkla alırsınız ins yavrunuzu
1 ay dediğin nedir ki 8 ayın yanında ben allaha şükür iyim yaaa inşallah böyle bitiririm
inşallah hiç sıkıntı yaşamassın, ben ilk aydan sona aya kadar çile çekiyom resmen,8 ay nasıl geçti, son ay nasıl geçyo gelde bana sor az kaldı diye teselli ediyom kendimi kocaman öptüm sizi
merhabalar tesekkur ederım ıyıyız :) 7 ay bıtmek uzere fakat artık zorlanmaya basladım... agırlastı baya bebıs sanırım daha cabuk yoruluyorum sankı... haftaya doktorumuza gıdecegız bakalım nasıl bebısss. sekerım 80 e dusmustu dıyete devam edıyorum ama cok esnaettm malesef dayanamıyorum.. sızleerr nasılsınız varmı gelısme?? bu aralar hangı testler yapılıyor bılen varmı yaptıran? yoksa sadece rutın kontrole mı gıdıoruz
kızlar nerde doğum yapınıza karr verdiniz mi aceppp:))))
benim doktorum demet boyacı onunda cihan hastanesiyle anlaşması varmış orda yapacam doğumu inşallah
canım benim ilk kızıımda konak erkan beyde oldu ikincide öyle olacak
canım benim ilk kızıımda konak erkan beyde oldu ikincide öyle olacak
Sudioz hayırlısıyla kucağına alirsin canım inşallah bebisini.Kizin kac yaşındaydı? Benimde 2. çocuğum olcak 7 yaşında oğlum.var.Bu sene okula başladı. Bakalım kardeşler gelince neler yaşayacağız merak ediyorum :)
Sudioz hayırlısıyla kucağına alirsin canım inşallah bebisini.Kizin kac yaşındaydı? Benimde 2. çocuğum olcak 7 yaşında oğlum.var.Bu sene okula başladı. Bakalım kardeşler gelince neler yaşayacağız merak ediyorum :)
teşekkür ederim canım, kızım 3 yaşında teyzesi daha küçük, senin işin de zor olacak okula gidiyorsa, hem okul hem bebek allah yardımcımız olsun,iki çocuk zor bakalım nasıl idare edecez.
teşekkür ederim canım, kızım 3 yaşında teyzesi daha küçük, senin işin de zor olacak okula gidiyorsa, hem okul hem bebek allah yardımcımız olsun,iki çocuk zor bakalım nasıl idare edecez.
Evet işimiz çok zor hemde.Benim dogum nisanda olcak nasipse,okuma yazma işini halletmis olcaz Allah'tan o zamana kadar.Aslinda hesaplayip yapmıştık ama ilk aydan hamile kalacagimi ummamistim :) 5 sene hap kullanmıştım çünkü.Ama Allah aratmadı çok şükür.Buarada hazirliklarini tamamlamışsındır sen hiç tüyo vermedin bize ne cicisler aldın?
benim doktorum demet boyacı onunda cihan hastanesiyle anlaşması varmış orda yapacam doğumu inşallah
benım doktorum da cıhanda gokhan bey dogumum da orada olacak işl..
benım doktorum da cıhanda gokhan bey dogumum da orada olacak işl..
hastane hakkında hiçbir fikrim yok ama geçen dediler orda çocuğu çıkartmıyorlar hemen sorun buluyorlar filan dediler ama doktorda değiştiremem bu saatten sonra sen hiç araştırdın mı
galiba izmit kadın doğum merkezinde doktorun değil mi bende orda Ahmet beye gidiyorum cihan hastanesiyle ilgili yorumlarını yazarsan doğumdan sonra çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?