kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Bende defactodaki lcw deki taytlara bakim bari canım taytta hic sevmiyorum giymeyi ama off yav napim idare etcem artık.ilk hamileligimi esofmanlarla gecirmistim çok rahatti ama özel gunler için şık biseylerde lazim pöf

Canım en kisa zamanda normale döner inşallah geçer bulantilarin.Benim sadece aciktigimda midem bulanıyor sabah kalktigimda falan oluyor genelde.Bulantin olsada yağsız, hafif bişeyler yemeye çalış canım.Dur bi tarif verim hatta :) Bigün çok bulantim olmuştu.Annem patatesi haşlamış küp küp dogramis sonra sivi yağda biraz kırmızı toz biberi de yakmış hafif, patatesi biraz kavurmus bu yağda, uzerinede sarımsaklı yoğurt ooohhh bilmem hoşuna gider mi ama ben 2 tabak birden götürmüştüm :)) kendime gelmiştim valla :)

slm kızlar kafamı kurclayan bir sorum olacak size umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz.biz bir arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz iki gün önce kontolüme gittiğimde ikili veya üçlü test yapılacakmı diye doktoruma sordum oda ultrasyonda ense kalınlığı ve diğer şeylerden hiç bir soruun görmedim yani bunlara gerek yok ama önümüzdeki ay dörtlü test yaparız dedi bende 4 ayımda olacağım ozaman inş bende bunu merak ettim arkadaşıma sordum o 8 aylık hamile bana bunların hiçbirini yapmadı dedi ne ikli ne üçlü nede dörtlü test hiç gerek duymamış doktor.arkadaşımda yapma dedi içine şüphe vesvese girmesin dedi doktor demiş %90 o testlerin garantisi yok psikolojiniz bozulmasın demiş ayrıca detaylı ultrasyonada sokmamış acaba normalmi doktor gerek görmediği için gerçekten herşey yolunda olduğu içinmi arkadaşıma yapmamış bunları aynı doktor şimdi bana niye yaptırıyor merak ettim.bilginiz varmı.gerçi banada diğer ikisini yaptırmadı sadece önümüzdeki ay yaparız dedi.belki onuda ozaman gelince yapmayabilr.ama normalmi merak ettim

Bence bu testleri yaptırıp yaptirmama kararı hastanindir.Ama dr.un dediği gibi kesin sonuç vermeyebiliyorda bu testler, cevremden duyduğum kadarıyla.Sakatlik şüphesi var diyolar ama çocuk sapasağlam doğuyor falan.Ben ilk cocugumda yaptirmistim 3lu test bi sorun cikmamisti.Bi dahaki kontrolum kasimda testleri yapariz dedi şuan hiçbir sorun olmadığı halde.Hangi dr.a gidiyordun sen canım?

anladım arkadaşımada hiç gerek yok demiş arkadaşımda bana hiç yaptırma dedi allah korusun bir problem çıkmış olsa testte güvenilirliği olmadığı halde bebeği aldırmaya sebep oluyor dedi boşuna psikolojini bomuş olacaksın dedi.biz cihanda lütfiye hanıma gidiyoruz çok iyi bir doktor hiç şüphem yok ondan.ama merakta kaldım işte
.

Artık karar size kalmış canım. Ben yaptircam testleri bi problem olma ihtimali bile olsa kendimi buna hazırlamak isterim.Bende Mehmet Ataman'a gidiyorum Cihan'a.Lutfiye.hanımı da çok duydum giden herkes memnun.

Artık karar size kalmış canım. Ben yaptircam testleri bi problem olma ihtimali bile olsa kendimi buna hazırlamak isterim.Bende Mehmet Ataman'a gidiyorum Cihan'a.Lutfiye.hanımı da çok duydum giden herkes memnun.

senin normalde 3 lü testi yaptırmış olman gerekmiyormuydu.kasımda kontrole gidecem bana 4 lü test yapacağını söyledi şimdi normalde ikili ve üçlünün zamanı ama yapmadı ense kalınlığı iyi dedi gerek yok dedi.12 ci haftada yapılıyormuş üçlü test.muhtemelen sanada ikisinden yapmayacak 4 lü yapacak diye tahmin ediyorum.bu arada sizinkinin cinsiyeti belli oldumu.

Valla bana kasimda geldigin zaman sakatlık testlerini yaparız dedi 2li 3lü ya da 4lü demedi hic fikrim yok açıkçası.İlk hamileligimde üçlü istemişti sadece.Cinsiyet belli değil henüz.

bu testleri kafanıza takıp hiç moralinizi bozmayın ben 3lü yaptrıdım ama onuda doktor istediği için rutin bozulmasın diye hiç bir şekilde kesin sonucu yok boşu boşuna stres yaparsınız birde herkesin gebeliği bir değildir başkalarıyla karşılaştırmayın kendinizi ama ayrıntılı ultrason önemli onu yaptırın

şeker sonucumuz çok şükür normal çıktı ama doktor diyete devam dedi çünkü bebiş önden gidiyormuş iri olmasın diyeymiş ama haftada bir sütlü tatlı yememe iizin çıktı usg ye göre 29+0 1308gr 37 cm çok sinirli bakıyordu doktor tatlı yedirmiyorum diye bana kızmış galiba dedi bu arada dönmüş artık başı aşağıda bizden haberler bu kadar birde ben 1 kg almışım toplam almış olduğum kilo 7 oldu

Bende defactodaki lcw deki taytlara bakim bari canım taytta hic sevmiyorum giymeyi ama off yav napim idare etcem artık.ilk hamileligimi esofmanlarla gecirmistim çok rahatti ama özel gunler için şık biseylerde lazim pöf

Valla canım bende tayt hiç giymezdim hamilelikten önce giymeye başladım o kadar rahat geldiki şimdide giyiyorum üzerinede uzun tunik gömlek falan çok rahat oluyor

Bende 13 haftalık hamileyim geçtiğim çarşamba 2li testim yapıldı. Doktor ultrasonda ense kalınlığına baktı herşey normaldi. Sonra bana kan tahlilide yapalım ama ben kanda 2li testi şu kişilere önermiyorum "ben bu çocuk down sendromlu olsada aldırmam diyorsan yapmamıza gerek yok" dedi. bende biz bu durumu çok düşündük falan ama bebek down sendromlu olursa aldırırım dedim, doktorda saygı duyarım aldır veya aldırma demem dedi. ben öyle diyince kan testide yaptık çok şükür herşey normal çıktı. doktor bana değerler normal bir daha zeka testi yapmamıza gerek yok dedi. ayrıca kan testinde değerle yüksek olsa bile çocuk illa down sendromlu olcak demek değildir, değere bakarız sonra karından sıvı alırız asıl sonucu o zaman görürüz demişti.

:)) sinirli bakar tabi bayram gelmiş şurda çocuk bi tatlı ziyafeti çekecek

Valla canım bende tayt hiç giymezdim hamilelikten önce giymeye başladım o kadar rahat geldiki şimdide giyiyorum üzerinede uzun tunik gömlek falan çok rahat oluyor

Taytlarin hep xl xxl bedenleri vardı alamadim malesef bayram sonrası gelir inşallah canım bende rahata ererim :)

merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum baya kalabalık olmuşuz sohbetler ilerlemiş.. son bir ayım kaldı gün sayıyorum artık.hayırlısıyla o günü bekliyorum.sizler neler yapıyosunuz, nasılsnız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…