ya arkadaşlar bebek şekerleri falan normalde bebek mevlütünde yapılmııyormu ben öyle biliyorumda bilgi eksikliğim varsa söylerseniz sevinirim mesela ne yapmam lazım doğumda neler hazırlamam lazım daha önce hiç yapmadım ve hiç görmedimde sadece mevlütlerde gördüm.neler yapmam gerektiğini söylerseniz çok iyi olur.
evet genelde mevlüd de dağıtılıyor ama az sayıda yaptırıp sadece hastaneye ziyarete gelenlere yani yakınlara veren de oluyor. bende öyle yapmayı düşünüyorum. çünkü mevlüd de zaten pilav yapılıyor yanında tatlısı da oluyor. hastanede yakınlara vermek daha mantıklı bence.
merhaba arkadaslar bır sey soracagım sızlere? ızmıtte keçe ve bebek şekeri için malzeme satan yer bılıyor musunuz?tam olarak nerede?? bebıse bır seyler hazırlayacagım ama malzeme bulmam lazım.
bu arada tansıyon hakkında bılgım yok fakat onemlı bır seydır bence.. takıp edılmelı bence de..
aldıgım esyaları da en kısa zamanda nereden ve kaca aldgmı paylaşacagım sızler de paylaşırsanız fıkır alıswerısı yapmıs oluruzz.
çikolata olarakmı yapılıyor yoksa bildiğimiz süslü bebek şekerlerimi.onun yanında başka şeyler yapılıyormu bilginiz varsa.bende birşey ler yapmak isterim izne ayrılınca.
Canım sen hangi dr.a gidiyordun? Yüksek tansiyonla ilgili bilgim yok malesef ama benimde tansiyonum düşüyor ara ara dr.a sordum tansiyon düştüğünde neler yapmam gerektigini söyledi mesela sanada bişeyler onerebilirdi yani.Tansiyon düşüklüğüne ilaç yokmuş mideni boş bırakma, uzan ayaklarını yükseğe kaldır,bol bol uyu falan dedi.
bende aynı sokağı tarif edecektim canım ama arkadaş cevaplamış zaten.
bu arada kızlar bencede aldıklarımızı ve nerden aldığımızı paylaşsak güzel olur yaa çok kararsız kalıyorum ben.
mesela park yatak alıcaktım yatak odasına ama vazgeçtim. zaten odasını hazırlicam ama ilk zamanlar yanımda olacağı için Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı almayı düşünüyorum hem yer kaplamaması hemde istediğim odaya götürebilmek daha mantıklı geldi. nette baktığım kadarıyla alanlar çok memnun siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
anakucağının resmi de bu e-bebek de satışta şuan Eki Görüntüle 826872
ya arkadaşlar bebek şekerleri falan normalde bebek mevlütünde yapılmııyormu ben öyle biliyorumda bilgi eksikliğim varsa söylerseniz sevinirim mesela ne yapmam lazım doğumda neler hazırlamam lazım daha önce hiç yapmadım ve hiç görmedimde sadece mevlütlerde gördüm.neler yapmam gerektiğini söylerseniz çok iyi olur.
bende aynı sokağı tarif edecektim canım ama arkadaş cevaplamış zaten.
bu arada kızlar bencede aldıklarımızı ve nerden aldığımızı paylaşsak güzel olur yaa çok kararsız kalıyorum ben.
mesela park yatak alıcaktım yatak odasına ama vazgeçtim. zaten odasını hazırlicam ama ilk zamanlar yanımda olacağı için Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı almayı düşünüyorum hem yer kaplamaması hemde istediğim odaya götürebilmek daha mantıklı geldi. nette baktığım kadarıyla alanlar çok memnun siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
anakucağının resmi de bu e-bebek de satışta şuan Eki Görüntüle 826872
çok güzelmiş
bende oda yapıcam kısmetse ama ilk bikaç ay da odamda yatırmak istiyorum bende nasıl bişey alsam diye dusunuyodum
fiyatı ne kadar acaba
Canım bence park yatak al daha sonra oda yapcak olsan bile yatak odanda bulunsun mesela diyelim odasina ayirdin hastalandi, ateslendi ayrı odada için rahat etmicek yaninda yatirmak isteyeceksin, emzirirsen gece bebisin odasiyla yatak odan arasında mekik dokumak zorunda kalacaksin zor gelecek gene de karar senin.
300 tl canım
evet haklısın böyle düşünmemiştim off çok kararsızım yaa
Kızlar hepinize merhaba
Ben bayadır yazamadım ama yazılanları okumaya çalışıyorum arada. Bizde yarın itibari ile 13. haftaya giricez inşallah
Dün kontrolümüz vardı şuana kadarki en kapsamlı kontrolümüzdü. İkili testimiz yapıldı önce 1. aşamada ultrasonda bakıldı ense kalınlığı falan herşey normal çok şükür.Sonra 2. aşama olarak kan verdim. Yarın alacağım sonuçları inşallah ordada herşey normal çıkar
Doktorum demir, folik asit ve B12den oluşan vitamin verdi doğuma kadar kullacağım.
Bende dün öztalay çarşısından mehtap giyimden hamile pantalonu ve bayram için çok cici bir elbise aldım onun dışında defactoda falan hamile taytları var onlardanda aldım. Ufak tefek unisex bebiş kıyafetleri almaya başladım duramıyorum almadan
E-bebekten, real den, lcw den, izmit çarşının çeşitli yerlerinden, gebzede pamidor diye bir mağazadan aldım genelde bebek ürünlerini.
Fiyatlarda oldukça ekonomikti mesela 5 tl ye aldım badileri falan üstelik pamuklu yumuşacık.
Ayrıca şimdiden arkadaşlarımdan emzik, yelek, suluk, çorap, pantalon, badi, oyuncaklar vs. birsürü hediye getiren oldu sağolsunlar
Güzel heyecanlar rabbim tamamına erdirdin inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuşalım bebişlerimize
Efeadacim herşeyin yolunda olmasına sevindim.insallah tahlil sonucunda güzel çıkar. Canım hamile pantalonunu ve elbiseni kaca aldın? Bende oztalaydan baska bi mağazadan pantolon aldım ama tayt gibi yani 60 tlye aldim bugünde bakicam bişeyler. Kiz bebis için ben bişey almadım bu ne hız :) en güzel günlerde giymek nasip olur inşallah maşallah :)
mrb kızlar 26 haftalık hamileyim ve 23 haftaya kadar hep ahmet doğruöz die bir doktor vardı oraya gidiyordum ama en son gidşimden sonra kesinlikle artık gitmeyeceğim dedim adam dengesiz çıktı bi gidiosun çok ii bi gidiosun suratı asık ne gülüo be bişi.. kiloyada çok fazla takık ama kilo alımı bünyeye göre değişen bişey.. eğer hastanın kilo alımı fazlaysa bağıracağına o hastanı dietisyene yönledir. yada şişliklerim vardı ağrılarım vardı bana hep aman sende öçok erken başladın ya şikayetlere falan diip sürekli geçiştiren ve kızan bi doktor.. bu son gidişetımızdada sölediği kelimelerden sonra yeter be deidm doktor dediğin ne olursa olsun güleryüzlü olmalı sonuçta bizim zaten psikolojimiz ii değilki yok kilo alammız yok ağrılarımız zaten kötü oluoruz bende çok uzattım arkadaşlar uzun lafın kısası:) akademideki nuriye karar verdim ve keşke en baştan oraya gitseymişim dedim kendi kendime doktor mükemmel sıcak kanlı güleryüzlü çok ii normal doğum taraftarı olan b doktor nuriyi tavsiye ederim arkadaşalr
venayko_88
hemen hemen yakın zamanlarımız acaba siz hangi doktorlara gidiyosunuzefeada
canım bak araştırıken ne buldum
"Tiny Loveı gördüğümüz anda çok beğendik, zarif duruşu, çok fonksiyonlu yapısı ile düşündük ki 3 ay beşik olarak kullanıldıktan sonra rafa kalkmayacak, ana kucağı olarak salondaki yerini koruyacak aman ne güzel. E-bebek mağazasında bulduk ve oradaki tabelada beşik+anakucağı yazıyordu, tam aradığımız şeydi. Sallanabiliyor, elektronik bir mekanizma ile titriyor, müzikli dönencesi ile bebeği oyalıyor. Anneler için büyük kolaylık dedik, ne güzel icat dedik, hiç durmadık hemen aldık. Eve geldik, kutuya sarılıp kurmak için üzerindeki yazıları okumaya başladım ki, belki de bizim gibi severek alan bir çok kullanıcının gözünden kaçan bir uyarı satırı gözüme ilişti: UZUN SÜRELİ UYKU İÇİN DEĞİLDİR! Evet tabelasında beşik yazıyordu ama bu bir satış politikasıydı, türkçede beşik demek gece yatırabildiğiniz minik yatak demektir. Bu ürün ise her ne kadar gayet güzel, kullanışlı ve çekici olsa da bir beşik değil ana kucağıydı. Bebek uyukladığında şekerleme yapabilmesi için yatırılabiliyordu, o kadar. Ebeveyn odasına ayrı, evde gezdirmeye ayrı, 2 adet beşik almayı düşünenlere bundan almalarını öneririm. Gece uykusu için olmasa da gündüz kullanımı ve uykusu için ideal bir ürün. Bizim aradığımız bu olmadığından çok beğensek bile götürüp geri verdik. Tiny love gece uykusuna uygun bir beşik değil ama bence piyasadaki kullanışlı ana kucaklarından biri. "
kaynak: Bebek doğmak üzere, beşik şart. Peki hangisi? « blog.bebekesya.com
çok teşekkür ederim canım eğer öyle bir durum varsa sürekli yatması uygun olmayacak. ozmn park yatak almam gerek fazla fiyatlı olmayan bi ana kucağı da gündüz kullanım için alırım. keşke daha konforlu yapsalarmış çok işime yarayacaktı
ve
hemen hemen yakın zamanlarımız acaba siz hangi doktorlara gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?