kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

korkmaa canım i.çini rahat tut, benim 6. hafta da başlar bulantılarım, kimi insanda hiç olmaz rahat ol, kendini korkutma,bugün belli olur heşey,kaçta gidecen

hadi bakalım hayırlısı, şimdi kalp atışlarını duyarsın o zaman çok rahatlarsın bide heyacan olur, ay çok güzel bi duygu.

ztn zaman geçmio şuanda bana bi duysamda rahatlasam herşeyin yolunda olduğunu öğrensem inşallah herkez sağlıkla alır kucağına senin bi kızın varmış allah ikinciye erkek nasip eder inşallah kızının ismi ne

hayırlsı olsun canım,burdan isim yazmayım, daha sonra yüzyüze görüşürsek tanışırsın ablası, nasıl olsa bizim tarafa geliyosun, biraz tanışalım topiktekilerle bi buluşma ayarlarız, ikinci için bakalım temmuzda belli olacak inşallah cinsiyet erkek kız sağlıklı olsun da canı sağolsun,sen ne istiyosun

çok isterim tanışmayı taşınmama gerek yok ben çok sık geliyorum o taraflara zaten ben hep bi kızım olsun istiyordum evlenmeden öncede ama şimdi önce sağlıklı olsun diyorum bide içime erkekmiş gibi doğuyo

allah gönlüne göre versin canım, benim şu sıkıcı dönmelerin geçsin, umarım sende de bu durumlar olmaz uygun bi zamanda buluşuruz, bakalım topikte bi canlılık , bi katılım olacak mı ona göre de hareket ederiz.hadi hayırlı haberlerle gel, öpüldün...

selam izmitliler ben de geldim yanınıza:) hamile değilim tedavideyim su an Allah'ım inş nasip eder o duyguyu yasamayı hepimize

DR. kime gidiyorsun? Rabbim inşallah en doğru hayırrlı zamanda verir tatlım..

Benimde hiçbir belirtim olmadı sadece regl olmadım ordan anladım birtek zaten Rabbim herkese rahat sağlıklı bir hamilelik versin..
kontrollere gelince, bende asla katlanamam gecikmeye, heyecanlı bir süreç zaten, sıkıntı olmasın,yapı olarak çok çabuk sıkılıorum zaten..

yalnız gitmek istemedim eşim 2 de işten çıkacak 3 gibi filn gidecez gelince hemen yazacam buraya

eşinle git bencede daha güzel oluor, akademiye gitmeyi düşünmediin mi hiç.. soruların olursa sor cevaplarım..

ismail beye gdyrm ben marmarada canım inş hepimz yasarz o duyguyu

sahteinsanlar
Marmara körfezde sanırım inşallah neticesini en kısa sürede alırsın, dualarımız seninle..

bende şimdi hastaneden geliorum ilk ultrasyanumuza girdik fasulye kadar kalp atışlarını dinledik 6+4 müş tahmini doğum günü 10 ocak olacak multivitamin verdi bide balık yağı ve güneş lekeleri için krem verdi ama çok pahalıydı üzerimde o kadar para yoktu daha sonra alacm inş.

cnm mucıze77 de onun tedavısı ıle hamışe kaldı korfez de dımı
pko vardı ınsalla senınde aynı sonuclanır buraya gebe olarak yazarsınmucıze aksam 9 dan sonra gelır detayları anlatır

evet körfezde cnm inş olur ben yumurtalıklarm için kullanyrm kontrolde cok iyi diyor doktorum ama olmuyor bir türlü en son efara kullandm smdi tekrar gdicem nasip olur inş çok istyrm hayrlısı

sahteinsanlar
Marmara körfezde sanırım inşallah neticesini en kısa sürede alırsın, dualarımız seninle..

ayyy Allah razı olsun tşk ederim iyi ki açıldı bu topik gercekten olmayanlar için de motive oldu ister istemez sıkntlarımz oluyor cnku konsmak,paylasmak iyi geliyor

Allah sağlık versin ikinize de..
Minnak bebiş..
Çok heyecanlar seni beklior,çok güzel günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…