herseferinde kontroller gecikmeli olacack sen alışmışsın şimdi sana zor gelmio ama ben biraz heyecanlıyım galiba bu konuda sabredemem ben öyle çarşıda merkezde valla bende bilmiom araştırıom işte hemşire bi arkadaşım var onun lafıyla hareket ediom bide çok korkuorum :) bende hiç bulantı filn yok o yüzdende kendimi hiç hamile gibi hissetmiorum :) seninde bulantıların geçer inşallah en yakın zamanda
yalnız gitmek istemedim eşim 2 de işten çıkacak 3 gibi filn gidecez gelince hemen yazacam buraya
hadi bakalım hayırlısı, şimdi kalp atışlarını duyarsın o zaman çok rahatlarsın bide heyacan olur, ay çok güzel bi duygu.
ztn zaman geçmio şuanda bana bi duysamda rahatlasam herşeyin yolunda olduğunu öğrensem inşallah herkez sağlıkla alır kucağına senin bi kızın varmış allah ikinciye erkek nasip eder inşallah kızının ismi ne
çok isterim tanışmayı taşınmama gerek yok ben çok sık geliyorum o taraflara zaten ben hep bi kızım olsun istiyordum evlenmeden öncede ama şimdi önce sağlıklı olsun diyorum bide içime erkekmiş gibi doğuyo
selam izmitliler ben de geldim yanınıza:) hamile değilim tedavideyim su an Allah'ım inş nasip eder o duyguyu yasamayı hepimize
herseferinde kontroller gecikmeli olacack sen alışmışsın şimdi sana zor gelmio ama ben biraz heyecanlıyım galiba bu konuda sabredemem ben öyle çarşıda merkezde valla bende bilmiom araştırıom işte hemşire bi arkadaşım var onun lafıyla hareket ediom bide çok korkuorum :) bende hiç bulantı filn yok o yüzdende kendimi hiç hamile gibi hissetmiorum :) seninde bulantıların geçer inşallah en yakın zamanda
yalnız gitmek istemedim eşim 2 de işten çıkacak 3 gibi filn gidecez gelince hemen yazacam buraya
tez zmanda rbbm nasipe tsn cnmm
hangi dra gidiyon
DR. kime gidiyorsun? Rabbim inşallah en doğru hayırrlı zamanda verir tatlım..
Benimde hiçbir belirtim olmadı sadece regl olmadım ordan anladım birtek zatenRabbim herkese rahat sağlıklı bir hamilelik versin..
kontrollere gelince, bende asla katlanamam gecikmeye, heyecanlı bir süreç zaten, sıkıntı olmasın,yapı olarak çok çabuk sıkılıorum zaten..
eşinle git bencede daha güzel oluor, akademiye gitmeyi düşünmediin mi hiç.. soruların olursa sor cevaplarım..
inş cnm hepimize ismail beye gdyrm marmarada
cnm mucıze77 de onun tedavısı ıle hamışe kaldı korfez de dımı
pko vardı ınsalla senınde aynı sonuclanır buraya gebe olarak yazarsınmucıze aksam 9 dan sonra gelır detayları anlatır
sahteinsanlar
Marmara körfezde sanırım inşallah neticesini en kısa sürede alırsın, dualarımız seninle..
bende şimdi hastaneden geliorum ilk ultrasyanumuza girdik fasulye kadar kalp atışlarını dinledik 6+4 müş tahmini doğum günü 10 ocak olacak multivitamin verdi bide balık yağı ve güneş lekeleri için krem verdi ama çok pahalıydı üzerimde o kadar para yoktu daha sonra alacm inş.
bende körfezde çalışıorum hatta bugun marmarada leyla hanıma gittim ama henüz ona karar vermedim
ayyy Allah razı olsun tşk ederim iyi ki açıldı bu topik gercekten olmayanlar için de motive oldu ister istemez sıkntlarımz oluyor cnku konsmak,paylasmak iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?