kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

kızlar merhaba bende komsu sayılırım sakaryada
yazıklarınıza goz attım hayırlısıyla ınsalla alısınız bebısınızı kucagınıza ınsalla
erkan beye gıden bı kac tanıgım var hekımlıgınden cok memnunlar
fakat oldukca vakıt ve sabır sahıbı olmalısınız ablamın gorumcesının tam 3 saat bekledıgını bılıırım vaktınde yada az bekleyerek gırmek tam bı mucıze
kazım bey hakkındada cok ıyı seyler duydum

canım benim ilk çocuğumu da erkan bey doğurttu ikinciye de ona gidiyorum evet çok iyi bi doktor kötü yanı saatlerce beklemek.4 gidip 8 de girdiğimi bilirim ama yine de şikayetçi değilim.ikinci gebeliğimi öğrenince hemen randevu aldım tam bir ay sonraya verdiler düşün.ve ben bir ay bekledim. eşimde başka doktor yok erkan diye tutturdun üstelik kötü geçen bir gebelik yaşıyorum ona rağmen randevu gününe kadar bekledim.yani gerçekten iyi bir hekim...

aynen tatlım benım gıdenler cok memnun ama sanırım ben ve esım 4 saat beklıcek kadar sabırlı degılız tabı dermansız dert olmadııktan sonra
cnm gebelıgınde sorun bulantı falanmı yoksa rısklı gebelıkmı
sanırım randavu cıkısı bı dahakı ayın randavusu alınıyormus dımı

yok allaha şükür sorunlu bi gebelik değil. sadece bulantı, kusma hiçbir şey yiyip içemiyorum. benim zor geçiyor işte kızımda 9 ay çektim. bunda artık şu ayı doldursamda geçse diyor kendimi teselli etmeye çalışıyorum. bir ay sonraya veriyolar randevuyu doğru. eee napacan gülü seven dikenine katlanır. konakta bütün doktorlar öyle kdın doğumcular kime gidersen git saatlerce bekliyosun, kazım beyde çok yaşlı hemde daha pahalı.

hadı ya sıstem cok kotu mesele benım gıttgım hastanede sadece onumuzekı 3 gun ıcın randavu alabılıyorsun 5 dr var ay beklemk kotu gercekten
cnm ya bulantı durumu cok kotu bende kızımda tam 7 ay kustum resmen aglardım artık

ama oglumda bı kere bıle kusmadan doguma gıttım
bu arada konakta tum odalarda lcd olması ve tum usg lerın 4 boyutlu olması cok guzel burada o sıstem hıc bı hastanede yok
kazım bey neden farklı ucrete tabı kı oysakı erken bey daha cok onde

evet konak iyi bazı konularda ama pahalı tabi. kazım bey sahiplerden biri o yüzden farklı fiyatı.ahhh ahhh o kumalr beni öldürdü artık yaşamdan zevk almıyorum. ilkinde de böyleydi, şimdi de. yine de şükür diyom allahım aratmadın verdin. napalım inşallah kısa zamanda geçerde bende şöyle keyifle yer içer rahata ererim.

Merhaba hanımlar..
Bende 2 hafta sonra nasibse doğuracağım.
Dualarınızla inşallah..
Konak hastanesi bir ay sonraya gün verior ama ısrar neden?
Fiyatını bilmiorum fakat dr.uma bir telefonla ulaşamıcaksam gittiğimde beni tanımıycaksa, hemen hal hatır sorup muayeneye almıcaksa,bana ismimle hitab edemicekse ölçün tartın derim..
Ben Akademi ile başladım farklı tek bir dr bile denemedim çok memnunum..

Sormak istedikleriniz var ise cevaplamaya hazırım.

cnm cok dogru demıssın
bende ve esımdeo sabır yok
benım o kadar sure beklemem ıcın ancak dermansız derdımın hastalıgımın olması lazım
rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın

selam izmitliler ben de geldim yanınıza:) hamile değilim tedavideyim su an Allah'ım inş nasip eder o duyguyu yasamayı hepimize

merhaba bende izimitliyim..allh bebeni bağışlasın..kjarnınndakinide kucanda göstersn kuzum bnmm

4 saat..haytta beklemm ..erkan bey..acaa erkan çalışkanımı diyorsun yoksa diğerimi..eger diğeriyse o doktr önceden cerrh tı diye biliyorum ben..sana ii gelmesine sevndm ne diimki..ama bana çok lakayıt geliyor o adam..
diğer doktorları bilmm..
bende körfeze gidiyorum ismail yılmaza..çok ii doktr ..bazen banada ii gelmiyor..elelktrimiz uymuyor..ama neden bilmyorum dr değiştresm yok..yengem,annemn iki kuzeni yangemön kardeşi,çok kişi ona..gitti..bir çok dr gezdm ama hamile bir tek onda kaldım..sadece ralks bir adam...bazen bende bekliyorum ama sebebi randevu saatimden önce gitmm oluyor..gecen lekelnmm vrdı ..hemn girmdim bişe olur ters bişedr diye girmek istemedm..dedm lekelnmm vr..dedi neden erkkn gelmedin hemen görn alırım seni dedi..ve bana ismimmle hitap ediyorr..hastann başka yerinde gördü zmn konuşuyor..bezen acil amelytı çıkıyor bekliyoruym ozmanbile sinir kriz geçiriyorum-..ki 4 saat dile koly ..

evet kedim var bence bi sıkıntı olmaz ınternetten arastırdım ama eşim istemio şuanda verelim sonra geri alırız dio ama bakalım ne yapacaz bilmiom çarşı merkeze gelecem ev bakıoz işte bulabilirsek aklımıza uygun bi ev taşınacaz

cnm cok dogru demıssın
bende ve esımdeo sabır yok
benım o kadar sure beklemem ıcın ancak dermansız derdımın hastalıgımın olması lazım
rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın

canım benim sağol iyi dileklerin için , inşallah şu sıkıntılı zamanları atlatır hayırlıca bebeğimi sağlıkla elime alırım. aramızda kal. gel topiğe sohbetimi devam etsin. hatta bi buluşma yapalım. uzak değilsin nasılsa

selam izmitliler ben de geldim yanınıza:) hamile değilim tedavideyim su an Allah'ım inş nasip eder o duyguyu yasamayı hepimize

hoş geldin canım, nasılsın, allahım en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin...nereye gidiyosun tedavi için, nasıl gidiyor bizimle paylaşrsın olur mu canım.tekrar hoşgeldin

sende hoş geldin canım,dileklerin için sağol, inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavruları, sen ne kadarlık gebesin, erkan türközü gidiyorum ama ben memnunum, insan birine alışınca başkasına gidemiyor,ilk akademiye gitmiştim Gökhan vardı, çok memnun kalmadım. sonra erkana geçtim, memnunumda...ne tarafta oturuyosun, yaş kaç, kaç yıllık evlisin, herkes tanıtsın kendini de birbirimiz hakkında bilgimiz olsun. 30 yaşındayım, 4 yıllık evliyim alikahya tarafındayım, 2,5 yaşında bi kzım var ikinciye de hamileyim benden bu kadar, topik canlandı ya sonunda sakın gitmeyin kızlar

günaydın fıstık, harekete geçti artık İzmitliler, gelsinler artık değil mi?kaç kez çağrı yaptık, nasıl bakalım,gittin mi doktora

bugun öğleden sonra gidecem ama ben konaktan vazgeçtim hala kendime sabit bi doktor belirleyemedım izmit kadın sağlığı hastanesine bakacam bide ama bugun marmaraya gidecm

bugun öğleden sonra gidecem ama ben konaktan vazgeçtim hala kendime sabit bi doktor belirleyemedım izmit kadın sağlığı hastanesine bakacam bide ama bugun marmaraya gidecm

niye vazgeçtim bakalım,izmit kadın sağlık nerde ben bilmiyorum, araştır bakalım daha iyi bi yer bulursun belki, yeni bi hastane açılış haberin var mı oraya bak istersen bide. gidince yaz tamam mı merak ederim ...

herseferinde kontroller gecikmeli olacack sen alışmışsın şimdi sana zor gelmio ama ben biraz heyecanlıyım galiba bu konuda sabredemem ben öyle çarşıda merkezde valla bende bilmiom araştırıom işte hemşire bi arkadaşım var onun lafıyla hareket ediom bide çok korkuorum :) bende hiç bulantı filn yok o yüzdende kendimi hiç hamile gibi hissetmiorum :) seninde bulantıların geçer inşallah en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…