kızlar merhaba bende komsu sayılırım sakaryada
yazıklarınıza goz attım hayırlısıyla ınsalla alısınız bebısınızı kucagınıza ınsalla
erkan beye gıden bı kac tanıgım var hekımlıgınden cok memnunlar
fakat oldukca vakıt ve sabır sahıbı olmalısınız ablamın gorumcesının tam 3 saat bekledıgını bılıırım vaktınde yada az bekleyerek gırmek tam bı mucıze
kazım bey hakkındada cok ıyı seyler duydum
canım benim ilk çocuğumu da erkan bey doğurttu ikinciye de ona gidiyorum evet çok iyi bi doktor kötü yanı saatlerce beklemek.4 gidip 8 de girdiğimi bilirim ama yine de şikayetçi değilim.ikinci gebeliğimi öğrenince hemen randevu aldım tam bir ay sonraya verdiler düşün.ve ben bir ay bekledim. Eşimde başka doktor yok erkan diye tutturdun üstelik kötü geçen bir gebelik yaşıyorum ona rağmen randevu gününe kadar bekledim.yani gerçekten iyi bir hekim...
aynen tatlım benım gıdenler cok memnun ama sanırım ben ve esım 4 saat beklıcek kadar sabırlı degılız tabı dermansız dert olmadııktan sonra
cnm gebelıgınde sorun bulantı falanmı yoksa rısklı gebelıkmı
sanırım randavu cıkısı bı dahakı ayın randavusu alınıyormus dımı
yok allaha şükür sorunlu bi gebelik değil. Sadece bulantı, kusma hiçbir şey yiyip içemiyorum. Benim zor geçiyor işte kızımda 9 ay çektim. Bunda artık şu ayı doldursamda geçse diyor kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Bir ay sonraya veriyolar randevuyu doğru. Eee napacan gülü seven dikenine katlanır. Konakta bütün doktorlar öyle kdın doğumcular kime gidersen git saatlerce bekliyosun, kazım beyde çok yaşlı hemde daha pahalı.
hadı ya sıstem cok kotu mesele benım gıttgım hastanede sadece onumuzekı 3 gun ıcın randavu alabılıyorsun 5 dr var ay beklemk kotu gercekten
cnm ya bulantı durumu cok kotu bende kızımda tam 7 ay kustum resmen aglardım artık
ama oglumda bı kere bıle kusmadan doguma gıttım
bu arada konakta tum odalarda lcd olması ve tum usg lerın 4 boyutlu olması cok guzel burada o sıstem hıc bı hastanede yok
kazım bey neden farklı ucrete tabı kı oysakı erken bey daha cok onde
Merhaba hanımlar..
Bende 2 hafta sonra nasibse doğuracağım.
Dualarınızla inşallah..
Konak hastanesi bir ay sonraya gün verior ama ısrar neden?
Fiyatını bilmiorum fakat dr.uma bir telefonla ulaşamıcaksam gittiğimde beni tanımıycaksa, hemen hal hatır sorup muayeneye almıcaksa,bana ismimle hitab edemicekse ölçün tartın derim..
Ben Akademi ile başladım farklı tek bir dr bile denemedim çok memnunum..
Sormak istedikleriniz var ise cevaplamaya hazırım.
merhaba bende izimitliyim..allh bebeni bağışlasın..kjarnınndakinide kucanda göstersn kuzum bnmmmerhaba kızlar bir kızım var, ikinci bebeğime 11 haftalık hamileyim allah nasip ederse kasımda doğum var. izmitte yaşayıp hamile olanlar varsa bu süreçte birbirimize destek olalım, tanışalım, kaynaşalım istedim. ne dersiniz ?
canım benim ilk çocuğumu da erkan bey doğurttu ikinciye de ona gidiyorum evet çok iyi bi doktor kötü yanı saatlerce beklemek.4 gidip 8 de girdiğimi bilirim ama yine de şikayetçi değilim.ikinci gebeliğimi öğrenince hemen randevu aldım tam bir ay sonraya verdiler düşün.ve ben bir ay bekledim. eşimde başka doktor yok erkan diye tutturdun üstelik kötü geçen bir gebelik yaşıyorum ona rağmen randevu gününe kadar bekledim.yani gerçekten iyi bir hekim...
selam izmitliler ben de geldim yanınıza:) hamile değilim tedavideyim su an Allah'ım inş nasip eder o duyguyu yasamayı hepimize
o zaman doğru olanı yaparsın. bence de erkan iyi bi doktor. 4 yıllık evliyim 2. bebeğimi bekliyorum. 2,5 yaşonda kızım var bitane allah bağışlarsa.annem var şu an bana bakıyorum hamileliğim biraz zor geçiyor. çarşıya ne tarafa gelcen. ya senin kedin mi var? dikkat et bence hamilesin.bebek olunca da zor olur
cnm cok dogru demıssın
bende ve esımdeo sabır yok
benım o kadar sure beklemem ıcın ancak dermansız derdımın hastalıgımın olması lazım
rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın
sonunda burası canlanmış herkese günaydın hepiniz hoşgeldiniz :)
selam izmitliler ben de geldim yanınıza:) hamile değilim tedavideyim su an Allah'ım inş nasip eder o duyguyu yasamayı hepimize
merhaba bende izimitliyim..allh bebeni bağışlasın..kjarnınndakinide kucanda göstersn kuzum bnmm
4 saat..haytta beklemm ..erkan bey..acaa erkan çalışkanımı diyorsun yoksa diğerimi..eger diğeriyse o doktr önceden cerrh tı diye biliyorum ben..sana ii gelmesine sevndm ne diimki..ama bana çok lakayıt geliyor o adam..
diğer doktorları bilmm..
bende körfeze gidiyorum ismail yılmaza..çok ii doktr ..bazen banada ii gelmiyor..elelktrimiz uymuyor..ama neden bilmyorum dr değiştresm yok..yengem,annemn iki kuzeni yangemön kardeşi,çok kişi ona..gitti..bir çok dr gezdm ama hamile bir tek onda kaldım..sadece ralks bir adam...bazen bende bekliyorum ama sebebi randevu saatimden önce gitmm oluyor..gecen lekelnmm vrdı ..hemn girmdim bişe olur ters bişedr diye girmek istemedm..dedm lekelnmm vr..dedi neden erkkn gelmedin hemen görn alırım seni dedi..ve bana ismimmle hitap ediyorr..hastann başka yerinde gördü zmn konuşuyor..bezen acil amelytı çıkıyor bekliyoruym ozmanbile sinir kriz geçiriyorum-..ki 4 saat dile koly ..
günaydın fıstık, harekete geçti artık İzmitliler, gelsinler artık değil mi?kaç kez çağrı yaptık, nasıl bakalım,gittin mi doktora
bugun öğleden sonra gidecem ama ben konaktan vazgeçtim hala kendime sabit bi doktor belirleyemedım izmit kadın sağlığı hastanesine bakacam bide ama bugun marmaraya gidecm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?