Ayy ne güzel canım inşallah bizde Cuma günü gidicez. Benim doktorumda Nuri Bey. Geçen hafta kan testi sonucunu alınca odasına çıkmıştık. 16Ağustos'ta gel ultrasonda görürüz demişti. Bakalım bizde görelim fasulyemizi :)
Ben bayramin 3. Günü idrar testi yaptım pozitif çıkınca dün gittik direk ultrasona soktu gördük fasulyeyi :) O kadar heyecanlandım ki ilk çocukta hic böyle olmamistim.Canim bu arada aramizda 3 gün var bakarsin bebisler aynı gun gelir :)
ya kızlar zaman çok mu yavaş geçiyo ne ya
geçen hafta keseyi gorduk 2 hafta sonra da kalp etışı için gel demişti ama daha 1 hafta yeni dolmuş
tabi bana kalırsa yıl geçti aradan :S
Kızlar bebisler iyi olsunda biraz daha beklemeye değer.Zamaniniz su gibi akip geçsin inşallah. Tabi benimde geçsin 25 'inde kalp atislarini duycaz :)
Amin canım :) Bizde 1 hafta daha bekliyoruz mecburen ama inşallah gittiğimizde kalp atışlarınıda duyarız
İnşallah duyarsınız canim.Sana vitamin falan verdi mi bana vermedi folik asit kullanıyorum devam edeyim mi dedim ben önermiyorum pek dedi bunu kullancamda çocuğum zeki olacak diye bişey yok dedi istersen miden aliyosa ic sen bilirsin dedi. Bitek kan sayımı istedi bidahakine giderken goturcez sonucu.
Banada vermedi canım, gerek yok önceden folik asit mi varmış birisi söyledi diye herkes kullanıyor hiç gerek yok dediAdamın bu rahatlığını seviyorum ben yaaa çok doğal
Bikaç ay önce kontrole gittiğimde bana kızamıkçık vs. bikaç test yapmıştı şimdi başka ne ister bilmiyorum. Bizdende kan sayımı ister belki her hamileden istiyorsa eğer...:94::94:
Hamisleeeer napiyosunuz sesiniz çıkmıyor? Bebisler nasıl? Diyorum ki bebislere bişeyler alirsak burda paylaşalım nerden aldığımızı fiyatını falan bilgi sahibi olalım olur mu?
Evet canım bende arad bakıyorumda kimseden ses yok :44:
Benim bebiş iyi sanırım bugün hiç kasık ağrım olmadı, bulantı zaten yok şimdilik
Hiç hamileymişim gibi gelmiyor
Umarım bebişimde ve onun evinde herşey yolundadır :18:
Sen nasılsın canım?
Amin teşekkür ederim canım. Hala kanamalarım devam ediyor, doktor 1 ay sonra tekrar deneyebileceğimi söyledi. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Tabi insanda 2. si için kaygı darak iuymuyor değil, ya yine olursa diye. Kimsenin başına gelmesin zor bir süreç...
canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi tekrar hamileyim bundada aynı sıkıntıyı yasadım çok şükür ,ilaçlarla yatarak atlattım 4.5aylık olana kadar yattım şuanda 9.ayıma giricem eylül 17de doğum yapıcam nasipse ama hep bir korku var içimde allahım tez zamanda hakkında hayırlı olanı nasip etsin
ooo izmitten yeni yeni hamişler gelmiş hepiniz hoşgeldiniz
bu aralar çok durgunuz herkesler tatile gitti galiba bende gitcem yakında
bi arkadaş aldıklarımızı paylaşalım demiş fiyat ve fikir açısından iyi olur bencede
İnşallah hep böyle devam eder canım hamileliğin :) ben bugün baş dönmesi ve mide bulantisindan başımı kaldiramadimannem geldi yemegimi falan yaptı sağolsun benimde geçici bi durumdur umarım. Çünkü bi iyi hissediyorum, sonra birden bulantı ve baş dönmesi
ooo izmitten yeni yeni hamişler gelmiş hepiniz hoşgeldiniz
bu aralar çok durgunuz herkesler tatile gitti galiba bende gitcem yakında
bi arkadaş aldıklarımızı paylaşalım demiş fiyat ve fikir açısından iyi olur bencede
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben ve bebeğim allaha şükür iyiyiz dün doktora gittik kızım artık 4gün sonra 9.ayına giriyor doğumumsa eylül 17de sezaryan olucam cihan hastanesinde yapıcam nasipse dr.mehmet ataman hıııııııııııı teyzeleri dün kızımı gördük bir büyümüş hiç yüzünü göstermiyordu bugün dördük çok güzel bir duygu bu arada dün kızımın beşigi geldi artık heyecan girerek artmaya başladı arkadaşlar dualarınızı beklerim doğumum kolay olsun tabi cümlemizin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?