kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Ben bayramin 3. Günü idrar testi yaptım pozitif çıkınca dün gittik direk ultrasona soktu gördük fasulyeyi :) O kadar heyecanlandım ki ilk çocukta hic böyle olmamistim.Canim bu arada aramizda 3 gün var bakarsin bebisler aynı gun gelir :)

Aynen canım hiç belli olmaz Artık Nuri Bey bizi arka arkaya doğurtur
Benim daha ilk hamileliğim heyecan ve mutluluk hat safhada
Allah sonuna erdirsin inşallah sağlıkla hepimizi

ya kızlar zaman çok mu yavaş geçiyo ne ya
geçen hafta keseyi gorduk 2 hafta sonra da kalp etışı için gel demişti ama daha 1 hafta yeni dolmuş
tabi bana kalırsa yıl geçti aradan :S

ya kızlar zaman çok mu yavaş geçiyo ne ya
geçen hafta keseyi gorduk 2 hafta sonra da kalp etışı için gel demişti ama daha 1 hafta yeni dolmuş
tabi bana kalırsa yıl geçti aradan :S

Aynen zaman çok yavaş geçiyor :18:

bizde bu cuma günü keseyi görecektik ama doktorumuz izine çıkabilirim demişti izine çıkmış haftaya çarşamba günü gelecekmiş ancak o zaman görebileceğiz bebişimizi

Zaman nasıl geçecek şimdi bilmiyorum

Kızlar bebisler iyi olsunda biraz daha beklemeye değer.Zamaniniz su gibi akip geçsin inşallah. Tabi benimde geçsin 25 'inde kalp atislarini duycaz :)

Amin canım :) Bizde 1 hafta daha bekliyoruz mecburen ama inşallah gittiğimizde kalp atışlarınıda duyarız

İnşallah duyarsınız canim.Sana vitamin falan verdi mi bana vermedi folik asit kullanıyorum devam edeyim mi dedim ben önermiyorum pek dedi bunu kullancamda çocuğum zeki olacak diye bişey yok dedi istersen miden aliyosa ic sen bilirsin dedi. Bitek kan sayımı istedi bidahakine giderken goturcez sonucu.

Banada vermedi canım, gerek yok önceden folik asit mi varmış birisi söyledi diye herkes kullanıyor hiç gerek yok dedi Adamın bu rahatlığını seviyorum ben yaaa çok doğal

Bikaç ay önce kontrole gittiğimde bana kızamıkçık vs. bikaç test yapmıştı şimdi başka ne ister bilmiyorum. Bizdende kan sayımı ister belki her hamileden istiyorsa eğer...:94::94:

Aynen onun rahatlığı bizede yansıyor :) Böyle hassas bir dönemde suratsiz dr cekilmez zaten dimi ama :)

Hamisleeeer napiyosunuz sesiniz çıkmıyor? Bebisler nasıl? Diyorum ki bebislere bişeyler alirsak burda paylaşalım nerden aldığımızı fiyatını falan bilgi sahibi olalım olur mu?

Hamisleeeer napiyosunuz sesiniz çıkmıyor? Bebisler nasıl? Diyorum ki bebislere bişeyler alirsak burda paylaşalım nerden aldığımızı fiyatını falan bilgi sahibi olalım olur mu?

Evet canım bende arad bakıyorumda kimseden ses yok :44:
Benim bebiş iyi sanırım bugün hiç kasık ağrım olmadı, bulantı zaten yok şimdilik
Hiç hamileymişim gibi gelmiyor
Umarım bebişimde ve onun evinde herşey yolundadır :18:

Sen nasılsın canım?

İnşallah hep böyle devam eder canım hamileliğin :) ben bugün baş dönmesi ve mide bulantisindan başımı kaldiramadim annem geldi yemegimi falan yaptı sağolsun benimde geçici bi durumdur umarım. Çünkü bi iyi hissediyorum, sonra birden bulantı ve baş dönmesi

ooo izmitten yeni yeni hamişler gelmiş hepiniz hoşgeldiniz
bu aralar çok durgunuz herkesler tatile gitti galiba bende gitcem yakında
bi arkadaş aldıklarımızı paylaşalım demiş fiyat ve fikir açısından iyi olur bencede

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi tekrar hamileyim bundada aynı sıkıntıyı yasadım çok şükür ,ilaçlarla yatarak atlattım 4.5aylık olana kadar yattım şuanda 9.ayıma giricem eylül 17de doğum yapıcam nasipse ama hep bir korku var içimde allahım tez zamanda hakkında hayırlı olanı nasip etsin

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben ve bebeğim allaha şükür iyiyiz dün doktora gittik kızım artık 4gün sonra 9.ayına giriyor doğumumsa eylül 17de sezaryan olucam cihan hastanesinde yapıcam nasipse dr.mehmet ataman hıııııııııııı teyzeleri dün kızımı gördük bir büyümüş hiç yüzünü göstermiyordu bugün dördük çok güzel bir duygu bu arada dün kızımın beşigi geldi artık heyecan girerek artmaya başladı arkadaşlar dualarınızı beklerim doğumum kolay olsun tabi cümlemizin inş.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Yaklaşık 10 gündür kanama devam etti şimdi azaldı. 2-3 gün sonra beta hcg testi yaptırıcam. değer 200 lerde çıkarsa kürtaj olmayacağım. doktor öyle söyledi. 3 gün önce yaptırdığımda 500lere düşmüştü.Umarım azalır. Biz kadınlar hamileyken değer çıksın diye bakarız, şimdi ise düşsün diye dua ediyorum ..
Sen düşükten kaç gün sonra adet oldun ( doktorum düşük kalıntıları bittikten 40 sonra olursun dedi bana) ve hamile kaç ay sonra kaldın?
Buarada doğumuna çok az kalmış. Sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın inşallah bebeğini. isim düşündün mü?

Hosbulduuum Ben hep burdayım ama yeni hamis kaldim canim :) simdiden iyi tatiller sana.

Saol canım inşallah
Umarım senin durumda çok uzun sürmez şöyle rahat rahat bir hamilelik dönemi geçirelim hep birlikte

Hoşbulduk canım :)
Sanada şimdiden iyi tatiller bol bol dinlen keyfini çıkar tatilin

ohhh süper senin çoğu bitmiş canım inşallah bizde o günleri görürüz sağlıklı bir şekilde
Ayyy teyzesi yesin yesin o fıstığı annesi
İnşallah Allah bi çırpıda doğurmayı nasip etsin canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…