kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Merhaba hanımlar,
Ben de İzmitte yaşıyorum. Gölcük aile tıpta Funda Hanım doktorum. Şu an doğum iznindeyim. İnşallah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla alırız kucaklarımıza. Benişm az kaldı, darısı sizlerin başına...

Cnm gecmis olsun oncekikle bende yasanis cok aglamistim ama ardibdan bi kere adet oldun gebe kaldim oglum olfu denemelere devam
Sağol canım. Doktorum kanamalar bittikten 40 gün sonra adet olursun dedi bana. Senin kaç gün sonra oldu?
Böyle düşükler çevremden çok duyuyordum, benim de başıma geldi. Mağlesef artık insanlar ya zor hamile kalıyorlar ya da düşükle sonuçlanıyor. Doktor düşüklerde artış olduğunu söyledi. Artık soluduğumuz hava, yediğimiz besinler ve birçok şey bunlara sebebiyet veriyor.

allahım için hayırlısı 2. bebekmiş demekki üzülmemek elde değil ama buda allahın bir lütfu

Ben de öyle diyorum canım, demek ki bebek sağlıklı değildi ki düştü. 2. ye sağlıklısını verir inşallah.

Sağol canım. Ben bebeği kendim düşürdüğüm için ki kanamalarım hala devam ediyor inşallahta kürtaja da gerek kalmayacak, 1 aylık süre bu yüzden verdi. Doktorun dediği sen aslında küçük bir doğum yaşadın, kürtajda olmazsan hemen hamile kalabilirsin dedi. Bir de 1,5 aylıkken düşük yaptım. Küçüktü yani. Kalp atışı için gitmiştik doktora ama kesenin küçüldüğünü farkettik ve ertesi günü de düştü. Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım var. Düşükten 1 ay sonra hamile kaldı ve doğum yapacak yakın bir tarihte. Ne diyelim Allah 2. sini hayırlı versin. Tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum bayramınız kutlu olsun. Selamlar & Sevgiler...

Kızlar daha önce yazmıştım d.kontrol hapini birakmistim 2 ay daha korunup bu ay çalışmalara başlamıştık :) veee bugün hamis olduğumu öğrendim :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Amin.

napıyorsunuz kızlar princssss, elifgülertarhan, sudioz, dilory ve daha adını yazmadıklarım arkadaşlarımm nasılsınız

selanm bayramda memelekete gitmiştik yeni döndük
salı gunu doktora gidip kesemizi de gördük
hala rüyalarımda kanamam oldıugunu goruyorum aslında hiç olmadı amam nedendir bilmiyotum her lavaboya gittiğimde kanamam olmadığı için şükrediyorum değişik bi ruh halindeyiim ,inşallah 10 gun sonra da kalp atışlarını duycaz

aynı şeyleri bende yaşadım canım halada yaşamaya devam ediyorum hiç düzgün rüya görmezdim rüyalardan kurtuldum şükür şimdilik ama aklımda hep bişey olacak korkusu var henüz onu yenemedim

bakın size oğluma aldığım damatlığı getirdim

Eklentiler

• $935872_155037414692413_2039607937_n.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar daha önce yazmıştım d.kontrol hapini birakmistim 2 ay daha korunup bu ay çalışmalara başlamıştık :) veee bugün hamis olduğumu öğrendim :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Amin.

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Selam kızlar,

1,5 ay önce kadar bende yazmıştım bebek istiyoruz diye. Veeeee bu ay ilk denememizde bebiş oldu çok şükür Allah aratmadı ilk seferde hamile kalabildim. Evleneli 3,5 yıla yaklaştı artık zamanıda gelmişti :)
Bu hafta ilk doktor kontrolümüz var 16'sında gideceğiz ultrasonda göreceğiz çok heyecanlıyız umarım herşey yolundadır :111:
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım :)

Çok sevindim canım senin adına tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah...

Amiiinn canim bende seni tebrik ederim :)) ben bugun ilk kontrole gittim.Akademiye Nuri beye.4, 5 haftalikmis fasulyeyi gördük :) 25 inde ikinci kontrolumuz kalp atislarini duycaz.

Ayy ne güzel canım inşallah bizde Cuma günü gidicez. Benim doktorumda Nuri Bey. Geçen hafta kan testi sonucunu alınca odasına çıkmıştık. 16Ağustos'ta gel ultrasonda görürüz demişti. Bakalım bizde görelim fasulyemizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…