herkesin bayramı kutlu olsun,iyi bayramlar...
Sağol canım. Doktorum kanamalar bittikten 40 gün sonra adet olursun dedi bana. Senin kaç gün sonra oldu?Cnm gecmis olsun oncekikle bende yasanis cok aglamistim ama ardibdan bi kere adet oldun gebe kaldim oglum olfu denemelere devam
allahım için hayırlısı 2. bebekmiş demekki üzülmemek elde değil ama buda allahın bir lütfu
bir ay dediğine göre o kadarda tehlikeli bi durum değil canım. benim arkadaşın da böyle bişey yaşadı ve 6 ay sonra dedi doktor, sonra hamile kaldı, şimdi 2 yaşında bir oğlu var hemde çok tatlı, allah en kısa zamanda sana da tekrar nasip etsin, üzülme yeni bebeğe hazırla kendini öptüm, bayramın kutlu olsun canım.
Kızlar daha önce yazmıştım d.kontrol hapini birakmistim 2 ay daha korunup bu ay çalışmalara başlamıştık :) veee bugün hamis olduğumu öğrendim :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Amin.
hayırlı olsun inş :)))
napıyorsunuz kızlar princssss, elifgülertarhan, sudioz, dilory ve daha adını yazmadıklarım arkadaşlarımm nasılsınız
selanm bayramda memelekete gitmiştik yeni döndük
salı gunu doktora gidip kesemizi de gördük
hala rüyalarımda kanamam oldıugunu goruyorum aslında hiç olmadı amam nedendir bilmiyotum her lavaboya gittiğimde kanamam olmadığı için şükrediyorum değişik bi ruh halindeyiim ,inşallah 10 gun sonra da kalp atışlarını duycaz
Kızlar daha önce yazmıştım d.kontrol hapini birakmistim 2 ay daha korunup bu ay çalışmalara başlamıştık :) veee bugün hamis olduğumu öğrendim :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Amin.
Selam kızlar,
1,5 ay önce kadar bende yazmıştım bebek istiyoruz diye.Veeeee bu ay ilk denememizde bebiş oldu çok şükür Allah aratmadı ilk seferde hamile kalabildim. Evleneli 3,5 yıla yaklaştı artık zamanıda gelmişti :)
Bu hafta ilk doktor kontrolümüz var 16'sında gideceğiz ultrasonda göreceğiz çok heyecanlıyız umarım herşey yolundadır :111:
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım :)
Çok sevindim canım senin adına tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah...
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bakın size oğluma aldığım damatlığı getirdim
Amiiinn canim bende seni tebrik ederim :)) ben bugun ilk kontrole gittim.Akademiye Nuri beye.4, 5 haftalikmis fasulyeyi gördük :) 25 inde ikinci kontrolumuz kalp atislarini duycaz.
bakın size oğluma aldığım damatlığı getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?