aminnn ben hareketlerini bile hissetmeye başladım bi bakmışsın snde o zamana gelmişsin :))) zaman çabuk geçiyo
gözünaydın canım allah eline almayı da nasip etsin sağlıkla, sıhhatle...
ay canım ya inşallah heşey yolunda giderde sağ salim alırız bebeişlerimizi kucagımıza
ızmıtte acık hesap yapan bıldıgınız bır bebek magzası varmı bebek arabsını acık hesap almak ıstıyorum ama bulamadım belkı aranızda bılen vadır.
Selam kızlar ben hamile değilim artık bebeğim 8aylık oldu ama İzmitgörünce selam vereyim dedim size:) size göre tecrübeli sayılırım artık.merakettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim:) Veysel Beydi benim dr. Konakta doğum yaptım.Çook da memnun Kaldım. Size de hayırIı hamileli kler kolay dağumlar dilerim
merhaba kızlar bir kızım var, ikinci bebeğime 11 haftalık hamileyim allah nasip ederse kasımda doğum var. izmitte yaşayıp hamile olanlar varsa bu süreçte birbirimize destek olalım, tanışalım, kaynaşalım istedim. ne dersiniz ?
napıyorsunuz kızlar princssss, elifgülertarhan, sudioz, dilory ve daha adını yazmadıklarım arkadaşlarımm nasılsınız
Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız? Benim hamilelik sürecim mağlesef sona erdi. Düşük yaptım. Sizinle de paylaşmak istedim. Üzülmedim desem yalan söylemiş olurum ama en azından demekki sağlıklı değilmiş ki düştü diyerek teselli veriyorum kendime. Çevremde okadar çok vardı ki böyle durumlar, artık doktorlar bile ilk düşükleri normal karşılıyorlar. Umarım sizler bebeklerini sağa salim kucaklarınıza alırsınız.
Selamlar & Sevgiler...
Selam kızlar ben hamile değilim artık bebeğim 8aylık oldu ama İzmitgörünce selam vereyim dedim size:) size göre tecrübeli sayılırım artık.merakettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim:) Veysel Beydi benim dr. Konakta doğum yaptım.Çook da memnun Kaldım. Size de hayırIı hamileli kler kolay dağumlar dilerim
napıyorsunuz kızlar princssss, elifgülertarhan, sudioz, dilory ve daha adını yazmadıklarım arkadaşlarımm nasılsınız
Merhaba bende İzmit te yasıyorum...Siteye yeni üyeyim keşif peşindeyimm..Tanışmak görüşmek üzere :)
canım benim çok geçmiş olsun, allah sana sağlık versin gerisi gelir, üzülme diyemem ama son değil tekrar denersin.hayırlı zaman da hayırlı bir bebek nasip etsin alllahım sana.
Amin teşekkür ederim canım. Hala kanamalarım devam ediyor, doktor 1 ay sonra tekrar deneyebileceğimi söyledi. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Tabi insanda 2. si için kaygı duymuyor değil, ya yine olursa diye. Kimsenin başına gelmesin zor bir süreç...
sen napıyosun tatlım, ben eskiye göre daha iyiyim, hala yiyemezsemde çok şükür halime, bebişte iyiymiş, dün kontrolumuz vardı, herşey yolundaymış,senin nasıl gidiyor.
Cnm gecmis olsun oncekikle bende yasanis cok aglamistim ama ardibdan bi kere adet oldun gebe kaldim oglum olfu denemelere devam
Amin teşekkür ederim canım. Hala kanamalarım devam ediyor, doktor 1 ay sonra tekrar deneyebileceğimi söyledi. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Tabi insanda 2. si için kaygı duymuyor değil, ya yine olursa diye. Kimsenin başına gelmesin zor bir süreç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?