kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

ızmıtte acık hesap yapan bıldıgınız bır bebek magzası varmı bebek arabsını acık hesap almak ıstıyorum ama bulamadım belkı aranızda bılen vadır.

Selam kızlar ben hamile değilim artık bebeğim 8aylık oldu ama İzmitgörünce selam vereyim dedim size:) size göre tecrübeli sayılırım artık.merakettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim:) Veysel Beydi benim dr. Konakta doğum yaptım.Çook da memnun Kaldım. Size de hayırIı hamileli kler kolay dağumlar dilerim

hoşgeldin öncelikle nasıl doğum yaptın

napıyorsunuz kızlar princssss, elifgülertarhan, sudioz, dilory ve daha adını yazmadıklarım arkadaşlarımm nasılsınız

Merhaba Arkadaşlar,

Nasılsınız? Benim hamilelik sürecim mağlesef sona erdi. Düşük yaptım. Sizinle de paylaşmak istedim. Üzülmedim desem yalan söylemiş olurum ama en azından demekki sağlıklı değilmiş ki düştü diyerek teselli veriyorum kendime. Çevremde okadar çok vardı ki böyle durumlar, artık doktorlar bile ilk düşükleri normal karşılıyorlar. Umarım sizler bebeklerini sağa salim kucaklarınıza alırsınız.
Selamlar & Sevgiler...

Merhaba bende İzmit te yasıyorum...Siteye yeni üyeyim keşif peşindeyimm..Tanışmak görüşmek üzere :)

napıyorsunuz kızlar princssss, elifgülertarhan, sudioz, dilory ve daha adını yazmadıklarım arkadaşlarımm nasılsınız

Ben iyiyim canım sen ve bebisin nasilsiniz bende ayin 9 unu bekliyorum heyecanla aranıza katilmak için sabirsizlaniyorum :) bu arada folik asit aldım başladım 1 hafta önce dr önerisiyle degil ama bi sakıncası yokmuş yan etkisi falan.

canım benim çok geçmiş olsun, allah sana sağlık versin gerisi gelir, üzülme diyemem ama son değil tekrar denersin.hayırlı zaman da hayırlı bir bebek nasip etsin alllahım sana.

hoş geldin canım, hamile olmak şart değil zaten herkese acık kapımız, sanada kolay gelsin ufaklıkla,her zaman bekleriz.

sen napıyosun tatlım, ben eskiye göre daha iyiyim, hala yiyemezsemde çok şükür halime, bebişte iyiymiş, dün kontrolumuz vardı, herşey yolundaymış,senin nasıl gidiyor.

canım benim çok geçmiş olsun, allah sana sağlık versin gerisi gelir, üzülme diyemem ama son değil tekrar denersin.hayırlı zaman da hayırlı bir bebek nasip etsin alllahım sana.

Amin teşekkür ederim canım. Hala kanamalarım devam ediyor, doktor 1 ay sonra tekrar deneyebileceğimi söyledi. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Tabi insanda 2. si için kaygı duymuyor değil, ya yine olursa diye. Kimsenin başına gelmesin zor bir süreç...

Cnm gecmis olsun oncekikle bende yasanis cok aglamistim ama ardibdan bi kere adet oldun gebe kaldim oglum olfu denemelere devam

sen napıyosun tatlım, ben eskiye göre daha iyiyim, hala yiyemezsemde çok şükür halime, bebişte iyiymiş, dün kontrolumuz vardı, herşey yolundaymış,senin nasıl gidiyor.

nasıl olayım bende artık hareketleri hissetmeye başladık çok mutluyuz elim karnımda geziyorum yine olsun diye :) bebişinin iyi olmasına sevindim annesini üzüyor biraz ama olsun değer o minik mucizeye

bir ay dediğine göre o kadarda tehlikeli bi durum değil canım. benim arkadaşın da böyle bişey yaşadı ve 6 ay sonra dedi doktor, sonra hamile kaldı, şimdi 2 yaşında bir oğlu var hemde çok tatlı, allah en kısa zamanda sana da tekrar nasip etsin, üzülme yeni bebeğe hazırla kendini öptüm, bayramın kutlu olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…