Kızım olacak. İsim bulamadım ama yardıma açığım
Hayirlisiyla kucagina alırsın inşallah. Berre ismi hoşuma gidiyor bu ara Peygamberimizin anneannesinin ismiymis.
Hayirlisiyla kucagina alırsın inşallah. Berre ismi hoşuma gidiyor bu ara Peygamberimizin anneannesinin ismiymis.
Slm arkadaşlar siz ve bebisleriniz nasılsınız bakim?
bebişin iyi olduğunu umut ediyorum yarın görecem inşallah ama ben hiç iyi değilim yine allaha şükür öyle bulantım filan yok ama halsiz bitkin mutsuz yorgun öyle zor geliyorum ki işe hep uyumak istiyorum
sen nasılsın
Umarım iyidir bebis.Bende ilk hamileligimde uyumustum hep ama başka sıkıntılarım olmadı çok şükür çok rahat bi hamilelikti.Simdi 1, 5 ay oldu hapı bıraktım 3ay eşim korunması gerekiyormuş hapin etkileri vücuttan tamamen gitmesi için ağustosta çalışmalara başlarız artık :) Bebisten iyi haberlerle gel inşallah :)
Merhaba arkadaşlar,
Ben de ikinci bebeğime hamileyim, bugün itibari ile 8+5 günlük hamileyim, ben de aranıza katılmak isterim.
gel canım hoş geldin
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım
5,5 yaşında bir kızım var . 2 düşük yaptım ve şimdide 3 haftalık hamileyim çok korkuyorum buda düşer diyemedical park gebze de candan çelike gidiyorum sıkı takipteyim anlıyacağınız. inşallah bu sefer düşmez
günaydın canım
inaşşah eylül gibi hayırlı haberlerini alırız akşam olsada gitsem de bir görsem acaba cinsiyeti belli olurmu
Merhaba arkadaşlar,
Ben de ikinci bebeğime hamileyim, bugün itibari ile 8+5 günlük hamileyim, ben de aranıza katılmak isterim.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım
5,5 yaşında bir kızım var . 2 düşük yaptım ve şimdide 3 haftalık hamileyim çok korkuyorum buda düşer diyemedical park gebze de candan çelike gidiyorum sıkı takipteyim anlıyacağınız. inşallah bu sefer düşmez
günaydın herkezlere dün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda maşaallah 12+5 haftalık olmuşuz boyumuz 6,32 cm ense kalınlığımız 2 bir sorun yok çok güzel dedi doktor gynoferon dıye demır ılacı ve coraspın dıye bır ılaca basladım oda kan sulandırıcıymıs bebege besınler daha rahat gıtsın dyeymıs bırde benım mıgdem cok agrıyor dıye rennıeduo dıye bır surup verdı ama bır hareketlıgıydıkı el salladı bıze resmen kalp atışlarını zor yakaladı doktor dans gösterisi yaptı bize :) bu arada birde 1 kg almışım cinsiyet ile ilgili bir gelişme yok hala bilmiyoruz 1 ay sonra 4lü teste gidecez o zaman öğrenecez inşallah
merhaba canlarım
günaydın herkezlere dün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda maşaallah 12+5 haftalık olmuşuz boyumuz 6,32 cm ense kalınlığımız 2 bir sorun yok çok güzel dedi doktor gynoferon dıye demır ılacı ve coraspın dıye bır ılaca basladım oda kan sulandırıcıymıs bebege besınler daha rahat gıtsın dyeymıs bırde benım mıgdem cok agrıyor dıye rennıeduo dıye bır surup verdı ama bır hareketlıgıydıkı el salladı bıze resmen kalp atışlarını zor yakaladı doktor dans gösterisi yaptı bize :) bu arada birde 1 kg almışım cinsiyet ile ilgili bir gelişme yok hala bilmiyoruz 1 ay sonra 4lü teste gidecez o zaman öğrenecez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?