kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

dur daha kız, sabırsız, biraz kilo almaya başla, zaten değiştirecen, rahat şeyler giymeye dikkat et, taytlar, tunikler, senin rahatın için. nasıl bu arada bakıyoum kime gelmiyor bende girmiyorum.

bende öle aklıma girdikçe yazıp çıkıyorum biraz hareketlendirmek lazım ama olmuo ztn şurda kaç kişiyizki

aman sakın diyim aklına getirme, ben ilk çocuğumda hamile kaldığım günden ikinciye hamile kalana kadar içtim. bu hamileliğimde acaip tiksindim . çok şükür içmiyorum ve doğumdan sonraa içmek istemiyorum. kızımda içtim dedim ya gel bana sor şimdi nasıl pişmanım , kendimi asla affedemiyorum ben bebeğime bunu nasıl yaptım diye,ölene kadar da yaşayacam bu vicdan azabını, o yüzden sakın yapma unut gitsin.

bende öle aklıma girdikçe yazıp çıkıyorum biraz hareketlendirmek lazım ama olmuo ztn şurda kaç kişiyizki

canlanır canım, şimdi hepimiz zor dönemlerdeyiz havada sıcak kimsenin gelesi yok...ben bu topiği güzel dostluklar kuralım diye açtım, umarım öyle de olur...nasılsın bakalım, bebiş nasıl

canlanır canım, şimdi hepimiz zor dönemlerdeyiz havada sıcak kimsenin gelesi yok...ben bu topiği güzel dostluklar kuralım diye açtım, umarım öyle de olur...nasılsın bakalım, bebiş nasıl

iyim ama işi çekemiyorum artık hiç batıyor her söylenen deliriyorum bebiş iyi gibi gözüküyor çok şükür hala hiçbir belirtim yok kasık ağrısından başka haftaya kontrole gidim de bi göreyim diyorum rahatı yerindemi bakalım. senin nasıl gidio bulantıların geçtimi kızında sigara içtin bi sorun oldumu peki olmadı desende içmeyecemde merak ettim sadece

yok canım nerde benim geçecek gibi değil cuma tekrar serum taktırcam, şükür şuan bi problem yok kızımda sadece işthsız yemek yediremiyorum. sakın içmeeeeeeeeeeee..... telafi edemeyecem tek pişmanlık şimdiye kadar... inşallah hep böyle gider hamileliğin canım. herşeye sinir olman normal çünkü hormanlarımız değişiyor,rahatı yerindedir annesi merak etme.

yok mu bu izmitte benden başka hamile, izmitlliler sohbeti, tanışmayı sevmiyolar galiba ...

Merhaba Hanımlar,
Hamilelik için çalışanlar da dahil olabiliyor mu bu topiğe? :))
İlk deneme gerçekleşti, adet günümü bekliyorum...

sslmmm cnm bene gebzedeyim 14 gün önce doğum yaptımm.

İyi ne olsun bi şişliğim var sanki :)) akademide Nuri beye gidiyorum ben. Memnunum ama yine de söylediklerini kontrol olsun diye bu hafta Amerikan hast. Tavsiye edilen bi doktora gittim. Farklı bişi yok. Herşey yolunda dedi bakalım

Merhaba Hanımlar,
Hamilelik için çalışanlar da dahil olabiliyor mu bu topiğe? :))
İlk deneme gerçekleşti, adet günümü bekliyorum...

olmaz olur mu , hoş geldin, hamişler dedim ama benim kapım herkese açık...inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canım

tabikide hoşgeldin nasılsın

Hoşbulduk, ben de uzun süredir sitenin takipçisiydim birgün buraya yazacağım hiç aklıma gelmemişti.İzmitli bayanların da burada olup hamilelik sürecini paylaşması güzel.Sizler hamilesiniz sizden öğreneceklerim vardır elbet. İlişki gününün ertesi günü ve sonrası adet olacakmışım gibi sol kasığımda ağrı oldu (2 gün) ayrıca karnımda hala bir şişlik var gaz varmış gibi.Adetime daha 10 gün var. Ne ovulasyon dönemimde ne de adet öncesi kasık ağrım neredeyse hiç olmadı. İlk defa başıma gelince ve de topiklerde de okuduğuma göre gebelik için ilk belirtiler olabilirmiş. Sizin fikrinizi de almak isterim.Selamlar.

olmaz olur mu , hoş geldin, hamişler dedim ama benim kapım herkese açık...inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canım

Amin canım,umarım ilk deneme başarılı olur.2,5 senelik evliyim ve artık düşünüyoruz. Adet günüme daha 10 gün var. İlişkiden en erken 10 gün sonra kan testinde çıkıyormuş sanırım.şimdilik beklemedeyim.

allah bağışlasın, adıyla yaşasın inşallah sana geçmiş olsun, nasılsın bakalım lohusa hanım, depresyon falan yok değil mi? kız mı , erkek mi?

depresyondan ziyade duygusallık ve alınganlık var canım..bu arada iyi dileklerin için teşekkürler..erkek teyzesi..adı görkemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…