dur daha kız, sabırsız, biraz kilo almaya başla, zaten değiştirecen, rahat şeyler giymeye dikkat et, taytlar, tunikler, senin rahatın için. nasıl bu arada bakıyoum kime gelmiyor bende girmiyorum.
sabah durakta otobüs beklerken ablamın biri karnıburnunda 2 gün sonra doğaracak resmen yaktı sigarasını içmeye başladı bende sigara kullanan biriydim ama bu şekildede içilmezki canım istedi onu öyle görünce şimdide aklımdan çıkmıyor
bende öle aklıma girdikçe yazıp çıkıyorum biraz hareketlendirmek lazım ama olmuo ztn şurda kaç kişiyizki
canlanır canım, şimdi hepimiz zor dönemlerdeyiz havada sıcak kimsenin gelesi yok...ben bu topiği güzel dostluklar kuralım diye açtım, umarım öyle de olur...nasılsın bakalım, bebiş nasıl
iyim ama işi çekemiyorum artık hiç batıyor her söylenen deliriyorum bebiş iyi gibi gözüküyor çok şükür hala hiçbir belirtim yok kasık ağrısından başka haftaya kontrole gidim de bi göreyim diyorum rahatı yerindemi bakalım. senin nasıl gidio bulantıların geçtimi kızında sigara içtin bi sorun oldumu peki olmadı desende içmeyecemde merak ettim sadece
yok mu bu izmitte benden başka hamile, izmitlliler sohbeti, tanışmayı sevmiyolar galiba ...
Merhaba Hanımlar,
Hamilelik için çalışanlar da dahil olabiliyor mu bu topiğe? :))
İlk deneme gerçekleşti, adet günümü bekliyorum...
merhaba kızlar bir kızım var, ikinci bebeğime 11 haftalık hamileyim allah nasip ederse kasımda doğum var. izmitte yaşayıp hamile olanlar varsa bu süreçte birbirimize destek olalım, tanışalım, kaynaşalım istedim. ne dersiniz ?
Bende izmitteyimm
Merhaba Hanımlar,
Hamilelik için çalışanlar da dahil olabiliyor mu bu topiğe? :))
İlk deneme gerçekleşti, adet günümü bekliyorum...
sslmmm cnm bene gebzedeyim 14 gün önce doğum yaptımm.
tabikide hoşgeldin nasılsın
olmaz olur mu , hoş geldin, hamişler dedim ama benim kapım herkese açık...inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalırsın canım
allah bağışlasın, adıyla yaşasın inşallah sana geçmiş olsun, nasılsın bakalım lohusa hanım, depresyon falan yok değil mi? kız mı , erkek mi?
depresyondan ziyade duygusallık ve alınganlık var canım..bu arada iyi dileklerin için teşekkürler..erkek teyzesi..adı görkemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?