• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

Aaa cnm hay allah ee ne yapsak bilmiyorum ki delimiyimde haftaya gelemiyor ay bilmiyorum ki tatlım yaa oylamamı yapsak ne yapsak:31::44::44:

bende bilemedim şimdi, ben bu haftaiçi müsait olurum ancak. napsak bekleyebilirizde bakarız uygun bi zamanda görüşürüz. napaıyon bakem bu arada

soplitav harikaydı kızlar ya süperdi oynadım eskisi gibi deli dolu oynayamdım ağır gelin havası takıldım brazcık ama çoook güzeldi nişanlımda geldi işte grup marsis :

Eklentiler

• $DSC04270.webp
    $DSC04270.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC04271.webp
    $DSC04271.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSC04272.webp
    $DSC04272.webp
    19 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSC04273.webp
    $DSC04273.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSC04263.webp
    $DSC04263.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
böyle kadınları görünce mutlu oluyorum artık dertlerini konuşabilen , en mahrem sıkıntılarını paylaşabilen hatta netten kendi şehirlerinde buluşma günü organize edebilen kadınlar olmuşuz ne mutlu bende izmitteyim kendi şehrimin kadınlarını bu platformda görmek mutlu etti beni sevgiler

böyle kadınları görünce mutlu oluyorum artık dertlerini konuşabilen , en mahrem sıkıntılarını paylaşabilen hatta netten kendi şehirlerinde buluşma günü organize edebilen kadınlar olmuşuz ne mutlu bende izmitteyim kendi şehrimin kadınlarını bu platformda görmek mutlu etti beni sevgiler

merhaaba sende hoşgeldin canım :3:

kızlar nrdesiniz dün denize gittik yandım yahu fakat pek kalabalıktı kimse girmiyor galba boşlamayın buraları

Cnm bu topic can çekişiyor yakında ölmese bari:1:

yavrukuş napıyon bakem. valla kızlar ben toplanma telaşından giremiyom taşıncam ya. bu ay sonuna fırsat buldukça geliyom ben geldiğimde de kimse olmuyor. topik ölmesi yaaaaa. yaşatın bu topiğiiii. artık ramazandan sonra büyük buluşma yaparız belki katılım fazlalaşır.

bende cuma günü kerpeye gittim haftasonu olmamasına ragmen feci kalabalıktı ama denize az kişi giriyodu. en az 3 ton karardım :) :16:

Back
X