ilyada hangi oteli demissin kaydirak falan anlamadim ayrintili olarak bana adres falan verebilirmisin tel yada saol canim tesekkur ederim
meraba canım
evet oquapark karamürsel çıkışında yol üstünde ben yazları devamlı giderim hem büyük hem ailenin gidebileceği bir yer günlük ya da yatılı fiatlar da çok uçuk değil ama bu sene bilmem nasıl olur
buradan tel veremiyoruz sanırım ama 118 den öğrenebilirsiniz
birde yahya kaptanda var ama biraz küçük ve yatılı değil sanırım geçen yaz 1 kere gitmiştim orayada sağlıcakla kal canım
Merkez ilçe İzmit, Derince, Gebze, Gölcük, Karamürsel, Kandıra ve Körfez olmak üzere yedi ilçesi var Kocaeli'nin. İzmit ilçesi Asya ile Avrupa arasında geçiş yeri. Büyük sanayi kuruluşları ve alışveriş merkezlerinin de bulunduğu ilçeden geçerken yolun sağında ve solundaki pişmaniye-saray helvası satıcılarına kayıtsız kalmak mümkün değil. Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Av Köşkü ile Atatürk Heykeli arasında kalan, Hereke, Tavşancıl ve traverten taşlarından yapılan Saat Kulesi'ne özellikle uğrayın. Etnografya müzesinin ardından tarihi yâd edip İzmit Garı önüne getirilen Gayret Gemisi'ne uğrayın. Kocaeli Valiliği ve İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından Yüzer Sanatlar Galerisi ve Müze haline getirilen gemiyi pazartesi hariç her gün saat 08.30-16.30 arasında gezebilirsiniz. İzmit-İstanbul karayolu üzerindeki Gebze, Kartacalı komutan Hannibal'ın mezarı; Arkeolog-Ressam Osman Hamdi Bey'in müze evi ve Mimar Sinan'ın eseri olan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'ni görmek gerekir. Eskihisar Kalesi?ni görüp Darıca Bayramoğlu Kuş Cenneti ile Ballı Kayalar Doğa Parkı'nı da ziyaret edebilirsiniz. 17 Ağustos 1999 depreminden en çok zarar gören yerlerden biri olan Gölcük-İzmit?e 16 km uzaklıkta. Tertemiz ve doğa harikası sahilleriyle ilgi çeken Kandıra,
özellikle yaz aylarında turist akınına uğruyor. Burada Babadağı tepesindeki Kocaeli fatihi Akçakoca'nın anıt mezarı görülebilir. Sepetleriyle tanıdığımız Karamürsel ilk Osmanlı Kaptan-ı Deryası Karamürsel Bey'in anıt mezarının bulunduğu bir ilçe. Kocaeli'nin sanayi özelliklerini yoğun bir şekilde bünyesinde barındıran Derince'nin Çenesuyu meşhurdur. Arabanızla gidiyorsanız eğer, Derince'ye girip Çenesuyu doldurabilirsiniz bidonlarınıza. Yarımca'dan geçerken kiraz, Değirmendere'den de fındık almayı unutmayın. Hediyelik için Hereke halısını tercih edebilirsiniz. Kayser (Kaiser) Wilhelm Köşkü'nün arkasında bulunan Hereke Halı Fabrikası gezilebilir. Turizm potansiyelini Sapanca ile paylaşan Maşukiye'nin pazar günü kurulan semt pazarına uğrayıp meyve, sebze ve yeşillik almak
adettendir. Sonrasında ise Maşukiye'ye çıkıp alabalık tesislerinde bir güzel karnınızı doyurup, Sapanca sahilinde de çayınızı içebilirsiniz.