Merhaba, Aranıza yeni katıldım. Sunum hazırlamak üzere araştırma yaparken arama motoru sayesinde sitenizle tanıştım. İyi ki tanışmışım. Bende Hereke'liyim. Ana-baba memleketim değil ama BENİM memleketim. Küçücük ama çok nezih bir ilçedir. Gerçi şimdi küçük geliyor. Çocukluğumda o sokakları, sahili o kadar büyüktü ki anlatamam. Cuma günleri okuldan kaçar Karamürsel pazarına giderdik. Şu vapur bir an önce varsa karşı kıyıya diye telaşlanırdık. Şimdi vapurdan geçtim kayık göremiyorum. Malumunuz her genç kız gibi iyi bir kısmet çıktı ve evlendim :) Şu an gündüzü bile gri gecesi hep ayaz Ankara'dayım. Ama deselerki "bırak herşeyi gel doğduğun o köhne evde yaşa" sanırım tereddütlerimi aklıma bile getirmekten kaçınır koşa koşa giderdim. Yıllardır yüzme fobim olmasına sebep olan, beni bisikletimle alt eden iskelesinden 5 kere daha denize düşmek isterdim. Sanırım klavyem düştü parmaklarımın dili şişmiş :) Sizleri tanımak çok güzel. Hereke'li olmak çok güzel. Sağlıcakla kalın. Allah hiçbirinize sevgiyi aratmasın.