Kocaeli///41

slm kızlar ben kocaelılı dıılım ama 4 ay oldu gebzeye tasınalı

Selam arkadaşlar,
Ben de Kocaeli merkezdenim, yani izmitten, pismaniyenin merkezinden hepinize sevgiler....Ben uzun bir süredir işlerimin yoğunluğu sebebiyle siteye girememiştim, ama iyiki girmişim, tşk.ler Kazen:)) Hemşerilerimin kimler olduğunu görmüş oldum,

Eskiden boklu körfez olarak anılırdı ne olduysa deprem sonrasında ne bok kaldı ne körfez de koku. Tabi sanayinin de burayı terketmesi alınan çevre önlemlerinin de bunda etkisi büyük.
bizim kocaelimiz bu yazıda yazdıgı gibi deyildi depremden önce kocaeliyi kimse umursamıyordu neden bu yazıda yazdıgı gibiy herkes öyle biliyodu birde pişmaniyesini biliyordular arkadaşımızın dedigi gibi şimdi askeri müzemiz var aslında kocaelidede gezilcek ve görülcek yerler var ve senide bu yazından kınıyorum bu aslında kocaelilere hakaret olarak yazılmış bir yazı olarak anımsıyorum ve senide kınıyorum: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: 1yes2:

herkese mrh kocaeli hakkında yazdıklarınız çok güzel teşşekür ediyorum bir ufak ilavem olacak maşukiye ve yuvacık barajının görülmeye deger bir yer olduguna inanıyorum çünkü rahatlamak ve insanın huzur bulacagı yer

işim geregi aranıza fazla katılamıyorum çok özür diliyorum boş kalan zamanlarımda boşta kalırsa oralarda vakit geciriyorum oralar benim sahte cennetim afınıza sığınıyorum

merhaba herkese... bende kocaelidenim. bu şehri çok seviyorumm bennnnn....

merhaba arkadaşlar kocaeliden esmos

evli 3çocuk annesiyim ev hanımıyım

merhabalar bende doğma büyüme kocaeliliyim beğendik carrefour real özdilek gibi alışveriş merkezlerinin olması dolayısıyla son yıllarda iyice gelişti ve şu anda da ncity ile koçtaş daha da yenilik kattı bahçecik soğuk suyu da unutmamak lazım ayrıca onkoloji hastanesi ve üst geçitlerimiz yapıldı tabiiki birbuçuk milyon lalelerimizi de eklemek istiyorum aklıma gelenler şimdilik bunlar yani bence kendine özgü yaşanılacak bir şehir

selam bende bir kocaeli hayranı olarak
60 evler sahilini görmenizi dilerim
bana hak vericeksiniz umarım...

ben Kocaelili değilim ama kocaelinin gönlümde ayrı bir yeri var 14 yıl Gebze/Dilovası'nda bir boya fabrikasında çalıştım, bir çok arkadaşım var Kocaeli'nde oturan, fabrikadan Soğuksu mevkine piknik düzenlenmişti,çok güzel bir yer, Kocaelinin bahsi geçtiğine orası gelir aklıma...tüm Kocaelilere selam olsun.... :çiçek:

benimde küçüklüğüm gölcükde geçti diyebilirim.hala orda,kavaklıda halam ablamve kuzenim oturuyo ve kavaklıyı çok seviyorum

selam bende kocaeli'ndenim henüz siteyi çözemediğimden fazla katılamıyorum sevgiler tüm kocaeli lere

selam bende kocaelı merkezde oturuyorum.msn adresım [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR] eklersenız tanısabılırız.sevgıler funda

selam bende kocaelınde oturuyorum tanısabılırız tum kocaelındekı arkadaslarla.msn adresım xxxxxxxxxxxxxxxxxxx sevgıler

selam bende kocaelinde oturuyorum burdakı arkadaslarla tanısalım ne dersınız xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

kocaeliler benimde eşim izmitli doğma büyüme.bu yazgene izmite gelmeyi planlıyoruz.eşime bi süpriz yapmak istiyorum çünkü kocaelini sadece 3 gün üstünkörü gezebildiğimden hoş şirin mekanlarını bilmiyorum:uhm: eşim izmit merkez reale çok yakın oturuyordu,şimdi ailesi orda.izmitte güzel mekan önerileriniz var mı:uhm: nerelere gidebiliriz tavsiyelerinizi bekliyorum,eşime süpriz yapıcam,bak bende kocaelini avcumun içi gibi biliyorum diye:sm_cool: :dance:
___________________-
:kahve:

Benimde cocuklugum tütünciftlikte gecti. Anne tarafım izmitli fırsat buldukca gidiyorum.

malesef denizimiz temiz değil ancak en yakın kefken ağva kerpe gibi beldelere gidilebiliyor yatılı ya da günübirlik art otelimiz var su kaydıraklı orayı herkese tavsiye ederim ben çok beğeniyorum evet arkadaşlar başka yorumları olan varsa yazalım lütfen kocaeliden herkese sevgiler

Izmit Tam Avrupa Kentidir. Gebze De Yaşiyorum Ama Bir Yanimda Izmitli . Maşukiye,kartepesiyle, Tam Anlamiyla Dört Dörtlük Kent. Alişveriş Merkezleri : Nincyt, Outlet Center ,koçtaş.
Veeeeeeee Ulus Pazari. Sadece Pazar Günleri Kuruluyor,çok Ucuz Ve çok Kaliteli Bir Pazar. Sadece Ufak Mutfak Aletleri Ve Giyim üzerine Satiş Yapiliyor.sabah Kahvalti Yapacaksiniz Izmitte Taze Simit Sicacik,üstüne Kaşar Ve Tavşan Kani çay .pişmaniye Yiyeceksiniz Mutlaka .
Fethiye Caddesi ,yürüyüş Yolu Ve Uğur Mumcu Parki Civil Civil şimdi.sahilde çok Güzel .balik Tutanlar Ve Sevgililer Doldurmuş Sahili.
Gebzem Farkli Tabii Ama çok Seviyorum .eskihisar Kalesi, Hannibal'in Mezari,çoban Mustafa Paşa Camii Ve Osman Hamdi Bey Müzesi Bunlarda Tarihi Yerleri .gebzenin Köylerinde 1 Ay Sonra Heryer Meyve Ve Sebze Olur.dalindan Sofraniza Ve Sanayi Kenti Daha Ne Olsun :)

söylenecek ne varsa kazen söylemiş zaten fazla söze gerek yok..teşekkürler kazen..cevabım gecikti özür diliyorum 41 hemşolarımdan..

X