ben safiş yeni üyeyim istanbul dogumluyum burda ist te büyüdüm fakat aslen kocaelinin yerlisiyim tüm kocaelililere selam . kocaelini çok seviyorumEskiden boklu körfez olarak anılırdı ne olduysa deprem sonrasında ne bok kaldı ne körfez de koku. Tabi sanayinin de burayı terketmesi alınan çevre önlemlerinin de bunda etkisi büyük.
Şimdilerde körfezde teknelerle yarış yapan yunusları görmek ve yaşayan balık türlerindeki artışı görmek mümkün. Buna ek olarak bir keltepmiz var ki olmazsa olmazlardan biridir. GreenPark'ın orada açmış olduğu kayak tesisleri mutalaka ziyaret edilmelidir.
Karadeniz sahilimiz var birde Seyrek, Kefken, Kerpe, Kovanağzı gibi beldeler de mutlaka ziyaret edilmelidir.
Birde buranın pişmaniyesi ünlü dileyenlere yollarız değil mi Kocaeliler ?
Eksiğim kaldımı ? kaldı ise tamamlayın.
lülülülülülü
ben safiş yeni üyeyim istanbul dogumluyum burda ist te büyüdüm fakat aslen kocaelinin yerlisiyim tüm kocaelililere selam . kocaelini çok seviyorum
:Roflol::Roflol:sağol güzel yorumların için ama pek yeşillik bırakmadılarKocaeli ile hiçbir sorunum yok.
KOCAELİ ..
Hayatım benim, İstanbul'a yakın, Körfezin incisi, demiryoluyla, sahiliyle bambaşka bir yer burası, İstanbulun az küçülmüş hali ..
Adım attığın her yer tarih, Gözünün görebildiği her yer ya yeşil, ya deniz,
Sanayinin neredeyse başkenti.
Biraz iddialı olabilir ama, bana 10 İstanbul verseler 1 Kocaeli ile değişmem. En azından İstanbul gibi yol çilemiz yok.