Kocaeli///41

lülülülülülü ben safiş yeni üyeyim istanbul dogumluyum burda ist te büyüdüm fakat aslen kocaelinin yerlisiyim tüm kocaelililere selam . kocaelini çok seviyorum

lülülülülülü
ben safiş yeni üyeyim istanbul dogumluyum burda ist te büyüdüm fakat aslen kocaelinin yerlisiyim tüm kocaelililere selam . kocaelini çok seviyorum

bende şehrimi çok seviyorum:hooray::dance::dance:

Ben de bölge olarak Kocaeli sayılıyorum ama İstanbul'a daha yakınım.Aslında zaten İstanbul'luyum ama Kocaeli ile hiçbir sorunum yok.Bilakis yemyeşil bir şehir.Çok seviyorum.

anaaaaa, ne çok hemşerim varmışş! ben de izmitliyim ama iş dolayısıyla istanbuldayım şimdi. tabii ki tatili izmitte geçiricemmm!:teytey:

KOCAELİ ..

Hayatım benim, İstanbul'a yakın, Körfezin incisi, demiryoluyla, sahiliyle bambaşka bir yer burası, İstanbulun az küçülmüş hali ..

Adım attığın her yer tarih, Gözünün görebildiği her yer ya yeşil, ya deniz,

Sanayinin neredeyse başkenti.

Biraz iddialı olabilir ama, bana 10 İstanbul verseler 1 Kocaeli ile değişmem. En azından İstanbul gibi yol çilemiz yok.

sana katılıyorum kesinliklea.sa.s

anneannemde kocaelinde oturur korfezin guzel bir yer oldugunu duymustum birde bu yaz gidicem pismaniye alayim bakalim ne kadar guzelmis!!

slm ben dogma büyüme izmitliyim izmit pişmaniyesiyle ünlü bi şehrimiz birde özelligi sanayi ve fabrikaların çok olması ben çok seviyorum izmitimizi yeşil alanımız çok iyiki izmittte yaşıyorum:dance: izmitli arkadaşlar yokmu ben burdayıma:uhm: :1hug:

merhabalar bende kocaelinin en yeşil beldesi maşukiyedenim

maşukiye harika bir yer

slm canım bende gebzeliyim ve mutlu kenti biliyorum oradaki konutlar sonradan yapıldı ve satışa sunuldu alanlar oturuyo şimçik ewlerinde orası köy veya kasaba degil oralı nasıl oluyosun?

bravo süper anlatmışsın gebzeyi eline diline saglık hayatım bende gebzeliyim

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba İzmitli kızlar.Kasımın 3 ünde yani bu Cumartesi günü buluşma planlıyoruz. Gelmek isteyenler buradan ya da Aktivite Buluşma bölümünden irtibat kursunlar. Sevgiler...

Pufi(kısaca) bendeki görünümde bi değişiklik yok.Aynı yerinde duruyor.Cumartesi tama dimi 3-4 kişiyi geçmeyeceğiz gibi görünüyor şimdilik.Ama Allahtan ümit kesilmez.Binlerce üyesi olan bir sitede bu kadarcıkmıyız ühünk.

hanımlar sakaryada buluşma düzenliyoruz gelebilecek olanlar bizi memnun eder sizleride aramızda görmek isteriz buluşma aktiveteleri forumunda konumuz açıldı sizleride bekliyoruz

BEN İSTANBULDAN KOCAELİNE GELİN GELDİM
BİR YIL HİÇ ALIŞAMADIM
AMA ŞİMDİ ÇOK
SEVİYORUM GEZDİM GÖRDÜM ÇOK BEĞENDİM a.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…