Kocaeli///41

yeşimcim bende özer kuaföre giderim biraz kesimi filan pahalı ama şahane saçlar yapıyor.istiklal caddesinde

selam..herkese yeni yapılan seka parkı ziyaret ettiniz mi? daha tamamlanmadı ama harika olmuş.gidip görün beni..ailece yanı çoluk çocuk gidilcek güzel bi yer

selam..herkese yeni yapılan seka parkı ziyaret ettiniz mi? daha tamamlanmadı ama harika olmuş.gidip görün bence..ailece yanı çoluk çocuk gidilcek güzel bi yer

orayada yakınım aslında ama hiç gitmedim daha merak ettim şimdi yaz geldi artık sahilede bol bol inilir orayada gidilir

merhabalar :KK66:
ben kocaeli gölcük te oturuyorum.
ben bi fikir önericem size; ilimizi herhangi bir yerinde yapılacak sergi, kermes, fuar gibi aktiviteleri buraya yazarsak hem sosyalleşiriz, hemde karşılaşma imkanı bulabiliriz. ben şahsım adıma bunu sizden rica ediyorum.. tşklr.

güzel bir fikir canım.bundan sonra bildiğim konser sergi vs. konuları buradan duyurmaya çalışırım bende:)

hoşgeldin blanco aramıza:)hem hemşehri hem meslektaşmışız seninle:)

merhabaa..bende gebzeden 4 sene önce taşındık hayatımda hiçbiryerden bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum..iğrenç sokağına çarşısına çıktığımda kendimden utandığım bir yer..Asla asla asla tavsiye etmemm benneyaptımki:kızgın:

merhaba, ben de izmitliyim. şimdi istanbulda öğretmenlik yapıyorum ama fırsat buldukça atlayıp trene anneme yani canım izmitime kavuşuyorum...:teytey:

saolun arkadaslar bir bakayim gelince bir tanesi sanat sokaginda oburu fethiye caddasindeki merdivenlerde demissin ilyada cillim pizza vardi bir zaman ordaki merdivenlerimi kastediyorsun canim

canım kusura bakma sağlık kontrollerim vardı sorunu geç gördüm
ordaki merdivenlerden de çıkabilirsin zaten hepsi kuaförler sokağına gider ama bu en sonda yeni turan durağındaki yola çıkmadan sevgiyle kal canım

bu arada oldukça çoğalmışız ne güzel

merhabalar herkese. ben de izmitliyim. bu kadar kalabalık olduğumuzu tahmin etmemiştim, 41 kere maşallah valla...:teytey:

X