- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Ne yapacaksın burda senin tabirinle senin gibi zavallıları? Akşama kadar dert yanıp akşam kocam gelir şimdi yemek yapayım deyip ertesi gün hanımlar bugün benim şurama vurdu kocam ya sizin ki? diye konu mu açacaksın??Yani bilmek istiyorum benim gibi zavallılar var mı ?benim elimden sabretmekten başka bir şey gelmiyor o kadar defolsun sevgisi öküz
Bu yaratığı çekmek zorunda değilsin yazık sanaSelam arkadaşlar hepinize.size hakikaten de bir dertten yazmak istiyorum.ben Moskova’da yaşıyorum ve amcam buraya çalışmaya gelir ve gider,neyse ben gündüzleri pek uyumam ama erken uyandığım için uyu verdim.bir de baktım kocam olacak alçak arıyor:çocukları git kreşten götür,ben de uykulu telefonu kapattım gitmedim daha 1 saat vardı,bu 3 kere aradı sonunda kavga ettik ve bana”eşek kızı”diye küfretti.sonra ben kreşe gittim gördüm yine arıyor açmadım,deme amcam gelmiş çocukları görmek istemiş (yahu sen bunu bana söylesene aşağılık )neyse eve geldim bir sürü mesaj beni tehritler korkutmalar,bloke ettim onu.öbür gün bana başladı”senin ana baban sana Terbiye vermemiş falan,aradım annemi söyledim anam da şuna mesaj çekti medenice,akşam oldu geldi eve yine bana saldırmalar falan,2 telefonum vardı birini aldı bendem öbürünü gizledim beni öyle dövdüki ben şu ana kadar böyle bir şey görmemiştim eltimi sesledim eltim çıktı beni odasına aldı ayağım şişmiş kolum mosmor,babasına şikayet ettim.sabah oldu yine bana saldırmak istedi babama şikayet ettin falan,kapıyı da kilitledi,eltimi yine sesledim eltim geldi kapı arkasında”eğer kapıyı açmazsan babanı arayacağım” dedi.bu bıraktı beni,sonra bana”eşyalarını topla ben eve gelince,senin gibi terbiyesizini görmedim hiç”dedim sensin o.ana babama küfür ediyorsun.eltim dehepsiniduyuyordu.neyse söyledi seni bumdam da kötü hale sokacağım.akşam işine bakarım senin eşek falan dedim sensin eşek.döndü sesled gel buraya gitmedim akşam çok ihtimal bunun dayağını yiyeceğim cehennemi yaşıyorum
ÇocukLarını Düşün Sıfırdan Kendine Bir Düzen Kur ÇocukLarınLa BöyLe Bir Adam İLeride Sana Daha Kötüsünü Yapar Kendin Ve ÇocukLarın İçin Bence KurtuL Deriimm....Selam arkadaşlar hepinize.size hakikaten de bir dertten yazmak istiyorum.ben Moskova’da yaşıyorum ve amcam buraya çalışmaya gelir ve gider,neyse ben gündüzleri pek uyumam ama erken uyandığım için uyu verdim.bir de baktım kocam olacak alçak arıyor:çocukları git kreşten götür,ben de uykulu telefonu kapattım gitmedim daha 1 saat vardı,bu 3 kere aradı sonunda kavga ettik ve bana”eşek kızı”diye küfretti.sonra ben kreşe gittim gördüm yine arıyor açmadım,deme amcam gelmiş çocukları görmek istemiş (yahu sen bunu bana söylesene aşağılık )neyse eve geldim bir sürü mesaj beni tehritler korkutmalar,bloke ettim onu.öbür gün bana başladı”senin ana baban sana Terbiye vermemiş falan,aradım annemi söyledim anam da şuna mesaj çekti medenice,akşam oldu geldi eve yine bana saldırmalar falan,2 telefonum vardı birini aldı bendem öbürünü gizledim beni öyle dövdüki ben şu ana kadar böyle bir şey görmemiştim eltimi sesledim eltim çıktı beni odasına aldı ayağım şişmiş kolum mosmor,babasına şikayet ettim.sabah oldu yine bana saldırmak istedi babama şikayet ettin falan,kapıyı da kilitledi,eltimi yine sesledim eltim geldi kapı arkasında”eğer kapıyı açmazsan babanı arayacağım” dedi.bu bıraktı beni,sonra bana”eşyalarını topla ben eve gelince,senin gibi terbiyesizini görmedim hiç”dedim sensin o.ana babama küfür ediyorsun.eltim dehepsiniduyuyordu.neyse söyledi seni bumdam da kötü hale sokacağım.akşam işine bakarım senin eşek falan dedim sensin eşek.döndü sesled gel buraya gitmedim akşam çok ihtimal bunun dayağını yiyeceğim cehennemi yaşıyorum
Konu sahibinin eski konularina bakinca konu sahibini hatirladim. Eltisi kendisinden kucuk ve ona cevap verdi diye tokat atmayi hakki goren bir arkadas kendisi. Konudaki uslubu da defol, yuru git vb.seklindeydi. esine de uslubu boyle ise isi kotu.
Konu sahibi, siz de az değilmişsiniz yani6 yıllık evliyim,geçen yıl ağustosa kadar babama herşeyi söylerdim ama o ameliyat geçirdi yüreğinden,çokta zor ameliyattı,o zamandan beri artık hiçbirşey söylemiyoruz.neresi tezat
Çok teşekkür ederim bir şey yapmadı banaUmarım bu gece huzurlusunuzdur korktuklarınız başınıza gelmemiştir.
Genel olarak konuyu ve yorumları okudum, tüm önerilere hayır demişsiniz.
Benim de aklıma bir öneri geldi ama etik değil. Hoş kocanızın yaptığının yanında masum kalır ama... Eczaneden sıvı sakinleştirici alıp yemeklerine katın bence bu yapılabilir. Kimsenin iradesine zarar vermem ama adamı da tutup dovemeyecegime göre aklıma bu geldi.
Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için,bir şey yapmadı dualar beni kurtardıNilucan dayak yedin mi yemedin mi iyimisin değilmisin aklım sende kaldı.
Bu seferlik sadece kurtulmaya çalış nilu lütfen.Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için,bir şey yapmadı dualar beni kurtardı
BEnim babam benim için herşey yapmış birisi ALLAH Korusun ona birşey olmasına asla dayanamam26 yaşında bir kadın tekme tokat dövülüyor ama, babaya bir şey olur korkusuyla susuyor. Allah korusun bu gidişle olan sana olacak, o zaman baban ne yapacak?
Allah yardımcın olsun ne diyeyimBEnim babam benim için herşey yapmış birisi ALLAH Korusun ona birşey olmasına asla dayanamamAbim de bana şunu söylemiş ki eğer anne babama bir şey olursa seni asla affetmeyeceğim silerim
Yazık sana ya, her şeyi anlatman gerekmez, gelin beni alın dayanamıyorum de gelip alsınlar. Babam üzülür diye ölüm göze alınmaz, sen kurtulursan baban da ölmez. Dayaktan komaya girsen de baban öyle öğrense daha mı iyi, o zaman ölmeyecek mi babanBEnim babam benim için herşey yapmış birisi ALLAH Korusun ona birşey olmasına asla dayanamamAbim de bana şunu söylemiş ki eğer anne babama bir şey olursa seni asla affetmeyeceğim silerim
Eline birşey mi geçti bunu buraya yazıncaAy bu seni kurtaran elti tokat attigin elti mi? Valla eltinin kiymetini bil bence.
BEnim babam benim için herşey yapmış birisi ALLAH Korusun ona birşey olmasına asla dayanamamAbim de bana şunu söylemiş ki eğer anne babama bir şey olursa seni asla affetmeyeceğim silerim
Zavallı olmayın işte onu diyoruz size. Bir yerden başlamanız gerek. Bırakın o adamı. Ne olacaksa olsun diyin ayrılın. Şimdiden daha kötü olmayacaktır hiç birşeyYani bilmek istiyorum benim gibi zavallılar var mı ?benim elimden sabretmekten başka bir şey gelmiyor o kadar defolsun sevgisi öküz
Bana demişki eğer boşanırsan sana herkes kötü gözle bakar falanAbiniz önce erkek adam olsun da kardesine sahip ciksin o zaman. Conta tin böyle birinin silmesi. Simdide size hayiri yok
Bana demişki eğer boşanırsan sana herkes kötü gözle bakar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?