Niye boşanmayı düşünmüyorsunuz?
Bir adım sonra sizi öldürür bu yaratıü
Çünkü bana çare şunda değil diyorlarNiye boşanmayı düşünmüyorsunuz?
Bir adım sonra sizi öldürür bu yaratık.
Neredeymiş çare?Çünkü bana çare şunda değil diyorlar
neymiş çare her gün şiddet görmek mi?Çünkü bana çare şunda değil diyorlar
Kimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruzNilu burda seninle güldük şakalaştık eltiler, ayakkabılar, kaynana falan ama,nilucan Allah aşkına boşan şu adamdan çocuklarınıda kendinide kurtar. Vallahi çok üzülüyorum durumuna orda onların yanında hayat yok sanada çocuklarına da yapma bunu gözünü seveyim ya..
Çünkü Moskova’da kimsem yokNeredeymiş çare?
Moskova’da da kadının adı yok? Çok üzüldüm:
Çünkü bana çare şunda değil diyorlar
Çok geçmiş olsun inan seni böyle ezilirken görünce daha çok üzülür baban.Kimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruz
Yok onu demiyorum.Çünkü Moskova’da kimsem yok
baban çektiklerin yüzünden kalp ameliyatı geçirdi diye çekmeye devam etmiyceksin. Şikayet edip ayrılacaksın, baban da bir daha kahrolmayacak.Kimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruz
Tekbaşına yapamam oturup bekleyeyim gece olacak kavgayıÇok geçmiş olsun inan seni böyle ezilirken görünce daha çok üzülür baban.
Sözde yurdum insanının özendiği yurtdışında yaşıyorsun yok mu yardım edecek kuruluş falan oranın devletinin yardım eli yok mu??
Babanız çektiklerinizden kalp krizi geçirmesin, evladına sahip çıksın. Şerefsiz kansızın biri sizi morartana kadar dövsün diye mi yetiştirdi?Kimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruz
Ah çok geçmiş olsun.Kimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruz
Babam içine ata ata kahrolmuşAh çok geçmiş olsun.
Ameliyat sonrası niye boşanmadın?
Ne yaşadığın ortaya çıkmış.
Onlar orda ben burda.bu alçak da istediğini yapıyorBabanız çektiklerinizden kalp krizi geçirmesin, evladına sahip çıksın. Şerefsiz kansızın biri sizi morartana kadar dövsün diye mi yetiştirdi?
İçine niye atıyor?Babam içine ata ata kahrolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?