- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.409
- 63
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle.babaanneme kolumu gösterdim babAANEM delirdi bu ne demek kp’e göster bak oğlun ne yapmış babama gösteriyim mi kolumu mosmor kolumuHadi ordan deseydiniz ya. Kötü olana kötü derler. Kendini ezdirmeyip bosanana degil. Abiniz sadece sorumluluktan kaciyor
Yazma o zamanHiçbir carenizin kalmadigini düşünmeniz için bir çare denemiş olmanız gerekirdi. Sizin sadece moral bozmak için başlık açan o üyelerden olduğunuzu düşünüyorum. Çare denemeniz dilegiyle
Kreşte akşam yemeği vakti 18:00dan sonra başlıyor,o beni aradığında saat 17:20 gibi falandı.yani bana söyle ki amcan gelmiş çocukları görmek istiyor bana eşek kızı söylüyor bunun karşılığında ne yapmalıydım sence?.ya hangi çekirdek elime almışım çok merak ettim dün resmen cehennemi yaşadım sadece patates püresi yaptım onu da yiyemedim akşama yedim lokmalar boğazımdan geçmiyordu babama söyleseydim kendimi bu kadar öksüz hissetmezdim ona da izin vermiyorlar...çekirdeğe gelince de 1 hafta önce aldığım çekirdek hala çantamda duruyor belirteyim şunuEşinize diyecek bir şey yok şiddet uyguladığı için zaten hatalı.
Ama çocukları kreşten alma saatiniz yaklaşmışken nasıl uyumaya devam edebildiniz? Eşiniz işten sizi arayıp çocukları kreşten al, diye niye dedirtiyorsunuz, bu kadar sorumsuz musunuz? Ki öyle galiba eşiniz aradığına göre.
Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınızdan sizin sorumsuz, sadece kendini düşünen, hiç bir şeyi kafaya takmayan, sorunlarını etrafına anlatıp anlatıp, sonra da hiç bir şey olmamış gibi çayını çekirdeğini eline alan biri olduğunuz çıkıyor.
Hahaa gulesim geldi valla. Şaka mısınız. İçten içe dayak yemekten zevk aliyor gibi haliniz var. Bence zekanseviyenizde problem var normal bir zihin değil sizinki.Selam arkadaşlar hepinize.size hakikaten de bir dertten yazmak istiyorum.ben Moskova’da yaşıyorum ve amcam buraya çalışmaya gelir ve gider,neyse ben gündüzleri pek uyumam ama erken uyandığım için uyu verdim.bir de baktım kocam olacak alçak arıyor:çocukları git kreşten götür,ben de uykulu telefonu kapattım gitmedim daha 1 saat vardı,bu 3 kere aradı sonunda kavga ettik ve bana”eşek kızı”diye küfretti.sonra ben kreşe gittim gördüm yine arıyor açmadım,deme amcam gelmiş çocukları görmek istemiş (yahu sen bunu bana söylesene aşağılık )neyse eve geldim bir sürü mesaj beni tehritler korkutmalar,bloke ettim onu.öbür gün bana başladı”senin ana baban sana Terbiye vermemiş falan,aradım annemi söyledim anam da şuna mesaj çekti medenice,akşam oldu geldi eve yine bana saldırmalar falan,2 telefonum vardı birini aldı bendem öbürünü gizledim beni öyle dövdüki ben şu ana kadar böyle bir şey görmemiştim eltimi sesledim eltim çıktı beni odasına aldı ayağım şişmiş kolum mosmor,babasına şikayet ettim.sabah oldu yine bana saldırmak istedi babama şikayet ettin falan,kapıyı da kilitledi,eltimi yine sesledim eltim geldi kapı arkasında”eğer kapıyı açmazsan babanı arayacağım” dedi.bu bıraktı beni,sonra bana”eşyalarını topla ben eve gelince,senin gibi terbiyesizini görmedim hiç”dedim sensin o.ana babama küfür ediyorsun.eltim dehepsiniduyuyordu.neyse söyledi seni bumdam da kötü hale sokacağım.akşam işine bakarım senin eşek falan dedim sensin eşek.döndü sesled gel buraya gitmedim akşam çok ihtimal bunun dayağını yiyeceğim cehennemi yaşıyorum
Türkçe'niz çok iyi değil demiştiniz, anlayamadığım için soruyorum; çocuklar 18.00 demi kreşten çıkıyorlar? Ve siz saat 17,20 olmasına rağmen telefonu kapatıp tekrar uyumaya devam ediyorsunuz. 40 dakika kalmış ancak hazırlanıp çıkarsınız.Kreşte akşam yemeği vakti 18:00dan sonra başlıyor,o beni aradığında saat 17:20 gibi falandı.yani bana söyle ki amcan gelmiş çocukları görmek istiyor bana eşek kızı söylüyor bunun karşılığında ne yapmalıydım sence?.ya hangi çekirdek elime almışım çok merak ettim dün resmen cehennemi yaşadım sadece patates püresi yaptım onu da yiyemedim akşama yedim lokmalar boğazımdan geçmiyordu babama söyleseydim kendimi bu kadar öksüz hissetmezdim ona da izin vermiyorlar...çekirdeğe gelince de 1 hafta önce aldığım çekirdek hala çantamda duruyor belirteyim şunu
Aynen oyle.babaanneme kolumu gösterdim babAANEM delirdi bu ne demek kp’e göster bak oğlun ne yapmış babama gösteriyim mi kolumu mosmor kolumu
Hiçte komik değil hiç bir şey.kim söylemiş uyumağa devam ettiğimi?17:20 de aradı çocukların akşam yemeği 18:00 dan 18:30 a gibi devam ediyor gördüğünüz gibi 70 dakika vaktim kalmış oluyor bu 1.çekirdek taşımıyorum almıştım dizi izlerken seviyorum .Türkçe'niz çok iyi değil demiştiniz, anlayamadığım için soruyorum; çocuklar 18.00 demi kreşten çıkıyorlar? Ve siz saat 17,20 olmasına rağmen telefonu kapatıp tekrar uyumaya devam ediyorsunuz. 40 dakika kalmış ancak hazırlanıp çıkarsınız.
Babanızın sizin yüzünüzden hastalandığını söyleyen sizsiniz. Hasta bir adama kolunuzu gösterip iyice üzeceğinizin farkındasınız umarım. Desem ki boşanacaksınız o yüzden babanıza söylemek istiyorsunuz ama oda yok. Sadece babanıza dert yanıp, size acıması amacınız. Abinize boşuna kızmayın, babasını düşünüyor, sizin daha fazla üzmenize izin vermiyor.
Bazı insanlar vardır, çektikleri acıları zorlukları etrafına maharetmiş gibi anlatır, durur. Kendisine acımayı ve etrafındakilerin ona acımasından keyif alır. Ama sorunlarını çözmek için asla bir adım atmaz. Kendinden başka herkesi ve her şeyi suçlar. Sizde o insanlara benziyorsunuz.
Yakınmayı bırakın, madem bu kadar eziyet çekiyorsunuz boşanın. Hiç babam üzülür demeyin. Yazık adam her gün üzüleceğine bir gün üzülür boşanmanıza, sonra rahatlar.
Ayrıca konuda çekirdek falan yok onu umursamazlığınıza örnek olarak vermiştim.
Çantanızda çekirdek mi taşıyorsunuz
Böyle şeyler yazmanıZ için yazmadım,gülenin başına gelsin der susarım.o zaman anlarsınız çaresizliğin ne olduğunu !Hahaa gulesim geldi valla. Şaka mısınız. İçten içe dayak yemekten zevk aliyor gibi haliniz var. Bence zekanseviyenizde problem var normal bir zihin değil sizinki.
Güya paraları yokta aynı evde yaşıyoruz eşimin ailesi azeri köyünden.gerçi ben de o köydenim ama bizim köyde kimse eski kafalı değiller 98 yılından Moskova’da yaşıyorlar ama mağara adamları eski kafalılarYahu bu nasıl bir aile ya, eşin dövüyor bir gün Allah korusun da seni öldürürse babana bişey olmayacak mı sanki , babama bişey olmasın diye kendini çocuklarını tehlikeye mi atacaksın, eşinin milleti ne Türk mu yada rus mu Moskovada yaşadığın için sordum, bide neden hepiniz aynı evde yaşıyorsunuz ki anlamadım
Babasına söylediğinizde bu sorunu çözecek bir şeyler yapıyor mu?Döverse gidip babasına söylerim yine
Eski kafalı değiller dediğiniz aileniz sizin boşanmanızı sırf elalem için engelleyenler değil mi? Annenizin söylemleri falan.Güya paraları yokta aynı evde yaşıyoruz eşimin ailesi azeri köyünden.gerçi ben de o köydenim ama bizim köyde kimse eski kafalı değiller 98 yılından Moskova’da yaşıyorlar ama mağara adamları eski kafalılar
Çocuklar kreşe kaçta gidip kaçta dönüyorlar. Çocukların eğitimi için pek hayırlı olmuş ama sabahtan akşama ise ve siz çalışmıyorsanız çok fazla değil mi? Çalışmadığınızı varsayıyorum. Çalışan anneler de 17den sonraya sarkıtabiliyorlar zaman zaman ama 18:30-19:00 oldukça geç saatler.Hiçte komik değil hiç bir şey.kim söylemiş uyumağa devam ettiğimi?17:20 de aradı çocukların akşam yemeği 18:00 dan 18:30 a gibi devam ediyor gördüğünüz gibi 70 dakika vaktim kalmış oluyor bu 1.çekirdek taşımıyorum almıştım dizi izlerken seviyorum .
Para zaten veriyoruz kalsa da kalmasa da o yüzden saklıyorum,küçüğü saklardım büyüğü onu sakladığımı görüp kendisi de kalmak istedi sakladım ,hem kv olunca hep söylenir çocuklar dinç oturmayıncaÇocuklar kreşe kaçta gidip kaçta dönüyorlar. Çocukların eğitimi için pek hayırlı olmuş ama sabahtan akşama ise ve siz çalışmıyorsanız çok fazla değil mi? Çalışmadığınızı varsayıyorum. Çalışan anneler de 17den sonraya sarkıtabiliyorlar zaman zaman ama 18:30-19:00 oldukça geç saatler.
Gidip de :Niluyla işin olmasın ne işin var?dedi ,ertesi gün de beni çağırıp sen beni kime şikayet etmişsin diye vurmak istiyordu eltim araya girdiBabasına söylediğinizde bu sorunu çözecek bir şeyler yapıyor mu?
Eski kafalı değiller dediğiniz aileniz sizin boşanmanızı sırf elalem için engelleyenler değil mi? Annenizin söylemleri falan.
Bakın siz aileniz için kendinizi harcamayı göze almışsınız ancak aileniz sizin ne çektiğinizi umursamıyor. Yüzünüze iki vahlanıp, iki hastalanıp geçiyorlar. Çözüm yok.