- 3 Ağustos 2021
- 259
- 638
- 33
- 29
Psikolojik şiddet boş şeydi önemli değil diyosunuz ama evdeki karısına hürmet etin yeter diyosunuz. Zaten evde karısına hürmet eden adam karısına psikolojik şiddet uygulamazNə diyim daha sənə ay bacı elaləmcin yaşiyirsansa davam elə haracan gedecekse
Mənim dörd dordluk evliliyim yoxdu.hər şeyə görə ev yixmaqada pis baxıram ay pusixolojik şiddət falan bular boş şeydi .Kişi maddi mənada yaxşı baxırsa evinə birdə qadına hörmət eliyirsən dagidmaq olmaz evi.Amma səninki öldurəsiyə döyür sə necə yaşamaq olar bir ömür boyu.Bir gün qaynivin arvadı evdə olmasa nolacaq
Nilucum senin açtığın konuları herdefasında okuyorum ama sinirlenmiyim diye yazmamak için kendimi tutuyordum. Ailenin sana neden sahip çıkmadığını eşinin nerden bu cesareti aldığınıda biliyorum. Benim eşimde Azerbaycanlı ve hiç sevmediğim sevemediğim mentalitetinizide çok iyi biliyorum.Kimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruz
Konsolosluğa ulaş ülkeme dönmek istiyorum de, olmaz mı? Polis koruma altına almaz mı, kimsen olması gerekmez, böyle durumlar için her ülkenim sığınma evi vardır mutlakaOnlar orda ben burda.bu alçak da istediğini yapıyor
Haklisin durumu olan kəndini güvənən kadınlar pusixolojik şiddət olduğu zamanda boşanmalı.Amma malasef her kadın o gücə sahib deyil.bazisinin çocukları bazisinin kəndinə guvensizliyi buna musade etmir.fiziksel şiddət görən her kadın boşanmalid ne olursa olsunPsikolojik şiddet boş şeydi önemli değil diyosunuz ama evdeki karısına hürmet etin yeter diyosunuz. Zaten evde karısına hürmet eden adam karısına psikolojik şiddet uygulamazbu yüzden psikolojik şiddetde önemli olmaması gereken birşey
Haklisin durumu olan kəndini güvənən kadınlar pusixolojik şiddət olduğu zamanda boşanmalı.Amma malasef her kadın o gücə sahib deyil.bazisinin çocukları bazisinin kəndinə guvensizliyi buna musade etmir.fiziksel şiddət görən her kadın boşanmalid ne olursa olsunPsikolojik şiddet boş şeydi önemli değil diyosunuz ama evdeki karısına hürmet etin yeter diyosunuz. Zaten evde karısına hürmet eden adam karısına psikolojik şiddet uygulamazbu yüzden psikolojik şiddetde önemli olmaması gereken birşey
Sinirden kafayi yicem. Ablacim ölürsün ölün kalkmaz diyorum. Evler çok yakın diyorsun. Ölünce nasil haber vereceksin? Bir gün öleceksin bu gidişle. Kimse arkanda durmazsa kadin sığınma evleri var.Apartman evi odalar çok yakın
Keşke biraz acıtsa. Bu kadar yüksek bir acı eşiği hiç iyi değil. Kolunuzu koparsalar anlamayacaksınız.Şu an öyle bir durumdayım ki kimsenin lafı canımı acıtmıyor
AynenKeşke biraz acıtsa. Bu kadar yüksek bir acı eşiği hiç iyi değil. Kolunuzu koparsalar anlamayacaksınız.
Elim kolum bağlı çünkü bir şey yaparsamda benim arkamda kimsenin durmayacağını çok iyi biliyorum keyfimden oturmuyorum
Burdaki arkadaşlar sizin mentaliteti bilmediği için aslında sinirden şaşkına dönüyorlar. Bayram zamanı boşanma noktasına geldim eşimle psikolojik şiddet yüzünden. Kayınvalidem kızım dövmüyo sövmüyo tüm parasını sana harcıyo boşanıp ne yapacaksın boşver sende dedi. Bu kadın birde piyano öğretmeni yani normal piyano öğretmenleri falan çok kültürlü bilgili insanlar olur Türkiyede. Bişey demedim bende ona ne diyim yani 50 yıl o mentalitetin içinde büyümüş bildiği bukadar işte.Bakin kızlar ayse bi şeyde haklı bizim mentalitetimizbizdə 90 faiz aile kızları gelibde desekii eşim bana şunu şunu dedi pusixolojik şiddət uyguladi anne babamızın bize deyəcəyi dovmuyokiiii kocan işte kadın kocasının dilini tapar bu sebepten boşanmaya aslaa musade etmezler.Diyelimki boşandın aileden ayrı eve çıkasin bide iş bulup çalişmakmiş bunlar mümkünsüz bizimicin .yoksa bizdə kiməsə ezilmekden qürur duymuyoruz.yorumumu yanlış anlayanlar olmuş yada ben kəndimi yanlış ifade edmişim.Amma keşke tüm kadınların şartları aynı olsaydı .iyi yöndən
Vallahi şu yaptıklarından sonra onu nasıl seveyimki domuz gibi kilolu kelleşme gidiyor nesini sevicem?ailem arkamda olmadığı için elalem ne der için şu haldeyime babana git.
almak istemiş seni zaten.
herşeye bir bahane sunmuşsunda asıl sebebi söylememişsin. dümdüz seviyorum ayrılamam desene.
Asil sana bisi olursa kalbine iner adamin.Kimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruz
Vallahi şu yaptıklarından sonra onu nasıl seveyimki domuz gibi kilolu kelleşme gidiyor nesini sevicem?ailem arkamda olmadığı için elalem ne der için şu haldeyim
Huylari kotu ama dis gorunusune laf etmeyin kellesme kilolu diye.yarin basimiza ne geleceginiz bilemeyiz.bizimde heran biyerimize birsey olabilir.Vallahi şu yaptıklarından sonra onu nasıl seveyimki domuz gibi kilolu kelleşme gidiyor nesini sevicem?ailem arkamda olmadığı için elalem ne der için şu haldeyim
Babama söylemiyoruz söyletmiyorlar anlıyor musunuz?zavallı adam da öyle düşünüyor ki her şey yağ gibi gidiyornasıl ailen arkanda değil baban seni almak istemiş kendin yazdın ya
Kilolu zaten,yalan değil ki.annesi babası kardeşi de öylelerHuylari kotu ama dis gorunusune laf etmeyin kellesme kilolu diye.yarin basimiza ne geleceginiz bilemeyiz.bizimde heran biyerimize birsey olabilir.
Siz hala sevmemenizin sebebini kel kilolu olmasina mi bağlıyorsunuz?Vallahi şu yaptıklarından sonra onu nasıl seveyimki domuz gibi kilolu kelleşme gidiyor nesini sevicem?ailem arkamda olmadığı için elalem ne der için şu haldeyim
Anladim siz cok mu guzelsiniz pekiKilolu zaten,yalan değil ki.annesi babası kardeşi de öyleler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?