Onun yanında dururken kızına benziyorumAnladim siz cok mu guzelsiniz peki
Babama söylemiyoruz söyletmiyorlar anlıyor musunuz?zavallı adam da öyle düşünüyor ki her şey yağ gibi gidiyor
Keske evlenmeden once dusunseydiniz.iyi gunde kotu gunde diye evleniliyor.yarin basimiza ne gelecegini bilemeyiz.dis ozelliklerinden ziyade esinizin yaptigi terbiyesizlige odaklanij bence.Onun yanında dururken kızına benziyorum
Babana söylemiyorsan abine söyle.Babama söylemiyoruz söyletmiyorlar anlıyor musunuz?zavallı adam da öyle düşünüyor ki her şey yağ gibi gidiyor
Bide tokat mi atmis eltisine.:)Ay bu seni kurtaran elti tokat attigin elti mi? Valla eltinin kiymetini bil bence.
Zaten yaptıkları onu benim gözümde hiç yaptı.onun resmini ilk görünce “hAyır”dedim herşeyi annem ve babaannem yaptı.babama söyledim hiç unutmuyorum o günü 7 Mart 2015’di.istemiyorum falan,babam da “tamam,yarın onlara hayırı söylerim”kadınlar omun kafasını karıştırdılarKeske evlenmeden once dusunseydiniz.iyi gunde kotu gunde diye evleniliyor.yarin basimiza ne gelecegini bilemeyiz.dis ozelliklerinden ziyade esinizin yaptigi terbiyesizlige odaklanij bence.
O benim evim değil kpnin eviBabana söylemiyorsan abine söyle.
Eski konunda yazmışsın abin ve amcan oraya gittiklerinde seni getirmesini istemis babanız . abiniz yada babaniz bilse size yardımcı olurlar.
Memlekette evinde varmış aileniz almış galiba gider orada oturursunuz.
Sevmiyorsan ayril.sen adamdan tiksinmissin belli burada biz sana ne desek bos.Zaten yaptıkları onu benim gözümde hiç yaptı.onun resmini ilk görünce “hAyır”dedim herşeyi annem ve babaannem yaptı.babama söyledim hiç unutmuyorum o günü 7 Mart 2015’di.istemiyorum falan,babam da “tamam,yarın onlara hayırı söylerim”kadınlar omun kafasını karıştırdılar
Evet o zaten gözümde yükseldiBide tokat mi atmis eltisine.:)
Nasıl sizin değil biz de adettir evi kız alır yazmışsınız siz almadınız mi evi içinde ki eşyaları eşiniz almadı mı eğer parasını siz ve aileniz verip aldıysa o ev sizin eviniz oluyor onların değil .O benim evim değil kpnin evi
Ev onların evi,adettir kız eşyaları alırNasıl sizin değil biz de adettir evi kız alır yazmışsınız siz almadınız mi evi içinde ki eşyaları eşiniz almadı mı eğer parasını siz ve aileniz verip aldıysa o ev sizin eviniz oluyor onların değil .
Bide tokat mi atmis eltisine.:)
Evet haklisin bam teline basiyosa.yasi cok kucuk anladigim kadariyla.insallah bu isten zarar gormeden siyrilir.Konu sahibinin eski konularina bakinca konu sahibini hatirladim. Eltisi kendisinden kucuk ve ona cevap verdi diye tokat atmayi hakki goren bir arkadas kendisi. Konudaki uslubu da defol, yuru git vb.seklindeydi. esine de uslubu boyle ise isi kotu.
Hem babam içine atmaktan hasta diyorsunuz hemde arkamda kimse yok diyorsunuz bu iki konu bir birine tezat değil mi? Alın çocuklarınızı gidin Türk konsoloaluğuna ve ailenizin yanına dönmek istediğinizi yoksa kocanızın sizi öldürmesinden korktuğunzu söyleyin mutlaka bir çaresine bakacaklardır. Yok illa orada yaşayacağım diyorsanızda susup kocanızı kızdırmadan ne derse he deyip yolunuza bakacaksınız. Hem gidecek bir yerim yok diyorsunuz hemde dayak yemek için elinizden geleni yapıyorsunuz.Elim kolum bağlı çünkü bir şey yaparsamda benim arkamda kimsenin durmayacağını çok iyi biliyorum keyfimden oturmuyorum
Size ne dense karşı laf buluyorsunuz çürütecek. Ne istiyorsunuz peki. Ne diyelim size kocandır döverde severde mi diyelim.6 yıllık evliyim,geçen yıl ağustosa kadar babama herşeyi söylerdim ama o ameliyat geçirdi yüreğinden,çokta zor ameliyattı,o zamandan beri artık hiçbirşey söylemiyoruz.neresi tezat
YaBurdaki arkadaşlar sizin mentaliteti bilmediği için aslında sinirden şaşkına dönüyorlar. Bayram zamanı boşanma noktasına geldim eşimle psikolojik şiddet yüzünden. Kayınvalidem kızım dövmüyo sövmüyo tüm parasını sana harcıyo boşanıp ne yapacaksın boşver sende dedi. Bu kadın birde piyano öğretmeni yani normal piyano öğretmenleri falan çok kültürlü bilgili insanlar olur Türkiyede. Bişey demedim bende ona ne diyim yani 50 yıl o mentalitetin içinde büyümüş bildiği bukadar işte.Boşanan kadınlara yapılan ağır toplum baskısının farkındayım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Malesef Nilsununda şuan yapması gereken bir karar vermek. Ya sabredecek adamla anlaşmanın yolunu bulacak ya da Azerbaycana kaçıp gidecek. Gerçi kaçıp gitse bu seferde yine toplum baskısı olacak kızı intihar haddine dahi getirebilirler
Yaniii burdakı konulara bakiyorum benim kocam cokk kötüuu bu standartlara görəBurdaki arkadaşlar sizin mentaliteti bilmediği için aslında sinirden şaşkına dönüyorlar. Bayram zamanı boşanma noktasına geldim eşimle psikolojik şiddet yüzünden. Kayınvalidem kızım dövmüyo sövmüyo tüm parasını sana harcıyo boşanıp ne yapacaksın boşver sende dedi. Bu kadın birde piyano öğretmeni yani normal piyano öğretmenleri falan çok kültürlü bilgili insanlar olur Türkiyede. Bişey demedim bende ona ne diyim yani 50 yıl o mentalitetin içinde büyümüş bildiği bukadar işte.Boşanan kadınlara yapılan ağır toplum baskısının farkındayım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Malesef Nilsununda şuan yapması gereken bir karar vermek. Ya sabredecek adamla anlaşmanın yolunu bulacak ya da Azerbaycana kaçıp gidecek. Gerçi kaçıp gitse bu seferde yine toplum baskısı olacak kızı intihar haddine dahi getirebilirler
Size ne dense karşı laf buluyorsunuz çürütecek. Ne istiyorsunuz peki. Ne diyelim size kocandır
Yani bilmek istiyorum benim gibi zavallılar var mı ?benim elimden sabretmekten başka bir şey gelmiyor o kadar defolsun sevgisi öküzSize ne dense karşı laf buluyorsunuz çürütecek. Ne istiyorsunuz peki. Ne diyelim size kocandır döverde severde mi diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?