Kocadan çektiklerim

Babama söylemiyoruz söyletmiyorlar anlıyor musunuz?zavallı adam da öyle düşünüyor ki her şey yağ gibi gidiyor
Babana söylemiyorsan abine söyle.

Eski konunda yazmışsın abin ve amcan oraya gittiklerinde seni getirmesini istemis babanız . abiniz yada babaniz bilse size yardımcı olurlar.

Memlekette evinde varmış aileniz almış galiba gider orada oturursunuz.

Keske evlenmeden once dusunseydiniz.iyi gunde kotu gunde diye evleniliyor.yarin basimiza ne gelecegini bilemeyiz.dis ozelliklerinden ziyade esinizin yaptigi terbiyesizlige odaklanij bence.
Zaten yaptıkları onu benim gözümde hiç yaptı.onun resmini ilk görünce “hAyır”dedim herşeyi annem ve babaannem yaptı.babama söyledim hiç unutmuyorum o günü 7 Mart 2015’di.istemiyorum falan,babam da “tamam,yarın onlara hayırı söylerim”kadınlar omun kafasını karıştırdılar

O benim evim değil kpnin evi

Sevmiyorsan ayril.sen adamdan tiksinmissin belli burada biz sana ne desek bos.

O benim evim değil kpnin evi
Nasıl sizin değil biz de adettir evi kız alır yazmışsınız siz almadınız mi evi içinde ki eşyaları eşiniz almadı mı eğer parasını siz ve aileniz verip aldıysa o ev sizin eviniz oluyor onların değil .

Ev onların evi,adettir kız eşyaları alır

Bide tokat mi atmis eltisine.:)

Konu sahibinin eski konularina bakinca konu sahibini hatirladim. Eltisi kendisinden kucuk ve ona cevap verdi diye tokat atmayi hakki goren bir arkadas kendisi. Konudaki uslubu da defol, yuru git vb.seklindeydi. esine de uslubu boyle ise isi kotu.

Konu sahibinin eski konularina bakinca konu sahibini hatirladim. Eltisi kendisinden kucuk ve ona cevap verdi diye tokat atmayi hakki goren bir arkadas kendisi. Konudaki uslubu da defol, yuru git vb.seklindeydi. esine de uslubu boyle ise isi kotu.
Evet haklisin bam teline basiyosa.yasi cok kucuk anladigim kadariyla.insallah bu isten zarar gormeden siyrilir.

Elim kolum bağlı çünkü bir şey yaparsamda benim arkamda kimsenin durmayacağını çok iyi biliyorum keyfimden oturmuyorum
Hem babam içine atmaktan hasta diyorsunuz hemde arkamda kimse yok diyorsunuz bu iki konu bir birine tezat değil mi? Alın çocuklarınızı gidin Türk konsoloaluğuna ve ailenizin yanına dönmek istediğinizi yoksa kocanızın sizi öldürmesinden korktuğunzu söyleyin mutlaka bir çaresine bakacaklardır. Yok illa orada yaşayacağım diyorsanızda susup kocanızı kızdırmadan ne derse he deyip yolunuza bakacaksınız. Hem gidecek bir yerim yok diyorsunuz hemde dayak yemek için elinizden geleni yapıyorsunuz.

6 yıllık evliyim,geçen yıl ağustosa kadar babama herşeyi söylerdim ama o ameliyat geçirdi yüreğinden,çokta zor ameliyattı,o zamandan beri artık hiçbirşey söylemiyoruz.neresi tezat

Madem hiçbir sey elinizden gelmiyor bari adama diklenme tersi hareketler yapma da dayak yeme en azından.

6 yıllık evliyim,geçen yıl ağustosa kadar babama herşeyi söylerdim ama o ameliyat geçirdi yüreğinden,çokta zor ameliyattı,o zamandan beri artık hiçbirşey söylemiyoruz.neresi tezat
Size ne dense karşı laf buluyorsunuz çürütecek. Ne istiyorsunuz peki. Ne diyelim size kocandır döverde severde mi diyelim.

Ya Yaniii burdakı konulara bakiyorum benim kocam cokk kötüuu bu standartlara görə
Amma bizde çok iyi kayınvalideninde dediyi kimi dovmuyo ve parasını eve veriyorha bide səninki eğitimli olanından bide bizim ana babamızı ya kayinvalidemizi düşün

Size ne dense karşı laf buluyorsunuz çürütecek. Ne istiyorsunuz peki. Ne diyelim size kocandır
Size ne dense karşı laf buluyorsunuz çürütecek. Ne istiyorsunuz peki. Ne diyelim size kocandır döverde severde mi diyelim.
Yani bilmek istiyorum benim gibi zavallılar var mı ?benim elimden sabretmekten başka bir şey gelmiyor o kadar defolsun sevgisi öküz

26 yaşında bir kadın tekme tokat dövülüyor ama, babaya bir şey olur korkusuyla susuyor. Allah korusun bu gidişle olan sana olacak, o zaman baban ne yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…