• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocadan çektiklerim

Telefonsuz kalınca mi daha çok acıyor cansiniz, dayak yiyince mi ?
Kafanız iyi mi yahu sizin
Valla dayaktan diyeceğim ama neyse
ay valla benim tansiyonum oynadi burda. bari dayak yememeye calis yani adamla car car kavga edip daysk yiyor hala telefon pesinde. insan bilerek dayak yer mi ya.

ay valla benim tansiyonum oynadi burda. bari dayak yememeye calis yani adamla car car kavga edip daysk yiyor hala telefon pesinde. insan bilerek dayak yer mi ya.
Şu an öyle bir durumdayım ki kimsenin lafı canımı acıtmıyor

Beni nereden vuracağını çok iyi biliyor beni 2 yıl telefonsuz bıraktı
Telefonsuz sana nasıl ulaşacak nasıl insanlarla iletişim kuracaksın Ailen bu durumu farketmezmi bence blöf yapıyor mecbur geri verir sana telefonu ver gitsin dağ başında değilsin ya birilerinden yardım iste

Telefonsuz sana nasıl ulaşacak nasıl insanlarla iletişim kuracaksın Ailen bu durumu farketmezmi bence blöf yapıyor mecbur geri verir sana telefonu ver gitsin dağ başında değilsin ya birilerinden yardım iste
Dağ başından beter o ev.2 yıl telefonsuz bıraktı diyorum.diğer telefonumu da alıp götürdü kendisiyle

Bütün tavsiyelere onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki??Çocuklarınızın gözü önünde dayaktan ölmek mi istiyorsunuz siz ya! Anne baba bugünler için evladı kan kusarken rahat rahat durmak için değil. Kendinize gelin sinirim bozuldu ya! Oturup dayak yemeyi bekliyorsunuz.
Madem susun tamam kocam aslan kocam deyin tek laf etmeden geçirin ömrünüzü dayak yemeyin hiç değilse. Ya sabır!

Bütün tavsiyelere onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki??Çocuklarınızın gözü önünde dayaktan ölmek mi istiyorsunuz siz ya! Anne baba bugünler için evladı kan kusarken rahat rahat durmak için değil. Kendinize gelin sinirim bozuldu ya! Oturup dayak yemeyi bekliyorsunuz.
Madem susun tamam kocam aslan kocam deyin tek laf etmeden geçirin ömrünüzü dayak yemeyin hiç değilse. Ya sabır!
😭😭😭

Babamın haberi yok ki.kimse ona söylemiyor 1 değil 2 değil Azerbaycan’da bir keresinde beni tokkayla dövmüştü birşey diyemediler ona
Bende azerbaycandanimm
Qardaşın yoxdu sənin
Necə yəni heçnə deyə bilmirlər .kimdikiiiii sənin ərinnn heçnə deyə bilmirlər .sən öləndə diyə biləcəklər nəsə😡 mənimki mənə 1 şillə vursa parçalıyor qardasdarim onu

Bende azerbaycandanimm
Qardaşın yoxdu sənin
Necə yəni heçnə deyə bilmirlər .kimdikiiiii sənin ərinnn heçnə deyə bilmirlər .sən öləndə diyə biləcəklər nəsə😡 mənimki mənə 1 şillə vursa parçalıyor qardasdarim onu
Qardaşım Azerbaycanda,men Moskova’da ,nece öhdesinden gelsin?!kimese deyende gelib çatır mene

Danış telefonda onan xəbərsiz gəlsin aparsın sənidə uşaqlarıvida öz yanına
Ata ananın razilugiynan evlənmisən sən?
Beli,onların razılığıyla,yoksa heç tipim deyil.onlar menim üçün nese eden deyiller,anam yazdıda ona yene öz bildiğini etdi.hemde elalem ne değer

Beli,onların razılığıyla,yoksa heç tipim deyil.onlar menim üçün nese eden deyiller,anam yazdıda ona yene öz bildiğini etdi.hemde elalem ne değer
Nə diyim daha sənə ay bacı elaləmcin yaşiyirsansa davam elə haracan gedecekse
Mənim dörd dordluk evliliyim yoxdu.hər şeyə görə ev yixmaqada pis baxıram ay pusixolojik şiddət falan bular boş şeydi .Kişi maddi mənada yaxşı baxırsa evinə birdə qadına hörmət eliyirsən dagidmaq olmaz evi.Amma səninki öldurəsiyə döyür sə necə yaşamaq olar bir ömür boyu 🤷.Bir gün qaynivin arvadı evdə olmasa nolacaq

anneme söylüyorum ben ne yapayım diyor sen nerede ben nerede elim yetmiyor sana,cevap verme ona sus ne diyor desin
Tebrik ediyorum annenizi,siz bu tavsiyeye uyun lütfen çünkü bir ne söylersek söyleyelim bizimle dalga geçiyorsunuz.
Ama anneniz sizi bizden iyi tanıyor tavsiyesi tam yerinde

Back