- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
ay valla benim tansiyonum oynadi burda. bari dayak yememeye calis yani adamla car car kavga edip daysk yiyor hala telefon pesinde. insan bilerek dayak yer mi ya.Telefonsuz kalınca mi daha çok acıyor cansiniz, dayak yiyince mi ?
Kafanız iyi mi yahu sizin
Valla dayaktan diyeceğim ama neyse
Telefonumu vermeğimi mi tavsiye ediyorsunuzTelefonsuz kalınca mi daha çok acıyor cansiniz, dayak yiyince mi ?
Kafanız iyi mi yahu sizin
Valla dayaktan diyeceğim ama neyse
Şu an öyle bir durumdayım ki kimsenin lafı canımı acıtmıyoray valla benim tansiyonum oynadi burda. bari dayak yememeye calis yani adamla car car kavga edip daysk yiyor hala telefon pesinde. insan bilerek dayak yer mi ya.
Canını verme de neyi verirsen ver.Telefonumu vermeğimi mi tavsiye ediyorsunuz
biz zaten caninizi acitmak icin yazmiyoruz ama siz oldugunuz durumun farkinda degilsinizŞu an öyle bir durumdayım ki kimsenin lafı canımı acıtmıyor
Telefonsuz sana nasıl ulaşacak nasıl insanlarla iletişim kuracaksın Ailen bu durumu farketmezmi bence blöf yapıyor mecbur geri verir sana telefonu ver gitsin dağ başında değilsin ya birilerinden yardım isteBeni nereden vuracağını çok iyi biliyor beni 2 yıl telefonsuz bıraktı
Dağ başından beter o ev.2 yıl telefonsuz bıraktı diyorum.diğer telefonumu da alıp götürdü kendisiyleTelefonsuz sana nasıl ulaşacak nasıl insanlarla iletişim kuracaksın Ailen bu durumu farketmezmi bence blöf yapıyor mecbur geri verir sana telefonu ver gitsin dağ başında değilsin ya birilerinden yardım iste
Farkındayım ve bile bile yaşıyorum şunubiz zaten caninizi acitmak icin yazmiyoruz ama siz oldugunuz durumun farkinda degilsiniz
Ailenden yardım iste kurtul bu adamdan babanı değil kendini düşünDağ başından beter o ev.2 yıl telefonsuz bıraktı diyorum.diğer telefonumu da alıp götürdü kendisiyle
Bütün tavsiyelere onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki??Çocuklarınızın gözü önünde dayaktan ölmek mi istiyorsunuz siz ya! Anne baba bugünler için evladı kan kusarken rahat rahat durmak için değil. Kendinize gelin sinirim bozuldu ya! Oturup dayak yemeyi bekliyorsunuz.
Madem susun tamam kocam aslan kocam deyin tek laf etmeden geçirin ömrünüzü dayak yemeyin hiç değilse. Ya sabır!
Kabul etmişim bu ilk değil zaten defalarca ben şu duruma düşmüş biriyim
Bende azerbaycandanimmBabamın haberi yok ki.kimse ona söylemiyor 1 değil 2 değil Azerbaycan’da bir keresinde beni tokkayla dövmüştü birşey diyemediler ona
Qardaşım Azerbaycanda,men Moskova’da ,nece öhdesinden gelsin?!kimese deyende gelib çatır meneBende azerbaycandanimm
Qardaşın yoxdu sənin
Necə yəni heçnə deyə bilmirlər .kimdikiiiii sənin ərinnn heçnə deyə bilmirlər .sən öləndə diyə biləcəklər nəsəmənimki mənə 1 şillə vursa parçalıyor qardasdarim onu
Danış telefonda onan xəbərsiz gəlsin aparsın sənidə uşaqlarıvida öz yanınaQardaşım Azerbaycanda,men Moskova’da ,nece öhdesinden gelsin?!kimese deyende gelib çatır mene
Beli,onların razılığıyla,yoksa heç tipim deyil.onlar menim üçün nese eden deyiller,anam yazdıda ona yene öz bildiğini etdi.hemde elalem ne değerDanış telefonda onan xəbərsiz gəlsin aparsın sənidə uşaqlarıvida öz yanına
Ata ananın razilugiynan evlənmisən sən?
Nə diyim daha sənə ay bacı elaləmcin yaşiyirsansa davam elə haracan gedecekseBeli,onların razılığıyla,yoksa heç tipim deyil.onlar menim üçün nese eden deyiller,anam yazdıda ona yene öz bildiğini etdi.hemde elalem ne değer
Tebrik ediyorum annenizi,siz bu tavsiyeye uyun lütfen çünkü bir ne söylersek söyleyelim bizimle dalga geçiyorsunuz.anneme söylüyorum ben ne yapayım diyor sen nerede ben nerede elim yetmiyor sana,cevap verme ona sus ne diyor desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?