• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocadan çektiklerim

Onlar orda ben burda.bu alçak da istediğini yapıyor
Babana söyleme o halde annene söyle, al biletini git annenlerim yanına. Onlar alsın ya da bi şekilde al, bul para, o gün çık evden git ailenim yanına. Ailenin yanına gidince de anlwt annene durumu babana da bi şekilde açıklayın.

Böyle hayat geçmez yahu. Öldürür adam, bu şekilde devam ederse hastanelik eder sizi. Şok oldum, akşam dövecek diye bekliyorsunuz resmen.

Babana söyleme o halde annene söyle, al biletini git annenlerim yanına. Onlar alsın ya da bi şekilde al, bul para, o gün çık evden git ailenim yanına. Ailenin yanına gidince de anlwt annene durumu babana da bi şekilde açıklayın.

Böyle hayat geçmez yahu. Öldürür adam, bu şekilde devam ederse hastanelik eder sizi. Şok oldum, akşam dövecek diye bekliyorsunuz resmen.
Döverse gidip babasına söylerim yine

Onlari dinlemek zorunda değilsiniz. Gitmek neden zor geliyor? Kolay olan oturup dayak yemek mi?
Elim kolum bağlı çünkü bir şey yaparsamda benim arkamda kimsenin durmayacağını çok iyi biliyorum keyfimden oturmuyorum

Back