- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babana söyleme o halde annene söyle, al biletini git annenlerim yanına. Onlar alsın ya da bi şekilde al, bul para, o gün çık evden git ailenim yanına. Ailenin yanına gidince de anlwt annene durumu babana da bi şekilde açıklayın.Onlar orda ben burda.bu alçak da istediğini yapıyor
Onlarin demesiyle mi olacak? Hem neydeymiş çare?Çünkü bana çare şunda değil diyorlar
Döverse gidip babasına söylerim yineBabana söyleme o halde annene söyle, al biletini git annenlerim yanına. Onlar alsın ya da bi şekilde al, bul para, o gün çık evden git ailenim yanına. Ailenin yanına gidince de anlwt annene durumu babana da bi şekilde açıklayın.
Böyle hayat geçmez yahu. Öldürür adam, bu şekilde devam ederse hastanelik eder sizi. Şok oldum, akşam dövecek diye bekliyorsunuz resmen.
Oturup sabretmekteOnlarin demesiyle mi olacak? Hem neydeymiş çare?
Bazıları dayak arsizi oluyor sanırımDöverse gidip babasına söylerim yine
Onlari dinlemek zorunda değilsiniz. Gitmek neden zor geliyor? Kolay olan oturup dayak yemek mi?Oturup sabretmekte
Eltinin yanına falan git oturupta seni dövsün diye bekleme durma o evdeTekbaşına yapamam oturup bekleyeyim gece olacak kavgayı
Bacı şuan ölüyor heyecandanBazıları dayak arsizi oluyor sanırım
Bu bok yiyenin usagini niye sinirlendirip üzerinize saldirtiyorsunuz.
Garip misiniz bacim ?
Döverse gidip babasına söylerim yine
Elim kolum bağlı çünkü bir şey yaparsamda benim arkamda kimsenin durmayacağını çok iyi biliyorum keyfimden oturmuyorumOnlari dinlemek zorunda değilsiniz. Gitmek neden zor geliyor? Kolay olan oturup dayak yemek mi?
Apartman evi odalar çok yakınBir gün dayaktan ölürseniz gidip babasına söylemek için yerden kalkamaz cesediniz.
Onun amacı şu telefonumu da benden almakEltinin yanına falan git oturupta seni dövsün diye bekleme durma o evde
Niye telefonunu istiyor nevar o telefonda ?Onun amacı şu telefonumu da benden almak
Ha heyecandan ölmüşsün ha dayaktan farkeder mi ?Bacı şuan ölüyor heyecandan
Beni nereden vuracağını çok iyi biliyor beni 2 yıl telefonsuz bıraktıNiye telefonunu istiyor nevar o telefonda ?
Ha heyecandan ölmüşsün ha dayaktan farkeder mi ?
Telefonsuz kalınca mi daha çok acıyor cansiniz, dayak yiyince mi ?Beni nereden vuracağını çok iyi biliyor beni 2 yıl telefonsuz bıraktı